Моля ви за помощ...
Re: Моля ви за помощ...
В тези 5000 лева какви разходи сте вкарали,и то без курсовете??? Колко души сте?
Последно промяна от martatabs на Пет Яну 07, 2011 11:01 am, променено общо 1 път.
- Kan_Tangra
Това, че в курс от 4 ученика цяла година нищо не се учело и напредвало са пълни глупости.
Леле , лелееее !!!
Елате да учите език тука в някой университет в Канада. Виждате се 2 пъти седмично с преподавателя, 30 ина човека клас. Но такива домашни дръпва, че ставаш факир. По 50-100 думи на нов урок + нова граматика. Трябва и да си учиш и текста в урока. Отделно домашното е едно 10ина страници упражнения. А и в часа здраво се работи, като се изрежда всеки ученик поред.
Ако не правиш нещата изхвърчаш и те късат. Няма мога-немога, не ми се отдават езиците или не знам кво.
Просто езика иска яко учене и не е за мързеливите. Иска се ти самия да си седнеш, на твоя си задник и да учиш. С фуния не може да се налее. Както някои си мислят.
А хората от темата, Миналата година ви откраднали самоучителя.
Та това щеше да е смешно, ако не е трагично. Колко струва един нов? 10лв? 20лв? А в интернет са безплатни, за който има поне малко ум да си потърси.
Подкрепям колегата. Канада не е за вас, освен ако не се целите към пожизнен социал+детски. Което всъщност не е чак толкова лошо ... за някои хора.
Леле , лелееее !!!
Елате да учите език тука в някой университет в Канада. Виждате се 2 пъти седмично с преподавателя, 30 ина човека клас. Но такива домашни дръпва, че ставаш факир. По 50-100 думи на нов урок + нова граматика. Трябва и да си учиш и текста в урока. Отделно домашното е едно 10ина страници упражнения. А и в часа здраво се работи, като се изрежда всеки ученик поред.
Ако не правиш нещата изхвърчаш и те късат. Няма мога-немога, не ми се отдават езиците или не знам кво.
Просто езика иска яко учене и не е за мързеливите. Иска се ти самия да си седнеш, на твоя си задник и да учиш. С фуния не може да се налее. Както някои си мислят.
А хората от темата, Миналата година ви откраднали самоучителя.
Та това щеше да е смешно, ако не е трагично. Колко струва един нов? 10лв? 20лв? А в интернет са безплатни, за който има поне малко ум да си потърси.
Подкрепям колегата. Канада не е за вас, освен ако не се целите към пожизнен социал+детски. Което всъщност не е чак толкова лошо ... за някои хора.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Reicho07, послушайте малко канадски-френски...не е шега работа....не отлагайте. Никога няма да има точно време за да започнете.
http://fr.wwitv.com/tv/b2514.htm"
Пуснете си после френската TV5....повече нямам какво да добавя.
http://fr.wwitv.com/tv/b2514.htm"
Пуснете си после френската TV5....повече нямам какво да добавя.
Почти всичко - от първите документи, после вторите, медицинските които до колкото съм запозната са на човек по 150 лева, поне едно време май бяха толкова, академични справки, заверки от нотариус, преводи на документи, визите.... Доста неща сега точно не мога да си спомня, но това беше една доста груба сметка. Иначе ние сме само двама, нямаме децаmartatabs написа:В тези 5000 лева какви разходи сте вкарали,и то без курсовете??? Колко души сте?
Kan_Tangraр
Определено вашата критика е много градивна!
Определено вашата критика е много градивна!

Когато човек иска нещо, намира начин да го постигне 
Тук във форума има много хубава тема със страшно много линкове към самоучиели, филми музика и т.н.
За протокола ходя на уроци в института в София, отделно 12 лв на час на уроци, и отделно яко самоучители, в колата музика и диалози, в офиса радио, в къщи френска телевизия.
Пожелавам ви успех, но ако се хването на хорото се дават много пари и яко учене, преценете си за вас дали си струва.

Тук във форума има много хубава тема със страшно много линкове към самоучиели, филми музика и т.н.
За протокола ходя на уроци в института в София, отделно 12 лв на час на уроци, и отделно яко самоучители, в колата музика и диалози, в офиса радио, в къщи френска телевизия.
Пожелавам ви успех, но ако се хването на хорото се дават много пари и яко учене, преценете си за вас дали си струва.
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
- ZanzibarHero
Щом нямаш проблеми с английския език, значи няма да имаш трудности, да си пресметнеш точките, както и усилията, времето, което ще отнеме и цената за кандидатстване по федералната процедура. С нивото на френския, който притежаваш нещата могат да отидат и след 2013 година и резултата да не е много добър. От френски можеш да "скочиш" на английски, но от английски към френски преходът е невъзможен и безмислен!reicho07 написа:... Обмисляхме с мъжа ми и ... вариант за федералната процедура, ... Аз в момента съм 3 година в университета и се очаква да завърша през 2012 лятото най-рано, ако всичко е ок.... Нямам никакви проблеми с английския език, защото учих в езиковата и сега работя само с чужденци, така че ежедневието ми е изцяло на английски език.
Моята сестра кандидаства и замина преди повече от 3 години за Канада и се засели в Монреал....
Доколкото съм наясно с нещата ако си подам документите за Квебек, процедурата ще бъде малко по-укорена заради много близките родини които имам в Канада. ... Моля ви дайте ми съвет или препоръка? Все още се колебая между федералната и квебекарската процедура?
ZanzibarHero написа:Щом нямаш проблеми с английския език, значи няма да имаш трудности, да си пресметнеш точките, както и усилията, времето, което ще отнеме и цената за кандидатстване по федералната процедура. С нивото на френския, който притежаваш нещата могат да отидат и след 2013 година и резултата да не е много добър. От френски можеш да "скочиш" на английски, но от английски към френски преходът е невъзможен и безмислен!reicho07 написа:... Обмисляхме с мъжа ми и ... вариант за федералната процедура, ... Аз в момента съм 3 година в университета и се очаква да завърша през 2012 лятото най-рано, ако всичко е ок.... Нямам никакви проблеми с английския език, защото учих в езиковата и сега работя само с чужденци, така че ежедневието ми е изцяло на английски език.
Моята сестра кандидаства и замина преди повече от 3 години за Канада и се засели в Монреал....
Доколкото съм наясно с нещата ако си подам документите за Квебек, процедурата ще бъде малко по-укорена заради много близките родини които имам в Канада. ... Моля ви дайте ми съвет или препоръка? Все още се колебая между федералната и квебекарската процедура?
Нищо подобно! Който е учил английски няма да има проблем с френския.Поне при мен беше така

http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;