Има ли българи в Nanaimo BC?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Аватар
John Smith

Re: Има ли българи в Nanaimo BC?

Мнение от John Smith »

apple написа:Така, че интересно ни е да се самоубием, може пък да се окаже забавно, а? Обаче какво знам аз!
Със сигурност ще се окаже забавно, особено за вас. Ти всъщност питаш ли нещо? Поведението ти е особено дразнещо и затова не се чуди на отговорите, които получаваш. Хем питаш нещо, което не знаеш, хем отговорите, които не съвпадат с твоите представи, ги смяташ за заяждане. Троши си главата сама без да питаш нищо, щом знаеш много. :?:
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
apple

Мнение от apple »

Благодаря, optics! :f: ! Хубаво е, че поне 1 човек има различно мнение и то от личен опит, а не от зяпане в нета да ми се обяснява къде е Нанаймо и колко било лошо заселването там. Първо въпроса ми беше ясен и не съм твърдяла, че се заселвам там, но наистина бих ако намеря начин. Дали в началото или по-нататък - божа работа. Колкото за работата и търсачките вие откъде си набавяте инфо тогава, да не би от комшиите? Айде аман от съветници. Отивам в Нунавут. :P Доволни ли сте :lol: !Така няма да дразня никой /или поне така си мисля/.

И повече по тази тема бих помолила да пишат хора, които имат положително отношение към въпросното населено място, а не комплексари любители на мегаполиси и грандоманщина.

/И благодаря за цензурата, но нямам нужда от защита от слаби играчи като Павката, админе пускай го да ме ръфа. Да видим кой кого :devil: /

Нарушение на т. 1 и т. 2 от правилата! - valioiko
becks

Мнение от becks »

apple написа: И тук живея в 80 000 град пък ей ме на жива съм и даже не лошо живея.

Сори, че ти отговарям на тролските постинги, ама май не си наясно въобще.

В Канада град под 1 милион е село - няма развлечения никакви. В повечето случаи тези градове обикновено са един мол и къщи около него. ;) Може да ме опровергаеш с примери ;)
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
apple

Мнение от apple »

Сърдечен тролски поздрав от мене, Беки :hai: ! Удари един виртуален шопинг.
http://www.nanaimolife.com/shopnan/faci ... _malls.asp
apple

Мнение от apple »

Извинявай valioiko, но би ли цитирал точките 1 и 2, които наруших, за да знам кое е забранено? Не мога да намеря къде е етичния кодекс на сайта, а при регистрацията не си спомням правилата, с които се съгласих.
И да уточня - не се заяждам. Наистина ме интересува.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

apple написа:
Извинявай valioiko, но би ли цитирал точките 1 и 2, които наруших, за да знам кое е забранено? Не мога да намеря къде е етичния кодекс на сайта, а при регистрацията не си спомням правилата, с които се съгласих.
И да уточня - не се заяждам. Наистина ме интересува.
Не знам дали се заяждаш, ама че дразниш много от хората тука няма съмнение. Човек, който дори не е стъпвал в Северна Америка, ама се прави на експерт по всички въпроси за живота тука е, меко казано, смешен.
Хората си губят времето да ти отговарят, а ти вместо да оцениш това, тръгваш да спориш с тях на базата на "големия" ти канадски опит.
haimana

Мнение от haimana »

becks написа:
apple написа: И тук живея в 80 000 град пък ей ме на жива съм и даже не лошо живея.

Сори, че ти отговарям на тролските постинги, ама май не си наясно въобще.

В Канада град под 1 милион е село - няма развлечения никакви. В повечето случаи тези градове обикновено са един мол и къщи около него. ;) Може да ме опровергаеш с примери ;)
Може би си прав, ама днес докато чаках за нещо си грабнах едно списание за бараки дето се продават в наше село. Помислих, че нещо тотално са объркали тиража. Имаше цифри по 4-5 милиона, та даже и една 10-ка. С какъв акъл ги искат тия цифри, като "няма развлечения никакви" освен единия мол :worried: ;)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Значи, глей ся ! Ти си ми показвал какво има във ваше село и аз останах много доволен. Обаче не видях чалготека ? За някои това е проблем.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
apple

Мнение от apple »

Може би си прав, ама днес докато чаках за нещо си грабнах едно списание за бараки дето се продават в наше село. Помислих, че нещо тотално са объркали тиража. Имаше цифри по 4-5 милиона, та даже и една 10-ка. С какъв акъл ги искат тия цифри, като "няма развлечения никакви" освен единия мол
Къде е това село бе, Хаймана? С 1 мол и няколко къщи /бараки/ наоколо, ама по няколко милиона цената. Умирам от любопитство. :?: |(
becks

Мнение от becks »

apple написа:
Може би си прав, ама днес докато чаках за нещо си грабнах едно списание за бараки дето се продават в наше село. Помислих, че нещо тотално са объркали тиража. Имаше цифри по 4-5 милиона, та даже и една 10-ка. С какъв акъл ги искат тия цифри, като "няма развлечения никакви" освен единия мол
Къде е това село бе, Хаймана? С 1 мол и няколко къщи /бараки/ наоколо, ама по няколко милиона цената. Умирам от любопитство. :?: |(
Цената на имотите какво общо има със възможностите за развлечения?

Келоуна е пенсионерски курорт. Хората отиват там за да са на по-топло докато си харчат пенсията
In mid-2001, 18.4% of the resident population in Kelowna were of retirement age (65 and over for males and females)
Аз имам повече наблядения от малките градчета в Онтарио
apple

Мнение от apple »

Беки, ми кой курорт е младежки в Канада? Доколкото знам докато си млад в Канада не се почива - бачка се за моргиджа. Ако добуташ до пенсия почиваш по курорти ама ако не си на минималната от 500 щото с нея зор... И между другото се правят много яки ъндърграунд и джаз концерти и доста други културни мероприятия /без чалга засега :P / Има добри ресторанти и Nanaimo is a Coastal Native name meaing "land of Many Malls", има удобно летище, голямо пристанище, невероятна природа и не ми се изброява. Та извинете ама приемете, че точно това малко градче е по-различно от средно статистическото скучно селище. Където има туризъм има алъш вериш и добро настроение+студенти от цял свят музиканти упражняващи се по улицата...купона си е як. Па нека да е пенсионерско за некои. ;)

http://nanaimo-info.com/gpage.html3.html
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Много си разучила, ама за най-известното от този край знаеш ли :P ?
Nanaimo bar
Циганите - на Сатурн !
apple

Мнение от apple »

Ооо, знам, знам :P ! Доста време слюноотделях след като разгледах поне 10 разновидности на този сладкиш. Даже си изтеглих рецепта, обаче много разточителна ми е като продукти /респективно цена/ и като не знам дали ще ми се получи засега само гледам изображенията :lol:. anxeli ти опитвала ли си го? Наистина изглежда умопомрачително вкусно.
becks

Мнение от becks »

apple написа:Беки, ми кой курорт е младежки в Канада? Доколкото знам докато си млад в Канада не се почива - бачка се за моргиджа. Ако добуташ до пенсия почиваш по курорти ама ако не си на минималната от 500 щото с нея зор... И между другото се правят много яки ъндърграунд и джаз концерти и доста други културни мероприятия /без чалга засега :P / Има добри ресторанти и Nanaimo is a Coastal Native name meaing "land of Many Malls", има удобно летище, голямо пристанище, невероятна природа и не ми се изброява. Та извинете ама приемете, че точно това малко градче е по-различно от средно статистическото скучно селище. Където има туризъм има алъш вериш и добро настроение+студенти от цял свят музиканти упражняващи се по улицата...купона си е як. Па нека да е пенсионерско за некои. ;)

http://nanaimo-info.com/gpage.html3.html
не мог ада разбера защо питаш след като си наясно със всичко
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

apple написа:anxeli ти опитвала ли си го? Наистина изглежда умопомрачително вкусно.
За нея не знам, но аз го обичам. Много калории обаче.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Заключено