АНКЕТА: Пазарувате ли онлайн??

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
anxeli

Re: АНКЕТА: Пазарувате ли онлайн??

Мнение от anxeli »

Има много неща, които ми трябват а ги няма в съседния магазин, даже в съседния континент :D.
От Нова Зенландия, Малайзия или от Китай как да купя, Хъли? Няма как да се пипне, а и не е нужно.
Имала съм грешни пакети, имала съм и непристигнали изобщо неща. С един-два е-маила се оправят нещата.
50% дрехи, козметика, джаджи за хобита и каквото още ми падне - семена, чанти, книги, дори хранителни продукти - от интернет. Щеше да е повече, но обичам да влизам в магазини и съм импулсивна, като пипна нещо и го искам веднага :lol: ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Да.
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Аватар
ZanzibarHero

Мнение от ZanzibarHero »

Koko написа:- дрехи - 10-20%, (досега не съм имал случай да получа нещо дето да не ми е по мярка или да не е в цвета в който съм го поръчал)
Странно, защото кройките в масовото световно производство обикновено не съответстват на размерите на етническия българин - да не говорим за отделния българин.
Няма заначение от И'нет или от локалния магазин се пазарува дрехата е най-добре да се пробва. Същото важи и за обувките.

Компютрите купувани през интернет обикновено са натоварени с ненужен софтуер и са лошо преинсталирани и конфигурирани от китайски т.нар. "инДжИНери".

21 век май ще бъде векът на евтини, бързо развалящи се продукти, проектирани с единствена цел да поддържат висок оборот при продажбите. Качеството е без значение. Всичко свършава на бунището в рамките на една-три години или като дарение в Африка или Индия (за да не се плаща за рециклиране).
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

ZanzibarHero написа:
Koko написа:- дрехи - 10-20%, (досега не съм имал случай да получа нещо дето да не ми е по мярка или да не е в цвета в който съм го поръчал)
Странно, защото кройките в масовото световно производство обикновено не съответстват на размерите на етническия българин - да не говорим за отделния българин.
Няма заначение от И'нет или от локалния магазин се пазарува дрехата е най-добре да се пробва. Същото важи и за обувките.
На кой точно етнос съответстват кройките в световното производство?
ZanzibarHero написа:Компютрите купувани през интернет обикновено са натоварени с ненужен софтуер и са лошо преинсталирани и конфигурирани от китайски т.нар. "инДжИНери".
Грешиш, няма никаква разлика м/у компютрите които купуваш по Интернет и тези в BestBuy- ако са една марка, едни и същи "инджинери" са ги сглобявали. Тези от физическите магазини съдържат същото количество bloatware (ненужния софтуер). Примерно компютрите на Dell са доста добри и се продават повече по Интернет, отколкото по магазините. Можеш да купиш компютър Apple от онлайн магазина им и ще бъде същия като от физическия магазин. Ако имаш предвид "куче" марките, бъди сигурен че Gateway купен от FutureShop си е същата пръчка, както и ако го купиш онлайн.
cocose
Има 1 предупр. за БАН

Мнение от cocose »

Dell са наистина едни от най стабилните компютри, също както и са най неизгодните като мощност/цена :n:
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Тукмо си поръчах bluetooth мишка с обхват 30 фута + приемник за общо $15. Обикновенните не хващат, като седна да гледам филм на канапето.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
cocose
Има 1 предупр. за БАН

Мнение от cocose »

http://www.youtube.com/watch?v=6bQiQ_oWBn4
Ето това се нарича безжична клавиатура и мишка в едно, с голям обхват при това :lol:
Аватар
ZanzibarHero

Мнение от ZanzibarHero »

miteto написа:На кой точно етнос съответстват кройките в световното производство?.
Нямам идея - точно в това е проблемът! Най-добре ми стоят дрехи произведени в Турция и Индия (Шри Ланка и наоколо). Най-зле - произведени в Китай. И в двата случая не знам кройки за кой етнос, на кой дизайнер или компания стоят зад производството...
miteto написа:... Тези от физическите магазини съдържат същото количество bloatware (ненужния софтуер)....
Съгласен -- предпочитам "голи" компютри. Без Операционна Система или Офис Пакет. Аз ще си ги купя и инсталирам :D :D :D
Публикувай отговор