Трета имиграция-от Ванкувър в Океана
Re: Трета имиграция-от Ванкувър в Океана
След Ванкувър към Калифорния 

"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Вчера ми се случи, но в Атлантика - Хаваите са ми малко далече, а иначе в профила ми е написано къде живея в момента.Павел написа:Кога за последно плувахте, примерно около Хаваите, та разбрахте, че акулите не виреели в солени води - точно обратното, повечето видове акули живеят точно в солени води, иначе умират.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Павел написа:Кога за последно плувахте, примерно около Хаваите, та разбрахте, че акулите не виреели в солени води - точно обратното, повечето видове акули живеят точно в солени води, иначе умират.

Tц, моите в аквариума предпочитат умами

Циганите - на Сатурн !
- optics
- Модератор
Тая тема кърти със своята задълбоченост
Щом в България не намерихте каквото търсехте,в Канадската Атлантическа част не намерихте каквото търсехте
Там съм ходил но не съм търсил
...във Ванкувър няма да намерите каквото търсите
тънко внушение бих казал, но не непременно вярно
тогава накъде?
Тогава - на Луната !
Обратно?
Обратно е: атануЛ !
Сега сериозно - как очакваш някой да ти каже накъде ще поеме след години, след като и той самият не знае отсега ? Ще зависи от ситуацията тогава.
А пари ще имате ли за обратно?
Не е ясно.
Или по най-краткия път само напред?
и тва не е ясно, виж коментара за "обратно".
Благодаря предварително за отговорите ви!
Не знам дали някой разбра, за какво ти бяха тия отговори.
То и аз съм пускал теми дето само на мен са ми интересни, но
в тая тука просто не разбирам кое е интересното, а по-точно казано
струва ми се, че въпросите са така зададени, че да предизвикат безполезни отговори.
Поправете ме ако греша.

Щом в България не намерихте каквото търсехте,в Канадската Атлантическа част не намерихте каквото търсехте
Там съм ходил но не съм търсил

...във Ванкувър няма да намерите каквото търсите
тънко внушение бих казал, но не непременно вярно
тогава накъде?
Тогава - на Луната !
Обратно?
Обратно е: атануЛ !
Сега сериозно - как очакваш някой да ти каже накъде ще поеме след години, след като и той самият не знае отсега ? Ще зависи от ситуацията тогава.
А пари ще имате ли за обратно?
Не е ясно.
Или по най-краткия път само напред?
и тва не е ясно, виж коментара за "обратно".
Благодаря предварително за отговорите ви!
Не знам дали някой разбра, за какво ти бяха тия отговори.
То и аз съм пускал теми дето само на мен са ми интересни, но
в тая тука просто не разбирам кое е интересното, а по-точно казано
струва ми се, че въпросите са така зададени, че да предизвикат безполезни отговори.
Поправете ме ако греша.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
След Ванкувър към Калифорния

определено заради (.... )туризьm положението на Караибите е mного по-плачевно....то затуй канадците бягат таm, за ко друго- да се потят ли на жегата и да се задавят от влагата ли, при условие че не бачкотят.
mа нали ведньж се живей, то и лекарствата та поддаржат после, аmа отвреmе навреmе някой пуска я птичи , я овчи грип, та да изтрепе по-набьрзо по-болните,че дьржавата даа mноо пари за скьпото лечение....
и после пускат иmигранти и те да се уловят на хорото....

За малко и щяхме да сме по островите. Темата щеше да е: "Защо половината българи отиват на карибите"...Did you know? In the 1920s, some believed that the British West Indies (British territories in the Caribbean Sea) should become part of Canada. This did not occur, though Canada and Commonwealth Caribbean countries and territories enjoy close ties today.
http://www.cic.gc.ca/english/resources/ ... ion-06.asp
Embrace your climate change!
- optics
- Модератор
Да не бяхме я виждали, да повярваме.vancouveravo написа:Kalifornia e liato 12 meseca v godinata.
А че имотите са двойна цена на ванкувърските ?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Е то е ясно, че човекът е имал предвид Баха Калифорния 

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА