И как мина интервюто? Инересно ли беше?*hazelnut* написа:... Утре ми предстои първото интервю за работа и се подготвям психически за него от тази вечер ...
Как свикнахте?
- ZanzibarHero
Re: Как свикнахте?
-
Не се бой , няма да свикнеш
Но е хубаво че семейството е до теб, така ще ви е по-лесно в трудни моменти...
Тук семейството е най-важното...

Но е хубаво че семейството е до теб, така ще ви е по-лесно в трудни моменти...

Тук семейството е най-важното...
Шъ видим.mishomaher написа:Не се бой , няма да свикнеш![]()
=======...

Embrace your climate change!
-
Здравейте!
Аз съм Виктория, на 16 год и живея в България за съжаление...
Преди 2 години имахме възможност да заминем за Канада и да живеем в Торонто или блиският квартал Вон (Vaughan), понеже имаме там приятели които ни казаха да отидем да живеем при тях, но...понеже баща ми е пенсиониран по болест и това попречи на заминаването ни...
. Аз и братми който е на 20г. имаме голямо желание да заминем там , е да се надявам, че един ден ще стане..
Е.. раскажете как е там по добър ли е живота там , кората добри ли са , абе с общи думи струва ли си , че сте заминали
Аз съм Виктория, на 16 год и живея в България за съжаление...
Преди 2 години имахме възможност да заминем за Канада и да живеем в Торонто или блиският квартал Вон (Vaughan), понеже имаме там приятели които ни казаха да отидем да живеем при тях, но...понеже баща ми е пенсиониран по болест и това попречи на заминаването ни...

Е.. раскажете как е там по добър ли е живота там , кората добри ли са , абе с общи думи струва ли си , че сте заминали

"...да живеем в Торонто или блиският квартал Вон (Vaughan)..."
Vaughan е град, а не квартал на Торонто.
Живота е различен за всеки. Както си го организираш. Колкото по-бързо разбереш, че всяко действие се заплаща и всяко бездействие също, толкова по-добре ще организираш живота си. Това важи и за България.
Успехи
Vaughan е град, а не квартал на Торонто.

Живота е различен за всеки. Както си го организираш. Колкото по-бързо разбереш, че всяко действие се заплаща и всяко бездействие също, толкова по-добре ще организираш живота си. Това важи и за България.

Успехи

- *hazelnut*
Ами, странно беше...По-скоро страшно, отколкото забавно, защото ме беше страх да не изръся някоя глупост.Но за щастие не успях да се изложа толкова много...Но не ме взеха на тази работаZanzibarHero написа:И как мина интервюто? Инересно ли беше?

- ZanzibarHero
Поздравления! Радвам се за теб. И не ставай много близка с клиентите - не изглежда професионално*hazelnut* написа:... защото ме беше страх да не изръся някоя глупост. Но за щастие не успях да се изложа толкова много... преди месец започнах работа в Dunkin Donuts и е много приятно. А и повечето клиенти са разбрани и започнахме да се запомняме взаимно

Не ставай много близка и с донътсите - не изглежда снажно.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- *hazelnut*
Хаха...С поничките няма как да се сближа, защото вече от миризмата само и ми става лошо.Но пък напитките са много сладки
А за клиентите - просто гледам да се държа приятно с тях.Защото аз по принцип не обичам, когато си купувам нещо и да ме гледат като изтребители

А за клиентите - просто гледам да се държа приятно с тях.Защото аз по принцип не обичам, когато си купувам нещо и да ме гледат като изтребители

- ZanzibarHero
Това също е опасно за "паласките" (Ей, какво стана с онзи човек?)*hazelnut* написа:Хаха...С поничките няма как да се сближа, защото вече от миризмата само и ми става лошо.Но пък напитките са много сладки
Как е кафето? Харесва ли ти?
- *hazelnut*
Аз кафе не пия...Веднъж опитах, но просто не ми харесва
А пък за паласките, не ми е проблем...Все още

- ZanzibarHero
Спокоен съм вече ...*hazelnut* написа:Аз кафе не пия...Веднъж опитах, но просто не ми харесва![]()
Извинявай невежеството ми (Монреал познавам само като турист), но какъв е работния език на мястото където работиш - английски или френски. А клиентите какъв език най-често използват?
Виктория, дано не прозвучи нахално, но мога ли да те попитам поради каква болест е пенсионер баща ти, и защо не сте заминали- това ваше решение ли е или ви спънаха на медицинските...извинявай, питам понеже ние сме одобрени по френската процедура, минахме интервюто, но най-голямото ми притеснение е, че моят съпруг макар да е военнослужащ е и пенсионер по болест- понеже е с протеза на лявото око, той не е заразно болен, но знам ли как ще реагират федералните...
Chovek e tolkova golqm kolkoto sa golemi mechtite mu!
Изобщо не се притеснявай - това не може да бъде повод да ви отхвърлят, даже бих казал напротив.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- hadministratora
- Хабсурден
Подкрепям. За медицинските пише, че ги искат, за да се уверят че няма да застрашиш страната, като влезеш със заразна болест и че няма да натовариш излишно ситемите за социално и медицинско обслужване. До колкото мога да преценя една протеза на окото дори не се доближава до споменатите причини за отхвърляне.Павел написа:Изобщо не се притеснявай - това не може да бъде повод да ви отхвърлят, даже бих казал напротив.