Как свикнахте?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Аватар
ZanzibarHero

Re: Как свикнахте?

Мнение от ZanzibarHero »

*hazelnut* написа:... Утре ми предстои първото интервю за работа и се подготвям психически за него от тази вечер ...
И как мина интервюто? Инересно ли беше?
mishomaher

Мнение от mishomaher »

Не се бой , няма да свикнеш :D
Но е хубаво че семейството е до теб, така ще ви е по-лесно в трудни моменти... :y:
Тук семейството е най-важното...
Аватар
7George

Мнение от 7George »

mishomaher написа:Не се бой , няма да свикнеш :D
=======...
Шъ видим. :rofl: А като ме видите да приказвам на онова табло във драйв-тру-то и като си нарисувам /залепя едни таива дълги къдрави пламъци отстрани на трака, значи и съм се адаптирал напълно.... :rock:
Embrace your climate change!
Victora Krasimirova

Мнение от Victora Krasimirova »

Здравейте!
Аз съм Виктория, на 16 год и живея в България за съжаление...
Преди 2 години имахме възможност да заминем за Канада и да живеем в Торонто или блиският квартал Вон (Vaughan), понеже имаме там приятели които ни казаха да отидем да живеем при тях, но...понеже баща ми е пенсиониран по болест и това попречи на заминаването ни... :( . Аз и братми който е на 20г. имаме голямо желание да заминем там , е да се надявам, че един ден ще стане..
Е.. раскажете как е там по добър ли е живота там , кората добри ли са , абе с общи думи струва ли си , че сте заминали :)
leaf

Мнение от leaf »

"...да живеем в Торонто или блиският квартал Вон (Vaughan)..."

Vaughan е град, а не квартал на Торонто. ;)

Живота е различен за всеки. Както си го организираш. Колкото по-бързо разбереш, че всяко действие се заплаща и всяко бездействие също, толкова по-добре ще организираш живота си. Това важи и за България. :)

Успехи :y:
Аватар
*hazelnut*

Мнение от *hazelnut* »

ZanzibarHero написа:И как мина интервюто? Инересно ли беше?
Ами, странно беше...По-скоро страшно, отколкото забавно, защото ме беше страх да не изръся някоя глупост.Но за щастие не успях да се изложа толкова много...Но не ме взеха на тази работа :D Всъщност се радвам, защото преди месец започнах работа в Dunkin Donuts и е много приятно.А и повечето клиенти са разбрани и започнахме да се запомняме взаимно :rofl:
Аватар
ZanzibarHero

Мнение от ZanzibarHero »

*hazelnut* написа:... защото ме беше страх да не изръся някоя глупост. Но за щастие не успях да се изложа толкова много... преди месец започнах работа в Dunkin Donuts и е много приятно. А и повечето клиенти са разбрани и започнахме да се запомняме взаимно :rofl:
Поздравления! Радвам се за теб. И не ставай много близка с клиентите - не изглежда професионално :) :) :)
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Не ставай много близка и с донътсите - не изглежда снажно.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
*hazelnut*

Мнение от *hazelnut* »

Хаха...С поничките няма как да се сближа, защото вече от миризмата само и ми става лошо.Но пък напитките са много сладки :D
А за клиентите - просто гледам да се държа приятно с тях.Защото аз по принцип не обичам, когато си купувам нещо и да ме гледат като изтребители :|
Аватар
ZanzibarHero

Мнение от ZanzibarHero »

*hazelnut* написа:Хаха...С поничките няма как да се сближа, защото вече от миризмата само и ми става лошо.Но пък напитките са много сладки :D
Това също е опасно за "паласките" (Ей, какво стана с онзи човек?)

Как е кафето? Харесва ли ти?
Аватар
*hazelnut*

Мнение от *hazelnut* »

Аз кафе не пия...Веднъж опитах, но просто не ми харесва :|
А пък за паласките, не ми е проблем...Все още :D
Аватар
ZanzibarHero

Мнение от ZanzibarHero »

*hazelnut* написа:Аз кафе не пия...Веднъж опитах, но просто не ми харесва :|
А пък за паласките, не ми е проблем...Все още :D
Спокоен съм вече ...
Извинявай невежеството ми (Монреал познавам само като турист), но какъв е работния език на мястото където работиш - английски или френски. А клиентите какъв език най-често използват?
KASTA7372

Мнение от KASTA7372 »

Виктория, дано не прозвучи нахално, но мога ли да те попитам поради каква болест е пенсионер баща ти, и защо не сте заминали- това ваше решение ли е или ви спънаха на медицинските...извинявай, питам понеже ние сме одобрени по френската процедура, минахме интервюто, но най-голямото ми притеснение е, че моят съпруг макар да е военнослужащ е и пенсионер по болест- понеже е с протеза на лявото око, той не е заразно болен, но знам ли как ще реагират федералните...
Chovek e tolkova golqm kolkoto sa golemi mechtite mu!
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Изобщо не се притеснявай - това не може да бъде повод да ви отхвърлят, даже бих казал напротив.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

Павел написа:Изобщо не се притеснявай - това не може да бъде повод да ви отхвърлят, даже бих казал напротив.
Подкрепям. За медицинските пише, че ги искат, за да се уверят че няма да застрашиш страната, като влезеш със заразна болест и че няма да натовариш излишно ситемите за социално и медицинско обслужване. До колкото мога да преценя една протеза на окото дори не се доближава до споменатите причини за отхвърляне.
Публикувай отговор