среща в Пловдив
Re: среща в Пловдив
ех, dimitarbg, жалко, че няма да можем да присъстваме на срещата в Пловдив, ама сме си в Русе.
понеже всяка Коледа за 1 седмица си ходя при майка и татко, непременно една седмица преди да пристигнем в Пловдив ще пиша тук, за да се разберем кога и как да се видим.
ако междувременно изкочи някое ненадейно пътуване към родния град, непременно ще се обадя!
понеже всяка Коледа за 1 седмица си ходя при майка и татко, непременно една седмица преди да пристигнем в Пловдив ще пиша тук, за да се разберем кога и как да се видим.
ако междувременно изкочи някое ненадейно пътуване към родния град, непременно ще се обадя!
... САЩ или Канада? 
Решено е - USA, идвамееее!
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!

НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded

Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!

http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
Здравейте съграждани,
До колкото разбрах срещата в Пловдив май не се е състояла. Не знам дали греша, но моля следващия път бройте и мен!
До колкото разбрах срещата в Пловдив май не се е състояла. Не знам дали греша, но моля следващия път бройте и мен!
Аре Муха организирай една среща на хората кво се криеш
- thunderbolt
Ами май се състоя само за някой.
Ако сте съгласни за тази неделя може да натиснеме някое кафенце.
Ако сте съгласни за тази неделя може да натиснеме някое кафенце.
Здравейте, аз от скоро чета форума. Сега виждам, че се правят опити за среща на хората от Пловдив. За следващия път бройте и мен. Ето и ...0898/579555 и скайп:alizeefr.
здравейте, съграждани,
ние с Phill ще сме в Пловдив другата седмица. Искате ли за сряда 25.11.2009 около 19.00 ч. да се организираме да пием по една бира и да се запознаем?
понеже не знаем много заведенията, оставяме на вас да кажете мястото и, разбира се, да ни обясните къде да дойдем в уречения вас.
много се надявам този път да се състои среща и да се запознаем! Нашата русенската група е много силна и честно казано, обмяната на опит наистина е много полезна!
ако някой има друго предложение за час и дата, нека каже, но да има предвид, че сме в Пловдив до петък 27.11.2009
Доскоро!
ние с Phill ще сме в Пловдив другата седмица. Искате ли за сряда 25.11.2009 около 19.00 ч. да се организираме да пием по една бира и да се запознаем?
понеже не знаем много заведенията, оставяме на вас да кажете мястото и, разбира се, да ни обясните къде да дойдем в уречения вас.
много се надявам този път да се състои среща и да се запознаем! Нашата русенската група е много силна и честно казано, обмяната на опит наистина е много полезна!
ако някой има друго предложение за час и дата, нека каже, но да има предвид, че сме в Пловдив до петък 27.11.2009
Доскоро!

... САЩ или Канада? 
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!

Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!

Здравейте съграждани,
Аз също съм от новите попълнения във форума, затова и мен бройте за срещата!
До скоро!
Аз също съм от новите попълнения във форума, затова и мен бройте за срещата!
До скоро!
Здравейте. И аз съм нов във форума и също мога да се включа. 

16.03.11 - интервю
11.11.11 - покана за медицински
28.06.12 - покани за визи
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
за всички които искат среща:
понеделник 19.30 на Роял-близо до гребната....може и да измислим друго заведение
нека наистина се съберем....
понеделник 19.30 на Роял-близо до гребната....може и да измислим друго заведение
нека наистина се съберем....
very sorry, няма да се join-ем към вас, защото точно тогава ще пътуваме ... понеже тръгваме чак следобед от Русе 

... САЩ или Канада? 
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!

Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!

Последно - вторник, 19.30 ч.?MarinaNik написа:very sorry, няма да се join-ем към вас, защото точно тогава ще пътуваме ... понеже тръгваме чак следобед от Русе
16.03.11 - интервю
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
Здравейте съграждани,
Тази вечер се срещнахме в камерен състав и искаме да напрвим следното предложение:
Какво ще кажете да направим срещата в Розенхоф- намира се в дома на младоженците, на центъра на Пловдив, топло е и уютно (освен ако няма някой мач от някоя лига) и ще можем спокойно да си говорим. Ако искате да коригираме часа пишете.
Тази вечер се срещнахме в камерен състав и искаме да напрвим следното предложение:
Какво ще кажете да направим срещата в Розенхоф- намира се в дома на младоженците, на центъра на Пловдив, топло е и уютно (освен ако няма някой мач от някоя лига) и ще можем спокойно да си говорим. Ако искате да коригираме часа пишете.
Здравейте. Остава ли за днес, вторник, някаква уговорка? Нека ако има сигурни да потвърдят и да кажат как ще се познеам там. Аз ще си проверя съобщенията пак по-късно.
16.03.11 - интервю
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
Ние сме днес 24.11.2009 (вторник) в 19:30 в дома на младоженеца, както предлагате. Дано се организирате ...
Първи урок по френски 18.06.2009
Подадени док. към Виена 29.09.2009
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Подадени док. към Виена 29.09.2009
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
И аз ще бъда там, въпросът е как ще се разпознаем!