Освен Адонис (открит наскоро) кой друг мазазин е ориенталски ?ablood написа:Не толкова заради персоналния ми проблем с "мангалите", колкото заради това, че магазините и стоките в тях са по-ориенатлски ориентирани.

Освен Адонис (открит наскоро) кой друг мазазин е ориенталски ?ablood написа:Не толкова заради персоналния ми проблем с "мангалите", колкото заради това, че магазините и стоките в тях са по-ориенатлски ориентирани.
Ами ония с килимите, примерно. Се едно са докарани от Капълъ Чарши. Има и костюми и ризи така по-сиган.filipne написа:Освен Адонис (открит наскоро) кой друг мазазин е ориенталски ?ablood написа:Не толкова заради персоналния ми проблем с "мангалите", колкото заради това, че магазините и стоките в тях са по-ориенатлски ориентирани.
Кви килими бе mwanza ? Говорим за Place Vertu все пак .. Едни ориенталски магазини има там, като Canadian Tire, Zellers, Sears, Sports Experts и прочие ...mwanza написа:Ами ония с килимите, примерно. Се едно са докарани от Капълъ Чарши. Има и костюми и ризи така по-сиган.filipne написа:Освен Адонис (открит наскоро) кой друг мазазин е ориенталски ?ablood написа:Не толкова заради персоналния ми проблем с "мангалите", колкото заради това, че магазините и стоките в тях са по-ориенатлски ориентирани.
Разбрахме, че има "западни" магазини. Просто са "източно" ориентирани. Чувал ли си, че CocaCola е различна във всяка държава в зависимост от вкусовите предпочитания на населението?ablood написа:Има огромна разлика меджу големите магазини в Cote vertu и съшите такива в West island или Laval. Персоналът, стоките, че и дори flyer-ите са различни в зависимост от населението на квартала.
Ангриньон била открита?!?pamelaa написа:Плазата Cote Vertu e на удобно място, закрита е за разлика от Ангринион, и е достъпна с градски транспорт -един голям + за нови емигранти без кола.
Аблъда ти обясни всичко много точно. Аз живея на 10 мин пеша от плас Верю все пак и често ходя там. Има хубави магазини, но има и циганийка като споменатите вече.filipne написа:
Кви килими бе mwanza ? Говорим за Place Vertu все пак .. Едни ориенталски магазини има там, като Canadian Tire, Zellers, Sears, Sports Experts и прочие ...