Преуспял написа:М/у другото, ако тя е пробивната, с познанията по езика и по-добрата кариера сигурно ще те изхвърли като куче след малко време, даже и да стане.
Защо мислиш така?
Не си ли го виждал да става сред нови имигранти? Идват, жената работи повече от него, често изкарва по-добре, а оня очаква тя пак да му слугува се едно че са в Замунда.
В Замунда не е можела да си живее на една заплата, ама тука... още повече, че няма деца.
Господинът в случая може да е страхотен и разкрепостен пич, да ме извинява ако не е от онези, но все пак идва от България
iliana написа:Нилс, според мен единия вариант е да емигрираш самостоятелно по квебешката или федералната процедура - в зависимост от това къде ще минеш по-лесно, без да забъркваш приятелката си в цялата работа.
Другия вариант е да се ожените и тя да те изтегли. Дори и да не е перманент резидент а само с работна виза ти като неин съпруг ще имаш право да я придружиш в канада, а в някой случаи дори можеш да получиш отворена работна виза.
Погледни внимателно тези линкове: http://www.cic.gc.ca/english/informatio" ... -faq06.asp http://www.cic.gc.ca/english/informatio" ... -faq08.asp
Последно промяна от Nils на Чет Яну 06, 2011 8:52 am, променено общо 2 пъти.
Преуспял написа:М/у другото, ако тя е пробивната, с познанията по езика и по-добрата кариера сигурно ще те изхвърли като куче след малко време, даже и да стане.
Защо мислиш така?
Не си ли го виждал да става сред нови имигранти? Идват, жената работи повече от него, често изкарва по-добре, а оня очаква тя пак да му слугува се едно че са в Замунда.
В Замунда не е можела да си живее на една заплата, ама тука... още повече, че няма деца.
Господинът в случая може да е страхотен и разкрепостен пич, да ме извинява ако не е от онези, но все пак идва от България
Е, аре сега стереотипи. Не съм го виждал честно казано, може и да го има това явление... Не виждам лошо жената да работи повече и да изкарва повече, що реши че пича е "турчин"? Требе ли да посочваме обратния модел (американския), дето мъжа работи повече, изкарва повече, вози децата на училище, мие пода и прозорците, жената само ходи на спа и фитнес по цял ден - накрая кучката се изчука с градинаря/водопроводчика/фитнес-инструктора/колегата от офиса и се разведе с мъжа и му вземе парите, къщата и децата. Не си ли го виждал да става