Да се включа и аз: ETOBICOKE. Това за мене е най хубавият квартал в .....Торонто
Близко е до всичко важно, като GTA, Мисисага, Брамптон, и в същото време не е прекалено близко...ако ме разбирате какво имам предвид. Има си много убави паркове, големи и просторни и тихи. И училища си има, и басейни, че даже и една зала за хокей ли е, за какво не знам, още не съм станал фен на местният спорт

И да не забравиме за аристократите, има си даже и голф-полянка.
Иначе като убаво място за живеене и установяване след време по скоро виждам Бурлингтон. Много убаво градче, нема много блокове, много фирми и фирмички има, а най ми харесва че вместо ТТС можеш да си повикаш такси да те закара до ГО станцията, на същата цена
Мда, а за неразбралите: НЕ ХОДЕТЕ В ДАУНТАУН. В момента там е малък ужас заради стачката, кризата, и еврейската лакомия (и въобще, човешката такава). Мръсно, бъка от грип, комари, мухички, бръмбари, и всички домашни буболечки които можете да се сетите. На некои места даже и мишки можете да засечете по улицата

Всъщност да добавя, бях изумен от Ниагарата, сиреч St. Catharines, Там, представяте ли си, алкохола се лее като из ведро по кръчмите, при това на разумни цени

Аве направо все едно че не е Канада, ами....УСА примерно. Може от въздуха да е, или пък от гледката отсреща, не знам, ама това за мене е местенце за купонясване