Среща в Русе!
Ние сме възпрепятствани
Русенци нас ни тръшна някакав много кошмарен вирус и определео не е добре да присъстваме на срещата днес тъй като няма нито да сме добра компания, а има риск и други хора да се заразят. До последно вярвахме, че нещата ще започнат да се пооправят, но уви. Дано споделената информация от всички Ви да Ви помага в по нататъчния път au Canada.
Лека вечер!
==============
Документите до Виена - 05.03.2009
Accusé de réception - 28.03.2009
==============
Лека вечер!
==============
==============
Браво Русенци! Всички сте много готини!
Срещата беше ползотворна, поне за нас. canss чакаме ви да оздравеете и ще направим нова среща.
Силно се надявам да се появят още хора от Русе, които работят по прецедурите или мислят да започнат. Възможността да комуникираш с друг в твоята ситуация е безценна.
От сегашната среща се очерта един наболял проблем - уроците по френски в Русе. Пишете кой как се оправя с този проблем. Решение със сигурност има.
tora2007 имат специалната ни подкрепа, изразена в стискане на палци. А, дано ....
Не за друго, ама да почерпите
Срещата беше ползотворна, поне за нас. canss чакаме ви да оздравеете и ще направим нова среща.
Силно се надявам да се появят още хора от Русе, които работят по прецедурите или мислят да започнат. Възможността да комуникираш с друг в твоята ситуация е безценна.
От сегашната среща се очерта един наболял проблем - уроците по френски в Русе. Пишете кой как се оправя с този проблем. Решение със сигурност има.
tora2007 имат специалната ни подкрепа, изразена в стискане на палци. А, дано ....
Не за друго, ама да почерпите

Първи урок по френски 18.06.2009
Подадени док. към Виена 29.09.2009
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
почерпка
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА искренно и сърдечно обещавам пред целия форум че ако има повод за напиване ще се съберем цялата група от Русе и ще почерпя както подобава .Аз никога през живота си не съм пила повече от една бира ноооооооооооо ако има побен повод обещавам и се заклевам че ще се напия до безпаметност.
никога не се отказваме
Привет на всички русенци!
Изключително много съжаляваме, че бяхме възпрепятствани да дойдем на първата русенска среща в най-новата история на кандидат емигранстването за Canada. Но какво да се прави c'est la vie. Малкото вирусче, което ни тръшна е поредното препъни камъче по пътят, който сме поели за нов по-стойностен живот в новия континент. Но нали всичко, което не ни убива ни прави по силни и ние така пооздравяли продължаваме напред с нови сили в нашета поцедура, кото се надяваме да сме на интрвю тази есен.
tora2007 имате и нашата специална подкрепа, занапред. Предполагам, че и вие след поредния отказ сте станали по-силни и това Ви дава сили да не се предавате така лесно в последната битка. Дано борбата с Виена завърши с вашета победа, въпреки удърчетата под кръста.
Не знаем всеки от вас на какъв етап е в процедурата, но ние сме захапали здраво френски само не знам кой кого ще изяде ние него или той нас
Ние намерихме решение на проблема с уроците по френски в Русе. Но за това ще продължа в другата тема "Френски език в Русе - наболял проблем".
Трудно ни беше не само в намирането на подходящ начин за учене на френския, но и в подготовката на документите, с която добре се справихме сами. Ще помагаме с каквото можем на хората, които са изправени пред тези проблеми. Чао.
Успех на всички Ви!
==============
==============
tora2007 имате и нашата специална подкрепа, занапред. Предполагам, че и вие след поредния отказ сте станали по-силни и това Ви дава сили да не се предавате така лесно в последната битка. Дано борбата с Виена завърши с вашета победа, въпреки удърчетата под кръста.
Не знаем всеки от вас на какъв етап е в процедурата, но ние сме захапали здраво френски само не знам кой кого ще изяде ние него или той нас

Трудно ни беше не само в намирането на подходящ начин за учене на френския, но и в подготовката на документите, с която добре се справихме сами. Ще помагаме с каквото можем на хората, които са изправени пред тези проблеми. Чао.
Успех на всички Ви!
==============
==============
-
Здравей valentina76, малко ти завиждам за морето, макар че предната седмица бяхме там...
Сега за срещите - първата среща мина прекрасно (поне за нас, надявам се и за останалите) и се надявам, че другите двойки имат настроение за още такива - ние със сигурност. На тази първа среща не сме утвърждавали някакъв графика, по който да се провеждат. Няма и човек, който да отговаря за организацията. Общо взето стигнахме до идеята някъде през 2 - 3 седмици, като ни се допие бира да си пишем във форума и да се уточним къде да се случи това.
Пиши, когато се върнете от море и смятам, че групата ще се отзове. Много са готини, а и определено има полза - научаваш много за кратко време.
Сега за срещите - първата среща мина прекрасно (поне за нас, надявам се и за останалите) и се надявам, че другите двойки имат настроение за още такива - ние със сигурност. На тази първа среща не сме утвърждавали някакъв графика, по който да се провеждат. Няма и човек, който да отговаря за организацията. Общо взето стигнахме до идеята някъде през 2 - 3 седмици, като ни се допие бира да си пишем във форума и да се уточним къде да се случи това.
Пиши, когато се върнете от море и смятам, че групата ще се отзове. Много са готини, а и определено има полза - научаваш много за кратко време.
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Здравейте русенци! Реших да драсна два реда, тъй като чувам, че желаещите да започнат прецедура се увеличават. Призовавам всички, които са в процес на процедура, независимо на какъв етап, да пишат във форума и да бъдат активни при организирането на срещи. При тези срещи много въпроси намират своите отговори, дори понякога и въпроси, които самите вие все още не сте си задали. Има наши любезни съграждани успели и неупели на последната сесия, които са готови да помогнат, споделяйки своя опит. Определено има проблем с организирането на курсовете по френски, но и за този проблем си има решения и то не само едно.
Моят съвет - не се опивайте сами, тихомълком, прикрито от всички останали да минете интервюто. Самото интервю е толкова субективно, че ако е писано да го минете, ще го минете и с минимални познания по език и с точки на ръба на изискванията, както и обратното - ако нямате късмет ....
Никой не може да вземе вашето място, както и вие не можете да вземете мястото на друг!
Хората, с които сме се срещали до сега са много отворени и приветливи и най-вече полезни със своя опит и знания.
Написах тези редове с цел да се обърна най-вече към онези, които сега започват и се притесняват да питат. Питайте!!!
Моят съвет - не се опивайте сами, тихомълком, прикрито от всички останали да минете интервюто. Самото интервю е толкова субективно, че ако е писано да го минете, ще го минете и с минимални познания по език и с точки на ръба на изискванията, както и обратното - ако нямате късмет ....
Никой не може да вземе вашето място, както и вие не можете да вземете мястото на друг!
Хората, с които сме се срещали до сега са много отворени и приветливи и най-вече полезни със своя опит и знания.
Написах тези редове с цел да се обърна най-вече към онези, които сега започват и се притесняват да питат. Питайте!!!
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Здравейте, виждам, че имаме нови попълнения, което ме радва искрено! За да започнем с организирането на втората среща си позволявам да обява датата 10 юли 2009 19:00. Както казваше един водещ - нека дискусията започне сега
Приятели, пишете дали ви е удобна датата, часът и правете предложения за мястото. Лично аз ще съм изключително щастлив да видя нови лица. Мисля, че се оформя една силна русенска група.
Нека да се видим в петък вечер на
!

Приятели, пишете дали ви е удобна датата, часът и правете предложения за мястото. Лично аз ще съм изключително щастлив да видя нови лица. Мисля, че се оформя една силна русенска група.
Нека да се видим в петък вечер на

Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
-