Здравейте на всички! Всъщност аз създадох тази тема и получих координатите на една учителка от Во, вече свърших курса при нея и изкарах IELTS с резултата, който ми трябваше и съм много доволна! За два месеца напреднах с повече от 2 точки! Да поясня, преди курса при Тина (учителката) ходих в британското консулство да се тествам на какво ниво ми е английския (това беше по моя инициатива, не е задължително разбира се) и бях оценена, че трябва тепърва да посещавам обикновен курс, за да достигна накрая на курса 4 - 4,5 точки, т.е. доста ниско ниво, макар че това се води средно ниво. На мен ми трябваше 6 и нагоре. Видях, че явно трябва много интензивно да се подготвям и се бях отчаяла. В интерес на истината аз още не бях чувала че за системата IELTS има специални подготвителни курсове и са съвсем различни от обикновен курс по английски. Та много се радвам, че се сетих да питам във форума, защото благодарение на Во получих координатите на Тина и тя ме подготви много сериозно, даже вече мога да говоря на английски по най-различни теми, хаха не е за вярване, това ми беше много голям проблем... Таа, горещо препоръчвам Тина като частен учител! Надявам се да не звучи като реклама, просто искам да помогна на всички, знам колко е трудно да направиш избор за подготовка. Тина Астарджиева тел 0886 32 55 10 или 481 25 26 - сутрин. И да кажа за курса две думи - доста интересно беше, тя се старае да разнообразява и да не става скучно, не е някой цербер, даже напротив - разчита на твоето желание и съвест да се подготвиш. Обикновено се събирахме по 2-3 курсисти наведнъж и така дори е по-интересно и по-ползотворно, защото ставаха много добри разговори на английски. Разбира се имаше и много писмена подготовка... Ако някой иска повече подробности, с удоволствие ще ги споделя! Хайде със здраве!