Как точно го намери това? Защото имаме подобен казус и искам да намеря близките нерегулирани позиции? Благодаря!montrelcho написа:Малко порових и досега намерих че Лекарите могат да работят следните нерегулирани позиции в Канада:
1.Clinical Researcher
2 Microbiologist and Immunologist
3 Biotechnology Technologists
4 Medical Information Associate
5 Regulatory Affairs Associate
6 Biostatistician
7 Sales Representative
Дали е така и на практика в Канада?
слободно да ме поправи някой ако греша нещо или да добави.
Поззз
Лекари и Стоматолози !!!
- kikolilokiko
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
- montrelcho
[quote="kikolilokiko
Как точно го намери това? Защото имаме подобен казус и искам да намеря близките нерегулирани позиции? Благодаря![/quote]
Не знам каде го намерих
на google писах IMG alternative jobs Canada. и някаде го намерих в пдф файл е. ако искаш да ти го пусна.
А кой има подобен казус не разбрах какво искаш да кажеш.
Как точно го намери това? Защото имаме подобен казус и искам да намеря близките нерегулирани позиции? Благодаря![/quote]
Не знам каде го намерих

- kikolilokiko
търсим алтернатива на регулирана професияmontrelcho написа:Не знам каде го намерихkikolilokiko написа: Как точно го намери това? Защото имаме подобен казус и искам да намеря близките нерегулирани позиции? Благодаря!на google писах IMG alternative jobs Canada. и някаде го намерих в пдф файл е. ако искаш да ти го пусна.

emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение