Лекари и Стоматолози !!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

montrelcho написа:Малко порових и досега намерих че Лекарите могат да работят следните нерегулирани позиции в Канада:

1.Clinical Researcher
2 Microbiologist and Immunologist
3 Biotechnology Technologists
4 Medical Information Associate
5 Regulatory Affairs Associate
6 Biostatistician
7 Sales Representative

Дали е така и на практика в Канада?
слободно да ме поправи някой ако греша нещо или да добави.
Поззз
Как точно го намери това? Защото имаме подобен казус и искам да намеря близките нерегулирани позиции? Благодаря!
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Аватар
montrelcho

Мнение от montrelcho »

[quote="kikolilokiko
Как точно го намери това? Защото имаме подобен казус и искам да намеря близките нерегулирани позиции? Благодаря![/quote]

Не знам каде го намерих :) на google писах IMG alternative jobs Canada. и някаде го намерих в пдф файл е. ако искаш да ти го пусна.

А кой има подобен казус не разбрах какво искаш да кажеш.
Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

montrelcho написа:
kikolilokiko написа: Как точно го намери това? Защото имаме подобен казус и искам да намеря близките нерегулирани позиции? Благодаря!
Не знам каде го намерих :) на google писах IMG alternative jobs Canada. и някаде го намерих в пдф файл е. ако искаш да ти го пусна.

А кой има подобен казус не разбрах какво искаш да кажеш.
търсим алтернатива на регулирана професия :) за съжаление този пдф няма да ни свърши работа :( ей сега ще се допитам до чичко гугъл :):):) Благодаря!
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Публикувай отговор