Мнение за Канада

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
smotan

Мнение от smotan »

В УСА ако искаш да ти признаят канадската книжка ти я изземат. Поне в Джорджия знам 100 % е така. Ако заявиш, че нямаш книжка, си караш изпита и няма как да ти я вземат щото не знаят, че имаш. Истина е, дори и да звучи невероятно.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

& аз мисля че тва с унищожаването на книжката е нереално.
:beer: :beer: :beer:
smotan

Мнение от smotan »

Аз пък най-мразя да мисля, то е измислено вече:
http://www.drivetest.ca/en/license/Exch ... rocal.aspx

А за братчедите в УСА всеки щат си има закони, примерно:
http://www.dds.ga.gov/drivers/DLdata.as ... 1440&ty=dl

'You must surrender your Out of Country/International License or Identification card to receive a Georgia license or Identification card. A copy of the Out of Country/International license is forwarded to the nearest Consulate, and the license is destroyed.'

А темата е дъвкана и предъвквана в този форум, чак се чудя на себе си що ви се връзвам ;) Хайде със здраве! :beer:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Бе кво ти дреме, важното е да става лаф :-)
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

Bubi написа:Това с книжката е голяма глупост и не мисля, че е вярно. Абсолютно никой не може да ти унищожи документ, издаден от друга държава. Ами след като имаш двойно гражданство и си отдеш в България с каква книжка ще караш? Това не е възможно.

И между другото аз съм си щастлива в Канада. Щастлива си бях и в България. Ако ти си бил нещастен във всичките 100 страни :o явно проблема не е в държавата.
:thumbsup: И аз така Буби, добре се чувствам тук. успехи на всички, пък всеки сам да си прецени.
ninka83

Мнение от ninka83 »

"по безлични индивиди" с лупа да търсиш по света трудно ще намериш :roll: ноооо - уелком то Канада :wink: такова стадо говеда трудно ще видиш другаде :D
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

ninka83 написа:"по безлични индивиди" с лупа да търсиш по света трудно ще намериш
За кои ставаше въпрос?
ninka83

Мнение от ninka83 »

Marginal39 написа:
ninka83 написа:"по безлични индивиди" с лупа да търсиш по света трудно ще намериш
За кои ставаше въпрос?
тия пергаментовите :wink:

маргинал39 - когато за първи път отидох на една презентациа за Квебек и Канада във ВМА в София, един такъв "безличен" пергаментов се опитваше да ни обясни предисмтвта и въобще колко е супер и тн.....аз тогава си помислин, че човека нещо е леко боле (определено имаше нездрав вид), или изморе от полет итн....
ееее посл като дойдох тук видях ,че един голям процент от населението си е "болно" и просто така си изглежда :D :beer:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Така е Нинке, аз бая им се чудя на ония които си обсъждат кога щяла или не щяла да бъде следващата информационна сесия в България във форум: "Имиграция в Квебек" и са ми много странни, ма не ми се иска да им троша хатъра на хората и за тва не обаждам нищо по въпроса.
ninka83

Мнение от ninka83 »

Marginal39 написа:Така е Нинке, аз бая им се чудя на ония които си обсъждат кога щяла или не щяла да бъде следващата информационна сесия в България във форум: "Имиграция в Квебек" и са ми много странни, ма не ми се иска да им троша хатъра на хората и за тва не обаждам нищо по въпроса.

знаеш ли и на мен сега ми е чудно. но нека дойдат и видят. на някои им харесва :roll: така че няма да разваляме хатъра.
но да ти кажа има и много хора в бг, които казват че за нищо на света не биха тръгнали по светааа. въпрос на избор за всеки.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Точно така.
Проблем е само когато някои не усъзнават какво им се случва или се опитват да се самозалъгват по редица причини (възпитание, страх, неграмотност, срам и т.н.).
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Marginal39 написа:& аз мисля че тва с унищожаването на книжката е нереално.
Реално е, Марги, според тукашните закони не можеш да имаш повече от 1 шофьорски книжки.

Но, можеш да не я показваш; както и да я обявиш за изгубена и си изкараш дубликат в България при първа възможност.
Последно промяна от 7George на Нед Ное 09, 2008 3:48 pm, променено общо 1 път.
Аватар
7George

Мнение от 7George »

[quote="Marginal39"]
Дръстърбък, ми те свършиха страните, кво шъ правим сега? Такова е на тая планета, друго няма. Ти какво общество търсиш, с какви хора искаш да живееш?
Последно промяна от 7George на Нед Ное 09, 2008 3:46 pm, променено общо 1 път.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Ми той нали каза че ше ходи ф Щатите ...
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Изискване и в Алберта има да се предаде шофьорска книжка само ако тя се сменя за такава от Алберта. Притежаването на българска шофоирска книжка не е в нарушение на закона, но използването и е.
Публикувай отговор