Ти на много отворен по компютрите ли се правиш ???
Това е ужасна гадост, която преди беше опция, след това стана без да те питат, а сега вече те ъпдейтват дори без да ти казват.
Пълно малоумие е да го пришпорваш доброволно - задръства системата, увеличава трафика, тамън си кракнал нещо и ти припомнят, че не е лицензирано...
ablood написа:Това е ужасна гадост, която преди беше опция, след това стана без да те питат, а сега вече те ъпдейтват дори без да ти казват.
Пълно малоумие е да го пришпорваш доброволно - задръства системата, увеличава трафика, тамън си кракнал нещо и ти припомнят, че не е лицензирано...
Ми не съм съгласен. Има си опция да си спреш ъпдейтите. А ъпдейтването не е глупост според мене, стига да знаеш кои ъпдейти да избереш. Ама то иска и малко четене
ablood написа:Това е ужасна гадост, която преди беше опция, след това стана без да те питат, а сега вече те ъпдейтват дори без да ти казват.
Ми не съм съгласен. Има си опция да си спреш ъпдейтите. А ъпдейтването не е глупост според мене, стига да знаеш кои ъпдейти да избереш. Ама то иска и малко четене
Забранил съм всичко което мога, и въпреки това при Vista гадовете пак са си оставили възможност да ми ровят в системата:
Most recent check for updates: Never
Updates were installed: Never
You have Windows set to: Never check for updates
You receive updates: For Windows only