Hi Mecho,
Prav si e novobranetza za Toronto. Az jivyah tam 16 mesetza, no mi otne 30 minuti (kolkoto da izlyaza ot letishteto) za da razbera, che e zadushno i mrasno. Katznah v Toronto prez April, no rizata mi zalepna na garba VEDNAGA. Za lyatoto ne mi se govori- tova e koshmar, predstavisi zlovonna sauna i shte si predstavish Toronto. Toronto si podobryava recorda za number of smogy days vsyaka godina. Pribavi kam tova i talpite paplach po ulitzite i kartinkata stava yasna.
Sega sam v Calgary, ot offica si vijgam the Rockies, Banff e na 80min. s kola, chistichko mi e, na den ne vijdam poveche 3-5 negri, kitajtzite sa v ponosimo kolichestvo, indijtzite sashto. S dve dumi Mecho - kef brato.
V Toronto otivam samo da si vidya priyatelite i da otskocha do Nigara on the Lake (ljubimoto mi mysto) and on the Falls.
Cheers
Privet ot Toronto !
Почакай да дойде лятото с над 30 градуса жега и стабилна влажност - тогава разбираш защо навсякъде има климатици.sasho71 написа:e kak pak vi se vijda zadushno? na men mi e mnogo provetrivo v momenta, ima si sinio nebe, yasno, slanchevo...
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Kvo mi govorish. napravo si stana "Voinata na kloniranite" ili kakto tam se kazvashe porednata tapa seria na Star Wars...aman ot peihiasali imigranti...neshto zapochvam da se nervia....dalii az ne psihiasvam...onia drugia v glavata mi zapochva neshto mnogo da me nervira...useshtam che skoro shte si pravai lobotomia...Кума Лиса написа:Абе,Мечи, това да не е сянката на някойХаха,мислиш,че ни гъбаркат ли бе?
Малиии,тука има яко клонирани юзъри