Зов за помощ.....
- thunderbolt
.......
Здравей и на теб.А става ли със служебна бележка ?
Аз в НОИ съм осигуряван от университета по принцип.А с препоръка става ли имаш ли си идея??
Кажи и номера ако може.
Аз в НОИ съм осигуряван от университета по принцип.А с препоръка става ли имаш ли си идея??
Кажи и номера ако може.
thunderbolt,всеки ти казва,че нещо не може или яма да мине,обяснява ти се и ти пак питаш "ама така не може ли,ама така няма ли да стане...".Всеедно "айде ,нещо там не може ли да се направи,ама такова..."
Има си правила и те са ясни.Това не е България дето всичко може и става ако не с малко пари то с многоооо пари....
И дано да не стане България.
Ти както само питаш почти едно и също,нали знаеш че тук ние сме като теб,а не даваме Визи
Доказване на стаж-трудова книжка.И както спомена колега Те зачитат от момента на подаване на документи към тях връщайки се 5 години назад.
Има си правила и те са ясни.Това не е България дето всичко може и става ако не с малко пари то с многоооо пари....
И дано да не стане България.
Ти както само питаш почти едно и също,нали знаеш че тук ние сме като теб,а не даваме Визи

Доказване на стаж-трудова книжка.И както спомена колега Те зачитат от момента на подаване на документи към тях връщайки се 5 години назад.
- thunderbolt
......
Да несъмнено е така.Но макар и малко наивен не можеш да отречеш,че никой не знае със сигурност с какъв документ се признава.Разбирам,че при всеки е станало по различен начин и с различен документ,но много се извинявам аз просто търся съвпадения на менния и случки...
Съжелявам ако малко съм поприкалил.......
Съжелявам ако малко съм поприкалил.......
===
Имам някакъв смътен спомен, че на интервюто точките за стаж се преизчисляват, при положение, че кандидата продължава да работи!
Т.е добавят се и месеците, след подаване на документите, към наличния трудов стаж!
Дано не бъркам, но мисля че го четах в големия порой информация...
Така, че е добре и това да се предвижда, но не и изцяло да се разчита на този стаж...
Т.е добавят се и месеците, след подаване на документите, към наличния трудов стаж!
Дано не бъркам, но мисля че го четах в големия порой информация...

Така, че е добре и това да се предвижда, но не и изцяло да се разчита на този стаж...
19.12.2008 - Документи Букурещ
23.01.2009 - Баркодове
30.01.2009 - Получени медицински
06.02.2009 - Направени медицински
20.02.2009 - ОК на медицинските
30.04.2009 - Покана за визи
26.05.2009 - Визи!
23.01.2009 - Баркодове
30.01.2009 - Получени медицински
06.02.2009 - Направени медицински
20.02.2009 - ОК на медицинските
30.04.2009 - Покана за визи
26.05.2009 - Визи!
- thunderbolt
аха......
Стана вече ясно,че нещата не са много розови.Със сигурност,ще се рискува със стажа.Незная с какув документ но пурво ще се консултирам малко повече с парвист и тогава ще реша.Надявам се да няма издънки и големи проверки...
Просто моля ви разберете ме наистина ви благодаря на всички които откликвате и ни помагате на мен и моята приятелка.
Вече зная,че в различните случй се признават както трудова книжка,така и граждански договор,препоръка и дори може би служебна бележка.
А какво ще кажете за френския????
Доколкото виждам ще трябва да се покрият някакви си 7-8 точки съответсващи на Intermediate advanced.....!!!!
Просто моля ви разберете ме наистина ви благодаря на всички които откликвате и ни помагате на мен и моята приятелка.
Вече зная,че в различните случй се признават както трудова книжка,така и граждански договор,препоръка и дори може би служебна бележка.
А какво ще кажете за френския????
Доколкото виждам ще трябва да се покрият някакви си 7-8 точки съответсващи на Intermediate advanced.....!!!!
Re: аха......
Къв е тоя level , че не съм го чувала?thunderbolt написа: Доколкото виждам ще трябва да се покрият някакви си 7-8 точки съответсващи на Intermediate advanced.....!!!!

- thunderbolt
ооо......
На нас също ни изглеждаше много странно но факт....
Отиди до езици маркирал съм ги така за да се стигне до там.
Явно се равнява на upper intermediate
http://www.form.services.micc.gouv.qc.c ... troler.jsp
[/img][/url]
Отиди до езици маркирал съм ги така за да се стигне до там.
Явно се равнява на upper intermediate
http://www.form.services.micc.gouv.qc.c ... troler.jsp
[/img][/url]
- thunderbolt
......
Да разбрах те още първия път......
Ама тук явно са ги формулирали по малко по-различни начини....
How is the weather in B.C ?
Ама тук явно са ги формулирали по малко по-различни начини....
How is the weather in B.C ?
Re: ......
raining cats and dogs!thunderbolt написа: How is the weather in B.C ?

- thunderbolt
.......
Чак толкова ли е валжно там в момента...????
Яката работа
Еми приятно прекарване освен да ти пожелаеме и лека нощт за сега....
Мерси,че писа.Оценявамв помоща ти и желанието ти за това.
чао чао.
Яката работа

Еми приятно прекарване освен да ти пожелаеме и лека нощт за сега....
Мерси,че писа.Оценявамв помоща ти и желанието ти за това.
чао чао.
-
- thunderbolt
.......
Благодаря ти много за съдействието mimi-pande...Наистина помоща ви е добре дошла.Надявам се някой ден да се срещнем тук в България а също така и там дай боже......
Thunderbolt,
Основния документ удостоверяващ стажа ти пред Канада е трудовата книжка.При военните няма трудова книжка,там се доказва със служебна бележка,Linko знае как стоят нещата.
Това че при някои хора са доказали с друг документ стажа си,това е изключение от правилото,а не практика.И пак ще кажа ,че трудовата книжка е основния документ.Ако смяташ по друг начин да докажеш стаж ,с което да придобиеш плюс точки-като например осигурителна книжка или друг документ,действай,опитай,давай.Не е противозаконно ,но си изпипай нещата.
Основния документ удостоверяващ стажа ти пред Канада е трудовата книжка.При военните няма трудова книжка,там се доказва със служебна бележка,Linko знае как стоят нещата.
Това че при някои хора са доказали с друг документ стажа си,това е изключение от правилото,а не практика.И пак ще кажа ,че трудовата книжка е основния документ.Ако смяташ по друг начин да докажеш стаж ,с което да придобиеш плюс точки-като например осигурителна книжка или друг документ,действай,опитай,давай.Не е противозаконно ,но си изпипай нещата.

- thunderbolt
ллллллл
Наистина съм ви много признателен за вникването и разбирането на проблема ми Dparo u TaHq
Ще опитам.Утре имам среща с няколко адвоката,които ще ми помогнат с това.
Dparo u TaHq какво е вашето мнение по въпроса с нивото на владеене на езика(френски),на интервиюто???

Ще опитам.Утре имам среща с няколко адвоката,които ще ми помогнат с това.
Dparo u TaHq какво е вашето мнение по въпроса с нивото на владеене на езика(френски),на интервиюто???