ВНИМАНИЕ бургазлии, варненци, а и всички останали приятели:)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Изображение
Здравейте от нас,

Виждам,че срещата евентуално ще се осъществи.
Може би ще ни е приятно да се запознаем ,които ще сме на срещата Изображение
Но лично на нас не ни се дават парички за хотели- *** път да види,съня си можем и вкъщи да го осъществим и без да си платим.
За палатки ако сме всички ОК,иначе няма смисъл.
Явно все пак се решава авансово за часа на "срещата".
Ако ще се осъществи в ранните следобедни часове на деня ние сме ЗА 04.10
Все пак няма да осъществяваме първа брачна нощ,че и хотел да си наемаме Изображение Изображение
Нормално излизане,среща,запознанства без ангажименти за преспивания и ....
А после ако е речено и Приятели ще станем в Необетованата Земя- Канада Изображение
Изображение
Rora

Мнение от Rora »

Ще се съобразим с вашето предложение и без това сме решили да сме там към 14 - 15 часа. Току що се връшаме от нашата среща, заформи се една приятна приказка, започнаха да се леят едни бири.... не мисля, че ще мога да шофирам в това състояние. Бургаската група сме решили да преспим в Обзор. Пишете на вас как ще ви е приятно, каква да бъде организацията. За сега знаем само мнението на Драго и Таня.
13.03.08 - DCS
02.04.08 - Accusé
18.06.08 - Интервю
07.07.08 - Док. Букурещ
07.08.08 - Баркодове
20.08.08 - Мед. формуляри
02.09.08 - направени мед.
18.09.08 - ok
08.10.08 - покана за визи
23.10.08 - ВИЗИ
общо - 7м. и 10д.
to&ro

Мнение от to&ro »

Не знаех, че хотелите са само за първата брачна нощ..... :lol:
Моля ви пишете кой ще е с преспиване за да ангажираме стаите.
А иначе нищо не пречи, който не му се остава вечерта да си се прибере, както предлага Драго. Може да не е само вечеря, а и обяд или дори само кафе. Кой както желае. Идеята е да е весело. Някои от нас смятат да минат и през Иракли така че кой както си го направи така ще бъде.
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Определено след бири не е за шофиране Изображение ,аз след това обикновенно бутам колата Изображение
Ние не искаме да се съобразявате с нас,решили сме да дойдем и ще дойдем ,надяваме се за всички да е приятно
Ние винаги сме били живи за запознанства и лудорий (все пак сме едва на 13),за жалост на повече събирания във Варна хората идват само за да източат информация,а не за да се случи запознанстов,което би могло да прерастне в Приятелство.
Аз Драго не се притеснявам от биричката,ще се освежа след приема й в морето Изображение
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Здравейте ,
Нищо не се споменава,ще се състои ли срещата в Обзор :idea:
Rora

Мнение от Rora »

Да, бургаската група, ще бъдем там. Очакваме включване от Варна :D . Чакаме срещата с нетърпение. Другата седмица, ще пишем час и място на срещата. Ще дадем и gsm номер за връзка.
13.03.08 - DCS
02.04.08 - Accusé
18.06.08 - Интервю
07.07.08 - Док. Букурещ
07.08.08 - Баркодове
18.09.08 - ok
23.10.08 - ВИЗИ
общо - 7м. и 10д.
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Изображение
to&ro

Мнение от to&ro »

Алоо Варнааа...
И всички останали :lol:
За Драго разбрахме. От Бургас ще сме 10 човека като 4 няма да спат в Обзор. Трябва ми броика на хора с преспиване. Скайпа ми е memo7117 телефона 0898 35 44 34. Ние от Бургас май ще тръгнем заедно, а на място трябва да се търсим по телефона или в уречен час някъде. За срещата трябва да се разпознаем - аз съм малко едричък :lol: (средно охранен), 1.88м, 120 кила очила и леко пресипнал глас(изтинка), блондин(ама тъмнорус - тоест не съм съвсем като блондинка :oops: ).Жената е от Варна, вие ще си я познаете(ако може да си я приберете ша черпя) - 1.6м, 50 кила с мокри гащи, тъмнокестенява, без очила. А да, казвам се Тодор :oops:
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Добре за Обзор ясно ама не разбрах как се казва заведението. Аз не знам дали ще дойдем и няма да знам до последния момент. Обаче кажете кое заведение и колко часа, а и датата. Напишете го с големи букви pls.
Rora

Мнение от Rora »

на 04.10.2008 /Събота/. Заведението, ще го изберем на място. Предвидили сме 3 -4 такива. Бургаската група отиваме по-рано, за да организираме тези неща. Часът и мястото на срещата, ще ги пишем в Четвъртък. За тези, които не могат да ни намерят или са позакъснели сме дали гсм номер за връзка. Някой от нас, ще ви посрещне.
13.03.08 - DCS
02.04.08 - Accusé
18.06.08 - Интервю
07.07.08 - Док. Букурещ
07.08.08 - Баркодове
18.09.08 - ok
23.10.08 - ВИЗИ
общо - 7м. и 10д.
efirna

...

Мнение от efirna »

Пожелавам Ви приятно изкарване! :)
За съжаление ние няма да успеем да присъстваме...!
Не успяхме да организираме гледането на детенце за вечерта!
Така че, желаем ви страхотна вечер и дано има нови срещи, на които да успеем да се присъединим! :)

:beer: :partysmiley:

Успех приятели! И наздраве! :beer:
19.12.2008 - Документи Букурещ
23.01.2009 - Баркодове
30.01.2009 - Получени медицински
06.02.2009 - Направени медицински
20.02.2009 - ОК на медицинските
30.04.2009 - Покана за визи
26.05.2009 - Визи!
Аватар
Peace-Lover

Мнение от Peace-Lover »

ЕЕЕЕЕЕЙ,
КАКВО ВИ СТАВА БЕ ХОРА????????

ЗА ТОВА, ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ИНДИВИДУАЛИСТ СЪМ ЧУВАЛ АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА? НЕ ВИЖДАМ КАКВО ЛОШО ИМА ЧОВЕК ДА ОТКРИВА НОВИ ЗАПОЗНАНСТВА В ЖИВОТА ОСОБЕНО СЪС СЪМИШЛЕНИЦИ ПО ТАКЪВ ВАЖЕН ВЪПРОС. ДО КАКВО ОПИРА ВЪПРОСА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА?????
Дали до парите???????
Дали до времето???????
Дали до мързела??????
Дали до неприятност от срещи с хора?????
Чудя си се на акъла и не вдявам!!!!!!
Знам със сигурност, че от Варна има над 150 кандидат-имигранти.
Знам със сигурност, че от Бургас има над 50 кандидат-имигранти.
Да не говорим, че и от околните градове има също много(познавам над 30 такива).
Някои ще летят след месец.
Някои след два.
Някои след повече.
И никой от тези хора няма желание да се запознае със себеподобни?????
А бе хора!!!! Може да сте в един самолет, може да сте с еднакви специалности, може да имате деца на една и съща възраст, може да имате еднакви хобита, може да откриете толкова много общи неща заради които си струва да се запознаете.
Не осъзнавате колко полезна би могла да бъде една такава среща за всички нас!!!
Тези, които са на по-ранен етап със сигурност ще помогнат с информация на тези, които са по назад с процедурата.
ЧОВЕК ДО ЧОВЕКА ХОДИ!!!
хм..............................................................................................................
Винаги мога да си намеря оправдание за нещо - каквото и да било. Но не е въпроса да се оправдаваме пред този и онзи. Въпроса е как ще се оправдаем пред самите себе си.
Защо много малко хора разбират, че колкото повече се затварят за околните толкова повече губят.
Коооолко пъти съм седял и съм си мислил всякакви работи: за живота, за какво ли не .
Всеки понякога сяда сам и започва да си въобразява какво ли не(а може и да не е сам, може да си има и събеседник. който да го слуша(е.... човек винаги си има по някой събеседник)). Е то не е задължително да си седнал, човек затова е човек - за да мисли. Във всяко едно време човешкия мозък е в един непрекъснат динамичен мисловен поток, независимо с какво се занимава неговото физическо тяло(дори и по време на сън).
В Н И М А Н И Е !!!!!!!!!
З А П О М Н Е Т Е :

Ч О В Е К ......... Е ..........С А М ......... С А М О ............ З А ......... К Е Н Е Ф А !!!!!!!!!!!!!!

Не се ли обединяват хората и да търсят общото добро за самите тях и за околните света е загубен.

Това е което имах да кажа и казах.

Всеки има свободна воля да избира сам.
Успех на всички и дано всеки да намери своето място под слънцето.
Не е важно колко си живял на земята, а как си живял. Всеки човек трябва да има вътрешен мир и да е в хармония със себе си и всичко около него. Що за човек е този, който не прави света по-добър?
Ахимса, мир и любов !!!
Странджата

Мнение от Странджата »

Споделям това , което си написал , но като пристигнеш в Канада може да се сблъскаш с подобен непукизъм на Н-та степен.
to&ro

Мнение от to&ro »

Не е фатално, че хората нямат особено желание за комуникация със сееподобните си, но е жалко, наистиа. Било от страх от комуникация, било от покрито или непокрито самочувствие, било от липса на време, стрес или пък от умора, но факт е, че предпочитат да се движат сами напред. Явно не осъзнават, че при почти всички ги има тези моменти. Вярно е, че изпускат понякога интересни неща - пример:
При ГРУПОВО закупуване на самолетни билети се ползва ОТСТЪПКА - за 10 човека и повече е 30%, което никак не е малко. Със спестените пари едно семейство би могло да се обзаведе(втора употреба). В Бургас се е заформила група от поне 10 човека, които ще пътуваме заедно.Който желае може да се включи в групата. Предполагам, за по - големи групи и отстъпката е по - голяма.
Очаквам включване от желаещите да дойдат в Обзор!
danielle

Мнение от danielle »

Peace-Lover написа: Знам със сигурност, че от Бургас има над 50 кандидат-имигранти.

Peace-Lover (привърженик-o на мира)
Човече, не се пали толкоз... дошли, не дошли...голяма работа. Едно време като се събирахме в Морската градина под Гъбката ( лятото), есента - в Хелиос таверната...пак обменяхме инфо... и който имаше зор идваше и ни намираше. Щом казваш, че имa около 50 бyргазлий-мераклии...ами правете си само Бургаски срещи. То и без това тая процедурa струва един бюлюk пари, та няма нужда да се харчите толкоз излишно.
Публикувай отговор