Седи си в Бгто,да не се разочаровашLz1cbk написа:Благодаря много на всички за съветите и препоръките !!
Явно в Торонто нещата са много по трудни във всички аспекти, отколкото в Монтреал. Малко "бюрократично" ми звучат повечето процедури в Канада, но аз няма да съм този, които ще ги промени.
Според мен доста ценно време се губи за всички тези документи.
Прегледах и другият саит за кжартири, но ми е трудно да се ориентиран кой раион е добър от снимките. Те повечето блокове на снимките изглеждат добре .Прави ми впечатление, че цените са доста по-високи от Монтреал, и то в пъти. Може и да греша.
По въпроса за работата-вече пуснах СВ-та, или както им казват в Канада-Резюмета, в няколко агенции, ще видиме дали ще има интерес. Може би и там Август месец си е "мъртъв период " за всички деиности ,освен за почивка и бира .![]()
Има ли някой във форума, които работи в сферата на Телекомуникациите в Торонто?
На всички приятен следобед и лека вечер !!
тук в Бг вече стана време за по едно уиски

Ако идваш все пак избягвай Еаст Йорк ,Скарбьро или Даун Таун юг
Добре е е да си тьрсиш место за живеене на Запад от Янг стр.или на Янг и Еглинтон някой каза тарси и около Мон Плезант
За работата трудна работа но ще ти дам сьвет с агенции не е гот
1 приготви се за тест и 1 година ще ти лапкат от заплатката както и да е ако си навит ще требва да почакаш поне 2 или 3 месеца
По добре запиши некькьв курс по твоята специалност и след туй си направи едно резюме и си кандитатствай сам пускаш си го в Воркополис,Джоб канада и ако щеш в Киджи и чакаш