хмммм, наистина много странно.
Все пак, когато им се обадих им казах:
"Обаждам се за да проверя цената на застраховката ..."
Ако сте се направили на "хитри" (за да ги мотивирате повече) и сте казали:
"Искам да си направя застраховка ..."
"I want to make an insurance ..."
това може да са го разтълкували като "направете ми застраховка"
Или най-малкото да са поискали да си го разтълкуват така.
Незнам ... не твърдя, че е това но ...
застраховка за кола за $2 000 000
- Kan_Tangra
Kan_Tangra написа:хмммм, наистина много странно.
Все пак, когато им се обадих им казах:
"Обаждам се за да проверя цената на застраховката ..."
Ако сте се направили на "хитри" (за да ги мотивирате повече) и сте казали:
"Искам да си направя застраховка ..."
"I want to make an insurance ..."
това може да са го разтълкували като "направете ми застраховка"
Или най-малкото да са поискали да си го разтълкуват така.
Незнам ... не твърдя, че е това но ...
Всъщност се казва, I would like to BUY auto insurance

Не, казах им, че се обаждам да проверя и след като те ми искаха данните и ги питах за какво са им след като само проверявам, те ми отговориха, че иначе не можели да ми кажат. Тази година пак им се обаждах и започнах с това да не ми изпращат фактура, че само проверявам и не получих такава. Не знам каква им е стратегията.
Desjardins изпращат полицата и фактурата по пощата до седмица след като сте се договорили по телефона. Вие решавате дали да я плащате или не - изрично пише, че застраховката става невалидна, ако не изплатите премията (на месечни вноски или цялата сума за годината) в рамките на 15 дни (май толкова бяха). Така че вие по никакъв начин не сте обвързани - или плащате, или не, ако не ви устройва цената. Това е. За моята кола (японска) ме цакат по 30 на месец.
Да, така пише, но ако не им се обадиш продължават да ти я изпращат. Ние за нашата кола плащаме по 66 долара на месец /Хонда Сивик 2000г/ за кражба, вандализъм и природни бедствия. Само задължителната застраховка е 43 долара само защото колата била клас специал, ама нищо не й е специалното и сме на La Capitale, Desjardin ни искаха повече.