Пумпи,ами аз като ти прочетох статията ти ми се струва ,че тоя гостенин на майкати за някои работи е бил прав.Те и самите факти говорят.Излезе истина ,като ти е казал ,че никога няма да можеш да приравниш в Канада дипломата си на стоматолог и няма да можеш да работиш по специалноста си.Сам го каза ,че е невъзможно и го доказваш с преместването си в Денвър,което не е Канада,а колегите ти се интерисуват от имиграция в Канада и възможностите които тя им предлага ,а не УСА.Те и двете държави са на един континент ,но всяка е сама за себе си.Ние тук сме се събрали да говорим за Канада и когато кажем ,че нещо не става не го казваме на нови мераклии или мари66 за да се заяждаме ,а да ги информирам ,заради това ти благодаря още един път с полезното ти мнение ,въпреки ,че заглавието на статията ти от там и някои моменти звучат малко подвеждащи и хората могат да се объркат ,че мечтата ти се реализира в Канада ,а не УСА.
Все пак трябва да сме малко отговорни какво казваме за да няма излъгани камилчета после.представи си ,че съпругът на Мари66 случайно прочете статията ,но не се задълбочи в нея ,а няма и инфото,че ти приравняваш в УСА какво ще си каже човека.Ми при колегата който е в Канада става,а при мен що да не стане ,да не би да съм по прост и с по малко практика и опит и айде с куфарите в Канада да приравняваме ,нещо дето не става както и ти го каза.А като вземе тогава дебелата тояга кой ще е виновен ,ти дето се давш за пример или аз който открито ,макар и с риска да не бъда много долюбван им казвам истината в очите ,колкото и да им е неприятно.