застраховка

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

честно казано мисля, че това е партенка на някой агент на Алинац
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Според мен си е напълно реално, аз например като патувам извън Канада имам застраховка за мен и моето семейство и ако се случи нещо имам телефон на който да се обадя и в зависимост от държават ми изпращат лекар, с когото работят и т.н. Тука целта е застрахователната компания да се защити от фалшиви фактури и измислени изтории...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
pumpy

Мнение от pumpy »

krimon написа:честно казано мисля, че това е партенка на някой агент на Алинац
разбира се, забравих....защо ли нещо хубаво трябва да е истина, все пак това е български форум, а и сме на тръстиката.

PS. интересно как хълбоч не се е обадил все още с неговата, единствена ИСТИНА, за да я попием и възпроизведем :lol: :lol: :lol:
r_valeva

zastrahovka

Мнение от r_valeva »

sajaliavm chene viarvate, no citirah kompaniata ne za d apravia reklama. prosto vi razkazah istoriata si i ne skrivam ochudvaneto si ot tazi reakcia na kompaniata. no vse pak kazah che izbora na zastrahovka zavisi ot samite patuvashti, no men mi vleze v upotreba. no kogatoto si napravih zastrahovkata v bg tam si imashe opcia za Canada, iavno rabotiat tuk s lekari neznam praktikata im. priaten den
kralimarko

Мнение от kralimarko »

Аз си направих здравна застраховка за $90-100 (не помня) за 2 месеца (а трябваше за 3) с BGMONTREAL от форума ..и не беше скъпо
Последно промяна от kralimarko на Чет Май 22, 2008 3:12 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Lub0 написа:Според мен си е напълно реално, аз например като патувам извън Канада имам застраховка за мен и моето семейство ...
имаш предвид от застраховката на кредитната карта ли или някаква друга?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Не кредитна карта, имам персонална с лаперсонел
Lub0 for President!
###############
kralimarko

Мнение от kralimarko »

абе Сашо71 -леле си сладураната :D
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Lub0 написа:Не кредитна карта, имам персонална с лаперсонел
e тaзи "ла персонел" какво ще рече- валидна е постоянно ли, цялата година? аз имах предвид кредитна карта, която покрива целогодишно застраховка кола, когато взимаш под наем, където и да си, както и медикал емърджънси по целия свят, пак целогодишно.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Сашо, не съм ги гледал застраховките на златната ми виза за медикъл. Моята за страховка е от тука, за бизнес и лични патувания за мен и цялото ми семейство за цял свят...

http://www.lapersonnelle.com/p-qc/EN/Pages/home.aspx

За щастие досега не ми се налагола да ги ползвам, и се надявам да не ми се налага и за в бъдеще...
Lub0 for President!
###############
sim

Мнение от sim »

Наши приятели си бяха направили международна застраховка, която включваше и Канада. На 10 ден от пристигането им, се наложи да я използват. Трябваше да се обадят в Мюнхен, получиха необходимите разяснения и тел. номер на лекар в Монреал. Обадиха му се. Лекарят ги посети лично.
Не помня името на застрахователната компания, но бях свидетел на лекарската визита.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

мда, това е една доста полезна информация, хубаво е да го знаят идващите насам.
dartcherniat

Мнение от dartcherniat »

Ама то направо да вземем и ние да си направим затровка като чужденци.
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
kokoscho

Мнение от kokoscho »

Тука съм чувал че бързата помощ струва парички :) За да не се изкушаваш да я викаш за щяло и нещяло ;)
kokoscho

Мнение от kokoscho »

И освен това, тука всички настинки са гаднички. Аз колкото съм хващал, все са били все едно ма бият 100 суданци,индийци, китайци,пакистанци,афганистанци,афро-африканци :) и последният да затвори вратата.
Каквато мешаница е тука, просто е цяло чудо как не се е пръкнал некой нов спинозен вирус ;)
Публикувай отговор