застраховка
- Lub0
- Обратна връзка:
Според мен си е напълно реално, аз например като патувам извън Канада имам застраховка за мен и моето семейство и ако се случи нещо имам телефон на който да се обадя и в зависимост от държават ми изпращат лекар, с когото работят и т.н. Тука целта е застрахователната компания да се защити от фалшиви фактури и измислени изтории...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
разбира се, забравих....защо ли нещо хубаво трябва да е истина, все пак това е български форум, а и сме на тръстиката.krimon написа:честно казано мисля, че това е партенка на някой агент на Алинац
PS. интересно как хълбоч не се е обадил все още с неговата, единствена ИСТИНА, за да я попием и възпроизведем

zastrahovka
sajaliavm chene viarvate, no citirah kompaniata ne za d apravia reklama. prosto vi razkazah istoriata si i ne skrivam ochudvaneto si ot tazi reakcia na kompaniata. no vse pak kazah che izbora na zastrahovka zavisi ot samite patuvashti, no men mi vleze v upotreba. no kogatoto si napravih zastrahovkata v bg tam si imashe opcia za Canada, iavno rabotiat tuk s lekari neznam praktikata im. priaten den
e тaзи "ла персонел" какво ще рече- валидна е постоянно ли, цялата година? аз имах предвид кредитна карта, която покрива целогодишно застраховка кола, когато взимаш под наем, където и да си, както и медикал емърджънси по целия свят, пак целогодишно.Lub0 написа:Не кредитна карта, имам персонална с лаперсонел
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- Lub0
- Обратна връзка:
Сашо, не съм ги гледал застраховките на златната ми виза за медикъл. Моята за страховка е от тука, за бизнес и лични патувания за мен и цялото ми семейство за цял свят...
http://www.lapersonnelle.com/p-qc/EN/Pages/home.aspx
За щастие досега не ми се налагола да ги ползвам, и се надявам да не ми се налага и за в бъдеще...
http://www.lapersonnelle.com/p-qc/EN/Pages/home.aspx
За щастие досега не ми се налагола да ги ползвам, и се надявам да не ми се налага и за в бъдеще...
Lub0 for President!
###############
###############
Наши приятели си бяха направили международна застраховка, която включваше и Канада. На 10 ден от пристигането им, се наложи да я използват. Трябваше да се обадят в Мюнхен, получиха необходимите разяснения и тел. номер на лекар в Монреал. Обадиха му се. Лекарят ги посети лично.
Не помня името на застрахователната компания, но бях свидетел на лекарската визита.
Не помня името на застрахователната компания, но бях свидетел на лекарската визита.
-