Аийде сега глупости .Защо да се разделя данъка на коли на малки и големи градове. Отде на де. А Лавал хич не си прав. Там има места - индустриални зони - където без кола не става. До няки зони в West Island също трудно се стига без кола. Аз примерно хич и не искам да карам ,ама нямам избор. Градският транспор е добре за Центара на Монтреал и около него ,ама малко по-настрани като мръднеш и е доста по зле.c200 написа:Нека малките градчета да минават тънко, там без кола не може, (както и без пикап и моторна шейна:) ) обаче за Монреал, Лавал, Лонгьой и тям подобните тази такса трябва да е минимум 5 стотака. Питай притежателите на коли в Сингапур за какво става въпрос
Да ни е честита новата придобивка.
-
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
аз нямам нищо напротив да се вдига данъка ,но за сметка на качеството на услугата която ти се предлага.или иначе казано от икономическа гледна точка ми е по изгодно да плащам ежегодишно 500 д. вместо както бяха 250 данък отколкото да си сменям след края на всяка зима амортисьорите и предницата на колата.
проблемът е ,че нова цена има ,а нова услуга няма,даже съм склонен услугата да си е на същото ниво както предходната година,а то става точно наобратното,плащаш по вече и по вече пари за по разбити пътища.
то даже и в бг. не е така ,що годе оправят пътищата ,докато тук астрономични цени за нула качество и цялата схема е да храним търтеите ,т.е. безхаберното и нищо не правещо стадо по въпроса общински,провинциални и федерални служители.
на тия тук мошенници им трябва само един хитлер или пиночет да влязат в час за да разберат ,че не могат до безкрайност да стрижат подопечените им камилчета ,ако искат тая държава и в бъдеще да я има за да си пазят и те търтейските си места.
проблемът е ,че нова цена има ,а нова услуга няма,даже съм склонен услугата да си е на същото ниво както предходната година,а то става точно наобратното,плащаш по вече и по вече пари за по разбити пътища.
то даже и в бг. не е така ,що годе оправят пътищата ,докато тук астрономични цени за нула качество и цялата схема е да храним търтеите ,т.е. безхаберното и нищо не правещо стадо по въпроса общински,провинциални и федерални служители.
на тия тук мошенници им трябва само един хитлер или пиночет да влязат в час за да разберат ,че не могат до безкрайност да стрижат подопечените им камилчета ,ако искат тая държава и в бъдеще да я има за да си пазят и те търтейските си места.

-
градския транспорт винаги може да стане по-добър просто ви трябват хора с бели ръкавички и всички проблеми са решени
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=6500
от утре всички с метрото

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=6500
от утре всички с метрото
...мразя мастика без айрян...