Blagodaria mnogo na vsichki!
Ne ochakvah tolkova mnogo otgovori ,no iavno temata e interesna.
Kum Gez-Spoko priiatel-ne sum ot tezi deto se zasiagat kak da e ,a puk i dori fakta che si se potrudil da mi otgovorish e dostatuchen za da ne ti se surdia.Ne sum zadala tozi vupros za da polucha SAMO otgovor koito mi iznasia . Otnovo stana iasno che kolkoto hora-tolkova i situacii,koeto zatvurgdava mnenieto mi che imigracionnia proces ne se vpisva v suvsem tochni ramki.Za nas moga da vi kaga che poluchihme 2-ri docs 2 sedmici sled kato izpratihme purvite ,a potvurgdenieto za polucheni 2-ri docs ot Viena i pokanata ni za intervu doidoha v EDIN I SUSHTI DEN i to otnovo 2 sedmici sled kato izpratihme vtoriia paket s documenti
Tova mi oburka vsichki smeki za srokove i t.n.,no ne gi reshavame nie a drugi hora tezi neshta
Drun,drun!Vsi4ko zavisi ot izpitva6tiq!Pri vseki intervuto minava po razli4en na4in.Pri nas razpitvaxa pove4e glavniq kandidat,no pri na6i priqteli za razpitvali izcqlo pridrujava6tiq.Vsi4ko zavisi ot tova koi ot dvamata 6te e po-interesen na izpitva6tiq.Imam predvid rabota,obrazovanie i t.n.Izpitva6tiq moje da vi pita kakvoto si pojelae.Naprimer nas ni pita dali obi4ame da xodim na kino i kakvi filmi xaresvame i nai-razli4ni takiva surprizira6ti vupros4eta!Zatova e xubavo dobre da se podgotvite po frenski(kolkoto imate vuzmojnost razbira se!)Samo trqbva da ste spokoini i vsi4ko 6te mine OK!Jelaq vi uspeh!!!