не се дърпам,аз ти отговорих на въпроса защо избрах Канада.Сега ще ти отговоря и на другия

Значи,тя ми идва тука на гости декември и всички неща дето виждаше казваше,ааа да знаеш тука си е Европа има по-общо с Бг,е Канада е по-гадно,културния шок е доста по-голям,ама пък това за образованието,което ти казвам е иедално за мене.Не ми е казвала,че видиш ли в Канада е супер и само нас чакат

Просто това е,че имаш възможности ако искаш да учиш,един пример да ти дам :Тя казва,че ако искаш да учиш френски,държавата те спонсорира и учиш,тука аз плащтах по 650 евро на ниво и плащтам още де,за да уча немски.Просто за сферата,която се интересувам аз,смятам,че Канада е по-добрия вариянт за мен.Сега друго не се сещам конкретно да ми е обеснявала,ама като общи приказки сме си говорили нали кое как става в двете страни.А да не забравя за банката ,тя и тукашна да е те не могат да си ги изтеглят не става то така,а др което е аз плащам 3 наема предварително плюс за първия месец,и ако не си платя да кажем един месец те не губят нищо,ше ме изхвърлят и няма да ми върнат кауциона и тва е

Наиситина не си мн прав,за тука как седят нещтата

ама то така или иначе не събираме никакви точки с тая точкова система,и няма да стане нашата работа май,пък др вариянт да резидънт май няма...ама ще се ориентираме все нанякъде
П.С. Искам да се извиня ама с тая немската клавиатура пиша с доста грешки на кирилица,надявам се да ми разбирате