Говорите ли на български език на работното си място? ;)
с българските си колеги си говора на български, с руските - на руски, с унгареца - на унгарски..
на обяд се събираме българите и си хортуваме на нашенски, китайците си хортуват на мандарин и т.н... общо взето във фирмата имаме от различни националности и е ок те помежду си да си говорят на техния език (дори и аз да съм наблизо - ако не говорят на мен си перкат на роден език) - никой не се обижда от това...
на обяд се събираме българите и си хортуваме на нашенски, китайците си хортуват на мандарин и т.н... общо взето във фирмата имаме от различни националности и е ок те помежду си да си говорят на техния език (дори и аз да съм наблизо - ако не говорят на мен си перкат на роден език) - никой не се обижда от това...
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
I believe I'll have another drink.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
хайде и аз да се изцепя, имам колежка българка и си говорим с нея на английски
често забива на български ама от 18 години не живее в БГ ...иначе е весело вчера и обеснявах какво е пич 
Тя е човека който не знае кой е Бойко Борисов или поне не прави веднага някакви асоциации

Тя е човека който не знае кой е Бойко Борисов или поне не прави веднага някакви асоциации
...мразя мастика без айрян...
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
dude, к'во е пич?
а аз също от много време не съм си в БГ ама покрай тея форуми разбрах що е то чалга, азис, бойко борисов (макар че него го бях меркал и преди)...мутри, нутреси, реститутки (хехехе) и доста още новоизлюпени термини и личности.
а аз също от много време не съм си в БГ ама покрай тея форуми разбрах що е то чалга, азис, бойко борисов (макар че него го бях меркал и преди)...мутри, нутреси, реститутки (хехехе) и доста още новоизлюпени термини и личности.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
аз също говоря на български , но само когато наоколо няма колеги не-българи .
съдя по себе си , аз се дразня , ако колегите ми заговорят на език , който не разбирам .
разбира се , аз не мога да им казвам какво да правят , но аз с колегите ми българи сме решили да говорим англ. или френски , ако в офиса има и други , които не разбират нашия език .
съдя по себе си , аз се дразня , ако колегите ми заговорят на език , който не разбирам .
разбира се , аз не мога да им казвам какво да правят , но аз с колегите ми българи сме решили да говорим англ. или френски , ако в офиса има и други , които не разбират нашия език .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
-
- Обратна връзка:
абе кат знам какъв е хай интерессът към тебzorina написа:незнам, ама като заговоря на български настъпва такава тишина наоколо, все едно пък ще ме разберат![]()
![]()
![]()
на кукуво лято
нищо чудно да ходят на частни уроци по български някой хора
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
-
- Обратна връзка:
Вярно е - от българите, които познавам - само двама работят - останалите са социял...
А тези познати, които "въртят геврека", всичките са или молдовани, или руснаци.
Директори - познавам само едни, но човекът си е станал такъв не случайно.
Така че на български на работното си място и аз нямам с кого да говоря. Добре, че колегите ми са руснаци, а при мен руския е не по-зле от българския, така че общуването е пълноценно
А тези познати, които "въртят геврека", всичките са или молдовани, или руснаци.
Директори - познавам само едни, но човекът си е станал такъв не случайно.
Така че на български на работното си място и аз нямам с кого да говоря. Добре, че колегите ми са руснаци, а при мен руския е не по-зле от българския, така че общуването е пълноценно

-
Ми не е верно, ти просто с такива общуваш. Аз един на социал не познавам.bibco написа:Вярно е - от българите, които познавам - само двама работят - останалите са социял...
Иначе, нямам колеги българи , така че не говоря. По телефона - да. Никой, обаче около мен не се вълнува особено. За протокола 90% от колегите са кебекари.
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT