обре де може и да сам се объркал в заключението.
Между другото до сега се оправяме повече от добре.
Имаме вече приятели от Узбекистан, които намериха работа на жена ми.
Аз се запознах с един българин, много стабилно момче.
Не знам закакво са тези обиди и жаклинания. Предполагам че пак ме нападат хората които се чувстват опарени от предишната ми тема. Ами така е човек трябва да внимава в постъпките си и думите си. Тази тема я пуснах, защото останах със убеждение че всички вече си получават картите след 4 месеца. Имам основание за това, ако се разровите по назад във форума сте видите.
Мен не ме е срам да си признания грешките и провалите за разлика от някой, който искат да се представят като безгрешни и винаги на върха.
За тези които чакат да ме видят с багаж за към България ще кажа че не сме от хората които се предават лесно. Човек трябва да се бори докрай, а при нас нещата вече почват да се стабилизират.
Пожелавам го на всеки.
Между другото повечето теми които съм пускал във форума са били провокативни, защото сам искал да се информирам. Също така ми е интересно как дадено мнение може да повлияе на мисленето на хората, дори да го промени. Винаги сам имал изледователски дух.
В заключение ще кажа само че в България професията ми беше свързана с хора. Мога да работя с хора и познавам много добре човешката психика. Така че не съм се обидил на никoй.