"Hello ,Bulgaria....tu restes toujours dans mon coeur...но сега вече съм готов и да се оженя за тебе".

Радвам се за теб, след като си намерил пътя към душевното си равновесие. Не ни остава нищо друго, освен да ти ръкопляскаме за представлението.Kwon-Do написа:Мр.гиик,специално заради тебе и Странджата ще се постарая за още едно...как го каза ..."култово форумно постижение".Може би ще го кръстя:
"Hello ,Bulgaria....tu reste toujours dans mon coeur...но сега вече съм готов и да се оженя за тебе".
Ми даа,все пак то е като да опиташ нова булка ,ама да с е окаже накрая ,че само първата ти жена те е обичала истински!.......
![]()
:idea:
Не само Странджата и МрГийк са запомнили творението ти. След такова "есе" срещу родината ти, не съм сигурна, че тя би се омъжила наново за теб.Kwon-Do написа:"Hello ,Bulgaria....tu restes toujours dans mon coeur...но сега вече съм готов и да се оженя за тебе"
Батка, нещо съвсем си се побъркал от това гърбене из Калифорния. Не е на добре. Инструкциите на Партията са да се прославя напредъка към светлото бъдеще, осъществяван под мъдрото управление на Тройната коалиция. Помисли сега отново кой най-добре се придържа към това условие.bateto написа:след изказването на Куон-до забелязвам офанзивна намеса от страна на ударната група на бившите комсомолски секретарки и ОФ активисти.
дерзайте момчета и не забравяйте инструкциите на партията.
"Партията" ти казва, че и тя е човек, и отива да си ляга.MrGeek написа:Другарко Иванке, кажи сега за Партията, на кого и защо отказва любовта си.Joana написа:Родината не е отказала любовта си на никого![]()
Батка, стига с тия сълзливи глупости бе, освен двама-трима кретени, не виждам някой друг да се е отказал от родината си. Има обаче хиляди хора, които не желаят да отъждествяват родината с партията. Ей това трябва хубаво да си го набиеш в онова място, дето дрънчи на кухо като празен резеровар на трък.bateto написа:грешка,Батето не е от никоя партия.Батето е институция,но въпреки това подобно на Джо,Филип и Куон-до има родина за разлика от вас бездомните бивши домашни любимци.