А за какво тоЧно ти е необходимо да има българи или руснаци? В градЧето, в което живеем няма джан-джун имигрант, да не говорим за българи или руснаци (с изклЮЧение на нас де), но тъй като гледам, хората си живеят нормално и спокойно, нищо не липсва, ето и ние веЧе колко време направихме там...Супер местенце е. Комшиите са готини. Не знам защо трябва да търсиш мнението на българи или руснаци като критерий за наЧин на живот някъде си. Преценяваш +овете и -сите и си решаваш сам за себе си. Зависи какъв наЧин на живот ти допада.bibco написа:Аз обаче съм човеч изследовател и затова пак ви питам - има ли българи /или руснаци/ в остров Перо и как те живеят там?
Остров Perrot
С кеф ти приемам поканата ама първо трябва да прекося океана.THC написа:ела ми на гости да ти покажа най-добре

Много е добре че машинката ти става и за лег преси и определено си струва парата. Тук само лег пресата е 1000 лева, хакена и той толкова... Произведени в село Медово, Поморийско.
http://www.bodys-sport.com/catalog/defa ... =40&page=3
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
-
-
- Обратна връзка:
...така де - хайде да се върнем на въпроса за Perrot. .
Мария, аз не държа там да има българи или руснаци, а търся мнението им за острова. Въпреки, че ако тях ги има там би било по-весело - ще има с кого да обсъждам красотата на местния SAQ:)
Ето един нов въпрос - Някой да знае друг квартал наоколо където новите къщи да не са само на 2 метра растояние помежду си?
Мария, аз не държа там да има българи или руснаци, а търся мнението им за острова. Въпреки, че ако тях ги има там би било по-весело - ще има с кого да обсъждам красотата на местния SAQ:)
Ето един нов въпрос - Някой да знае друг квартал наоколо където новите къщи да не са само на 2 метра растояние помежду си?
- Дякон Игнатий
Ако на St. Julie му викаш градче??? Хм.????? задния двор на Boucherville.......и не се изказвай толкова категорично, все едно цялото село познаваш и те тебе и ти се радват като на малко маче (разбирай коте) щото си екзотика из чаршията.За да се успокоиш ,ще те разочаровам......не сте самиMaria написа:
А за какво тоЧно ти е необходимо да има българи или руснаци? В градЧето, в което живеем няма джан-джун имигрант, да не говорим за българи или руснаци
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
- Lub0
- Обратна връзка:
bibco, ти само от нови касхти ли се интересуваш? Не се ли интересуваш от някоя построена преди 5-10-20 години, поне всичко ще и е направено, лендскейп, бейзмънти, дърветата ще са пораснали, кварталът ще е оправен и т.н.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Ти пък кой си, Че да ме разоЧароваш???Дякон Игнатий написа:Ако на St. Julie му викаш градче??? Хм.????? задния двор на Boucherville.......и не се изказвай толкова категорично, все едно цялото село познаваш и те тебе и ти се радват като на малко маче (разбирай коте) щото си екзотика из чаршията.За да се успокоиш ,ще те разочаровам......не сте самиMaria написа:
А за какво тоЧно ти е необходимо да има българи или руснаци? В градЧето, в което живеем няма джан-джун имигрант, да не говорим за българи или руснаци
Както и да го нареЧеш Ste-Julie, не ми преЧи!
И заден двор да е, ами не се оплаквам...Задният ми двор от над 700кв.м. е в полите на Mont St-Bruno, хвала на такива задни дворове!
А Чаршиите останаха далеЧе, далеЧе назад! От Longueuil нататък....
Това ми харесаbibco написа:Въпреки, че ако тях ги има там би било по-весело - ще има с кого да обсъждам красотата на местния SAQ:)

Между другото Любо е прав - по-старите къщи (не разбирай някоя съборетина) наистина са за предпоЧитане поради приЧините, изтъкнати от него, а и доколкото знам са и по-добре направени от новите...
-
-
- Обратна връзка:
Любо, благодаря ти за деловия въпрос. Естественно, че ме интересуват такива къщи - до 10-15 години. Аз и в Перо съм гледал именно такива, а не абсолютно нови. Не ме блазни переспективата да живея една-две години на строителна площадка. Вече съм на години, нямам време за губене
...Ако имаш някакви идеи - ще ти бъда благодарен!

- Ivet
- Обратна връзка:
Според мен къщата трябва да е строена минимум преди 10 години, ако е преди 20, още по-добре. Къщите, стоени седемдесетте години са много добри, поне тук, за разлика от новите, които имат доста голям процент на дефекти. А и каквото е имало да се пука, пропада, чупи, вече е станало. Лично мнение.
Let it go...