Анджък!Lub0 написа:Икономията е майка на мизерията...
Vapros za zaplatite v Montreal
Батето не го гледай ,той спестява щото вади чисти 4-5000 д. на месец.Ако правеше на половина и той нямаше да спестява щото са му редки пръстите ,пие само маркови уискита и си купува маркови парцалки.Миналата седмица например издебна едно намаление и си купи летни чехлички на Хуго Бос намалени от 350д. на 180д.Така ,че не бъркайте гурбетлъка с пинтилъка.Гурбетлъка е упражнение свързано с изкарване на по вече кинти с по яко бачкане даже и да не ти е при сърце много работата която вършиш с цел поддържане на добър личен стандарт на живот и заделяне на 50% от заплатата за реализиране на поставени цели в обозримо бъдеще.
Та погледнете се в огледалото първо преди да правите предположения и подмятания кой мизерувал и се стискал и не си гледал живота.Аз лично се оплаквам от липсата на свободно време ,бихпредпочел да работя по 4-6 часа на ден ,а ми се налага да работя по 9-11 за да ми останат 50% от заплатата в банката.
Та погледнете се в огледалото първо преди да правите предположения и подмятания кой мизерувал и се стискал и не си гледал живота.Аз лично се оплаквам от липсата на свободно време ,бихпредпочел да работя по 4-6 часа на ден ,а ми се налага да работя по 9-11 за да ми останат 50% от заплатата в банката.

-
- bgmontreal
- Обратна връзка:
Re: Vapros za zaplatite v Montreal
Aми там където има и нормални работи на бяло за 30-35$ на час - в Монреал.Smart Dust написа:...
И къде има работа на черно за 10$ на час.![]()
...

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
-
Значи никъде.Mark написа:Aми там където има и нормални работи на бяло за 30-35$ на час - в Монреал.Smart Dust написа:...
...

Защо се изказваш неподготвен ?Smart Dust написа:Значи никъде.Mark написа:Aми там където има и нормални работи на бяло за 30-35$ на час - в Монреал.Smart Dust написа:...
...

А който не иска да намери - все се оплаква че нямало

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
-
-
Абе не разбирам логиката да лудваш поне година с документи, интервюта, медицински, да изхарчиш половин гарсониера, за да дойдеш на майната си и така и да не си направил разликата между гурбетчийство и имиграция, да живееш с години в мизерия с едничката цел да спестиш
За кво ти беше да се схващаш 8 часа в самолета като портокалите в гърция са на 50 лева разстояние

За кво ти беше да се схващаш 8 часа в самолета като портокалите в гърция са на 50 лева разстояние

Моем да работим, е па моем и да не работим!