Който го е страх от мечки не ходи в гората.t-mac написа:Искам да попитам след копуването на компиутър (лаптоп) и след инсталирането на Уиндоус дали Микрософт имат някаква връзка с този компиутр зашто от България искам да си взема едни програми и незнам дали ако ги инсталирам няма да се разбере по някакъв начин че са нелегални и да стане лошо. :nut:
Вапрос за лаптопите в Канада
Re: Вапрос за лаптопите в Канада
- manman
- Обратна връзка:
root#
root#
root#
а бе с лаптоп имаш ли право да се катериш по самолетите изобщо?
нали се правят бомби от батерийте!
root#
root#
root#
#reboot
root#
root#
root#
root#
#reboot
изпр.док.до Виена - 10/04/2006
Accuse de reception- 15/05/2006
intervew- 29.11.06, 11:00h.
rezultat - Uspeshno
docs Bucurest - 09/01/2007
medicinski - 02/06/2007
OK na medicinskite - 10/06/2007
pokana za visi -07/09/2007
visi - 05/10/2007
Accuse de reception- 15/05/2006
intervew- 29.11.06, 11:00h.
rezultat - Uspeshno
docs Bucurest - 09/01/2007
medicinski - 02/06/2007
OK na medicinskite - 10/06/2007
pokana za visi -07/09/2007
visi - 05/10/2007
Re: root#
е па дават си...manman написа:root#
root#
root#
root#
root#
#reboot
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
t-mac написа:Аз от там 6те си купя но няма зна4ение от инфото което до сега съм видял разбрах 4е в Канада неможе да се ползват нелегални програми и игри.
Оба4е има ли някакъв на4ин да направя така 4е да не разберат 4е ползвам нелегални програми и игри, не6то което да блокира връската им с компиутъра? :conf:

Отдавна не бях чувал толкава наивни неща ...
- optics
- Модератор
t-mac написа:Аз от там 6те си купя но няма зна4ение от инфото което до сега съм видял разбрах 4е в Канада неможе да се ползват нелегални програми и игри.
Оба4е има ли някакъв на4ин да направя така 4е да не разберат 4е ползвам нелегални програми и игри, не6то което да блокира връската им с компиутъра? :conf:
Вече ти казах. Стига въртя като развален грамофон все същата песен. Май се бъзикаш с нас ?
Според мен няма разлика в ползването на MS софтуера и Уиндоуса в БГ и в Канада.
Проблеми има навсякъде, ако вземеш много да си ъпгрейдваш уиндоуса от сайта на MS и тогава може да кажат че копието ти не е оригинално, някои неща да не стават, но до там..
За това пък тук се продават лаптопи с легален софтуер, почти на същата цена, както и без него..
Споко, взимай всичко..
Проблеми има навсякъде, ако вземеш много да си ъпгрейдваш уиндоуса от сайта на MS и тогава може да кажат че копието ти не е оригинално, някои неща да не стават, но до там..
За това пък тук се продават лаптопи с легален софтуер, почти на същата цена, както и без него..
Споко, взимай всичко..
Embrace your climate change!
Проблема не е копуването а проблема е 4е неми се дават 1000 долара за не6та които мога да ги сваля безплатно. Оба4е незнам как да направа да не разберат тия от Майкрософт или от кадето там ги гледат тия работи.
Уиндоуса може и оригинален оба4е после да сложа не6то което да блокира връската или там квото е и т'ва не6то незнам какво е. Неможе да няма такова не6то.
Уиндоуса може и оригинален оба4е после да сложа не6то което да блокира връската или там квото е и т'ва не6то незнам какво е. Неможе да няма такова не6то.
Да и после да ми резнат някоя яка глоба или бог знае к'во да направат.Все пак т'ва е Канада.Според мен няма разлика в ползването на MS софтуера и Уиндоуса в БГ и в Канада.
Споко, взимай всичко..
software
Да, на 2 от компютрите не съм ги плащал... След като се скапа оригиналния уидноус, си инсталирах "мое" копие, и така вече 1 - 2 години.
Мисля че няма кой да се занимава с такива дребни риби като нас, индивидуалните юзери. Макар че нямат проблем да ни проследят...

Мисля че няма кой да се занимава с такива дребни риби като нас, индивидуалните юзери. Макар че нямат проблем да ни проследят...

Embrace your climate change!