Необходими вещи от БГ
- AleksandrAI
becks написа:'Гледам и не вярвам на ушите си", както се казва
Кви са тези тенджери, кви са тези тигани?!??? Как ще помъкнете тавите от България бе?? Колко струва един тиган Тефал, да не е милион в Канада?!!

Мъкнат и накрая се оказва че след 2 години не са ползвали и 30% от нещата които са донесли.
Тук има всичко. Който търси намира.

Засега само лютеница не сме открили в Едмънтън.

Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
хубав тиган е 60-80 кинта, хубав комплект тенджери :200-300 кинта. На които му се струва евтино, да не си носи от БГ.becks написа:'Гледам и не вярвам на ушите си", както се казва
Кви са тези тенджери, кви са тези тигани?!??? Как ще помъкнете тавите от България бе?? Колко струва един тиган Тефал, да не е милион в Канада?!!
Във Ванкувър има. Даже си е българска. Търси по арабските или руските магазинчета. Ако толкова закъсаш и няма и няма все ще уредим една пратка.AleksandrAI написа:Засега само лютеница не сме открили в Едмънтън.

За чубрицата - ами аз именно за това казах да питате индийка. Аромата е същия. Те я добавят към ориза! Да им се не начудиш.
- Ivet
- Обратна връзка:
А на сел хбав комплект е 70-80$, хубав тиган в хоумсенс е 10-20.Gonzo#1 написа:хубав тиган е 60-80 кинта, хубав комплект тенджери :200-300 кинта. На които му се струва евтино, да не си носи от БГ.becks написа:'Гледам и не вярвам на ушите си", както се казва

Let it go...
- AleksandrAI
На мен ми казаха че лютеница са виждали в един руски магазин, ама нямам време да отида да провера. 

Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Ти пък защо реши, че тиганите марка "Тефал" са много хубави. На времето работих дълги години във фирма "Stambouli", които тогава бяха единствени вносители за България, имах доста техни неща, супер прехвалени и трябва да ти кажа, че повечето са абсолютен боклук и само името им е голямо. Има много по-добри от тях.becks написа:' Как ще помъкнете тавите от България бе?? Колко струва един тиган Тефал, да не е милион в Канада?!!
Тефал, или както му викат тук T-Fal наистина са големи боклуци. Читав тиган за 20 долара не съм виждал.Bubi написа:Ти пък защо реши, че тиганите марка "Тефал" са много хубави. На времето работих дълги години във фирма "Stambouli", които тогава бяха единствени вносители за България, имах доста техни неща, супер прехвалени и трябва да ти кажа, че повечето са абсолютен боклук и само името им е голямо. Има много по-добри от тях.becks написа:' Как ще помъкнете тавите от България бе?? Колко струва един тиган Тефал, да не е милион в Канада?!!
Което не означава, че съветвам хората да си мъкнат тигани и тенджери от България. Багажът е ограничен откъм килограми, а има доста по-ценни неща за пренасяне. Все ще изкарате няколко месеца с калпави евтини канадски тигани, а след това ще си купите по-хубави.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
-
- Ivet
- Обратна връзка:
За съжаление - доста. Поне доста ще се стори на всеки в първите дни. После пак на системата на селовете се намират на прилични цени, но ако ти трябват веднага малко нанагорно идва.nadya marinova написа:а колко струва комплект 4аршафи,например.

Let it go...
-
- AleksandrAI
Юргани не ти трябват. Ние взехме един олекотен и досега не сме го използвали.nadya marinova написа:тигани и тави не мисля да нося,да взема поне някой 4аршаф.как да нося юргани по самолета?не мога да си го представя.а хавлии или друго,за което се сещаш?Мерси,Ивет за бързата намеса.
Тук е топло. Дори и навън да е -40.
Аз още се чудя защо ли ги мъкнахме повечето неща.