Служба в армията
-
- Lub0
- Обратна връзка:
Освен канадско гражданство ще ти правят секюрити клиърънс - за по високите нива се проверява 10 години назад, обаче БГ-то няма спогодба с Канада, така че реално ще трябва да си живял в Канада 10 години за да го получиш...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
- AleksandrAI
Тук си в грешка. На мен ми правеха такова нещо и нямах никакъв проблем, а аз съм от година и 9 месеца тук. Така че това не е проблем.Lub0 написа:Освен канадско гражданство ще ти правят секюрити клиърънс - за по високите нива се проверява 10 години назад, обаче БГ-то няма спогодба с Канада, така че реално ще трябва да си живял в Канада 10 години за да го получиш...
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
- AleksandrAI
Не съм видял да има някъкви нива. С документацията се занимаваше шефа. Аз само му давах каквото ми искаше. Като и от България ми искаше свидетелство за съдимост.
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
- AleksandrAI
Ммм да.
Въпроса е какво повече искат за 2 ниво. Но едва ли че е голям проблем.
Както и да е. Който му трябва информация ще звънне и ще пита какви са им изискванията.
Въпроса е какво повече искат за 2 ниво. Но едва ли че е голям проблем.
Както и да е. Който му трябва информация ще звънне и ще пита какви са им изискванията.
- Lub0
- Обратна връзка:
Аз ти казвам: проблемът е че те проверяват 10 години назад и за да направят това им трябва официално съдействие от държавите в които си живял последните 10 години. България за момента (или поне до влизането и в ЕУ) не оказва такова съдействие, затова няма как да стане...
Lub0 for President!
###############
###############
- AleksandrAI
OK
Обаче аз отговор като : Няма как да стане.
Не приемам. Винаги има начин.
Както и да е. Дай да не спорим за неща които не ни касаят.
Който му трябва да се оправя.
Обаче аз отговор като : Няма как да стане.
Не приемам. Винаги има начин.
Както и да е. Дай да не спорим за неща които не ни касаят.
Който му трябва да се оправя.
http://www.forces.ca/v3/engraph/jobs/jo ... spx?bhcp=1
Разгледай, мен ли4но идваха да ме рекрутват докато бях в универсиета, има и добри и ло6и страни. Доколкото си спомням могат дори да ти платят образованието ако подпи6е6 5 години договор - далавера е например за стоматолозите 6тото програмата струва 120К в Университе де Монтреал. Успех!
Разгледай, мен ли4но идваха да ме рекрутват докато бях в универсиета, има и добри и ло6и страни. Доколкото си спомням могат дори да ти платят образованието ако подпи6е6 5 години договор - далавера е например за стоматолозите 6тото програмата струва 120К в Университе де Монтреал. Успех!
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
V.Frankl (1962)
Благодаря за вашият труд да отговорите на моите въпроси и за искреността и прямотата с която отговаряте.
Аз също бях попитал и за компютърен специалист.
Искам да кажа че гледам на армията като просто една възможност разширяваща областа в която мога да си търся работа. Освен това ако тази работа ми гарантира по-добро социализиране на семейството и по добри възможности за интеграция и нормални условия за живот не бих я отхвърлил като опция. Разбира се всичко заивиси от съответните условия при които човек "ЩЕ СЕ ТРУДИ". А за пушечното месо няма да е проблем. Не съм от хората със връзки и си искрах една "прекрасна" истинска и трудна военна служба в България.
Освен това съм готов да браня идеалите на страната и обществото към което съм тръгнал ако то ме третира като свой член. Ако се наложи бих стигнал и до край.
Защото да си военнен е доста трудна и тежка задача. Освен това и отговорна. Просто истинските военните в България са доста прецакани от държавата и далеч не получават необходимото внимание, заплащане и сигурност за семействата им ако "стане" нещо лошо с тях докато са на опасни мисси. Разбира се това важи само за истинските военни. Защото нашата армия за съжаление е пълна и с много "хрантутняци" дето само смучат от жизнените и сили и не дават нищо в замяна. Но то така е в цялата ни държава.
Тези дето крадът, симулират и се скътават са повече от работните и мислещи хора.
Аз също бях попитал и за компютърен специалист.
Искам да кажа че гледам на армията като просто една възможност разширяваща областа в която мога да си търся работа. Освен това ако тази работа ми гарантира по-добро социализиране на семейството и по добри възможности за интеграция и нормални условия за живот не бих я отхвърлил като опция. Разбира се всичко заивиси от съответните условия при които човек "ЩЕ СЕ ТРУДИ". А за пушечното месо няма да е проблем. Не съм от хората със връзки и си искрах една "прекрасна" истинска и трудна военна служба в България.
Освен това съм готов да браня идеалите на страната и обществото към което съм тръгнал ако то ме третира като свой член. Ако се наложи бих стигнал и до край.
Защото да си военнен е доста трудна и тежка задача. Освен това и отговорна. Просто истинските военните в България са доста прецакани от държавата и далеч не получават необходимото внимание, заплащане и сигурност за семействата им ако "стане" нещо лошо с тях докато са на опасни мисси. Разбира се това важи само за истинските военни. Защото нашата армия за съжаление е пълна и с много "хрантутняци" дето само смучат от жизнените и сили и не дават нищо в замяна. Но то така е в цялата ни държава.
Тези дето крадът, симулират и се скътават са повече от работните и мислещи хора.
Свободата е осъзната необходимост...