Vancouver -Sofia?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
nadiaK.

Мнение от nadiaK. »

Blagodaria vi za ideite!!!
ot tuk http://www.transatholidays.com/web2/Def ... EFWHATID=0&
namerih bilet za 1150 CA,ot BA ste kupia do Sofia za 78EU i taka smiatam da poostanem v London 1-2 dni (imame priateli tam,a moje i na hotel).Naistina s 2 godishna gospojica ste e zor goliam,no spaneto v London se nadiavam da i doide dobre:)
Sasho ,ako ne mi haresa ti ste si vinoven:)
pozdraviiii
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

Бритиш наистина са добра компания, но от личен опит мисля, че е по-добре да се нощува в Лондон. Иначе ако имаш няколко часа престой и трябва да сменяш летищата е някакъв ужас. Ние така имахме само 4 часа престой, автобусчето, което беше осигурено от Хийтроу до Гетуик закъсня и трябваше да платим 25 USD, ние съответно закъсняхме и без малко да изтървем полета. Вече бяха затворили багажните отделения и не искаха да ни вземат багажа. Добре, че бяхме 15 човека ги отвориха, а после тичахме докато стигнем. Ти като си с детенце мисля, че този вариант с няколко часа престой не е удачен, защото е наистина много изнервящо. :)
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
ka

Мнение от ka »

Егати и разправията с тези билети.Аз оня ден така се ядосах и аз си напазарих директно от страницата на Луфтханза,същата цена,какво да си троша нервите.Пращат ти билета и не се разправяш с никой,да звъниш,да обясняваш. :(
Но и на нас ни се наложи да купуваме един за юни,наистина е много скъпо тогава,скочили са доста цените,но това го водят пика на сезона.А миналата година си спомням че имах билет с едни чартъри,гаднички верно,но в края на юни летях под 1000$. :roll:

През 3 дестинации се лети директно до Ван,през Лондон(до там летят Бритиш,еар Канада,също и чартъри)от Бритиш съм най-доволна,с вторите съм летяла само 1 не ми хареса,но самолета си беше ОК,третите спират в Отава,малко по-евтини са,но самолетите са малки.
През германия е другата директна връзка,там съм летяла по коледа и нямам оплаквания.
С КЛМ през Амстердам,немога да разбера защо от БГ изкопават добри билети с тях,а оттук са толкова скъпи.Както и да е,не съм летяла оттам,но който ги е ползвал е много доволен.
4ervena 6ap4i4a
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

nadiaK. написа:Blagodaria vi za ideite!!!
ot tuk http://www.transatholidays.com/web2/Def ... EFWHATID=0&
namerih bilet za 1150 CA,ot BA ste kupia do Sofia za 78EU i taka smiatam da poostanem v London 1-2 dni (imame priateli tam,a moje i na hotel).Naistina s 2 godishna gospojica ste e zor goliam,no spaneto v London se nadiavam da i doide dobre:)
Sasho ,ako ne mi haresa ti ste si vinoven:)
pozdraviiii
ot тоя сайт видях тази сутрин билет Торонто-Лондон-Торонто за 294$ :lol: :lol: :lol: Който иска да скача, май беше за 28 февруари
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
nadiaK.

Мнение от nadiaK. »

Reshih veche kak ste putuvam:) obache pak imam vupros???
imam samo chas mejdu dvata poleta tova e i na otivane i na vrustane na Londonskoto letiste ,a i triabva da si vzema bagaja predi da se kacha na bg samoleta...mislite li che e razumno ?
blagodaria za otgovorite
speedy

Мнение от speedy »

nadiaK. написа:Reshih veche kak ste putuvam:) obache pak imam vupros???
imam samo chas mejdu dvata poleta tova e i na otivane i na vrustane na Londonskoto letiste ,a i triabva da si vzema bagaja predi da se kacha na bg samoleta...mislite li che e razumno ?
blagodaria za otgovorite
Аз не бих го направил при толкова малко време.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Az ne razbiram zasto trjabva da si vzemash bagaza. Nali si na edno i sasto letiste?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

hullboy написа:Az ne razbiram zasto trjabva da si vzemash bagaza. Nali si na edno i sasto letiste?
абе нали правим далаверата с 2 различни билета, а не с един. Така че тя от Ванкувар не може да се чекира директно за СФ.
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Edin chas e ludost v takav sluchai mezdu dvata poleta.
nadiaK.

Мнение от nadiaK. »

Ok,zatova i vi pitah:)
loshoto e ,che v tozi variant triabva da prespivam i na otivane i na vrustane......ste go izmislia ,nadiavam se:)
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

nadiaK. написа:Reshih veche kak ste putuvam:) obache pak imam vupros???
blagodaria za otgovorite
Ние имахме 1 час и 40 мин. и така да се каже едвам успяхме да стигнем до самолета.
Това е със сменяне на терминалите, без необходимост от взимаме на багажа.
nadiaK.

Мнение от nadiaK. »

Predi malko mi predlojiha 1350 s Concord ,kaza se na Frankfurt i sled tova do Sofia s Lufthansa,ei sega ste go platia ,ne viarvam da izleze nseto po dobro
za Vancouvarci-bileta mi predloji Natasha-604-609-2741,cell -604-781-2741
dano sme bili polezni na oste niakoi s tazi diskusia:)
Последно промяна от nadiaK. на Пет Мар 02, 2007 1:49 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

nadiaK. написа:Predi malko mi predlojiha 1350 s Concord ,
Konkord??? :shock: Надявам се нямаш предвид този Конкорд, който вече не лети, щото ако е Конкорд би трябвало да не е 1350, а 13500$ билета :lol: Инак няма лошо, тъкмо ще стигнеш за 3 часа до Европа, а не за 10 :)
nadiaK.

Мнение от nadiaK. »

firmata e Condor ....,niama strashno:),no puk znae li chovek
bp_de

Мнение от bp_de »

nadiaK. - луфтханса за далги полети ползват само Аирбус -модел на помня ам а си е направо кеф голям - даже седалките на икономи4еската класа са доволно големи и ваобсте 10_те 4аса се понасят.
така 4е при вси4ки други условоя даже и малко по скапо да е -взимаи Луфтханса.

1друго инфо -
Ван -Фра - в обстия слу4аи самолета пристига по обяд--поне тия дето излитат следобяд или ве4ерта от Ван.

Полетите на БГ аир са ( с изклу4ание на Понеделник- все от 18-19 4аса - на БГ аир ако си купи6 билет 2-3 месеца по рано - е 99евро в 2 те посоки.

а аз съм летял Фра -Ван и обратно -за 600 евро.

но ако и 2 т аполета Ван -Фра о Фра-Соф са Луфтханса -не си струва скатаването на 100-200 евро
Заключено