За данъците, има ли разлика EasyTax и ...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
My Shadow

Re: За данъците, има ли разлика EasyTax и ...

Мнение от My Shadow »

Ivan1007 написа:
My Shadow написа: ....che mi omrazna da gi cheta
Ами недей ги чети. Или ако четеш не пиши, няма как да разберем, ако не ни информираш.

Колкото до това което си посочил като антиреклама то не е антиреклама, а самата истина в много случаи.
Taka e prav si. Samo che az ne sam na sashtoto mnenie osobeno kato sa mi spesteni pari a i izraziavam moeto si mnenie ne znam zashto vednaga me oponirate ili ste sviknali da skachate na vseki koito ne misli kato vas. Az sam bachkator momche i na boi nosi i davam :D
Изображение
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Сянка, в случая няма значение дали мислиш като мен или не. Аз въобще не знам как мислиш, но чета това което пишеш и реагирам на това което чета и което не е верно според мен. Айде да спрем дотук, щото наистина се изкефих на това дето предлага БГМОНТРЕАЛ (не че ще се възползвам от него) и не ми се ще да си развалям вкуса в устата с глупости.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

survivor написа:
My Shadow написа: Tova sigurno jenskia mozak go razbira kato reklama sigurno
Въпросът ми беше ясен и конкретен, без никакъв коментар, а освен това не беше към теб :D

Да не беше към сянката и нямам нужда от адвокат!
с програмата или да се иде на счетоводител.
Аз пробвах и двете и открих че второто ми отнема доста повече време и нерядко и повече пари.Даже веднъж и бях при един счетоводител който все ми се репчеше Агоп ли се казваше ... забравих.
ако не виждаш анти-реклама в това да сравниш две неща и да кажеш, че второто е лошо - все едно всички сме такива, то се извинявам ... за теб.
Дори и да е реклама това е безплатен сервиз, нали? за разлика от рекламите на хъл и БГ номер!
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
survivor

Мнение от survivor »

Да не би предназначението на този форум е да прави реклама на услугите на бгмонреал, че ако се напише нещо не в негов интерес, да се обявява за антиреклама? Тук е форум и всеки споделя своя опит - едни казват че им е по-изгодно да ползват услугите на специалисти като бгмонреал (това, което от него се приема за единствено нормалното), други казват че са им по-удобни други опции. В това нещо нередно ли виждате? Не е ли така с всяка една тема - да се дават различни мнения и предложения? Финансовите теми изключение ли трябва да бъдат?
Nadi a

Мнение от Nadi a »

bgmontreal написа:Аз продължавам и тая година да проверявам вече направени декларации и взимам такса само, ако може да се спести нещо допълнително.
това важи и за години 2004 и 2005.
До тук всичко звучи много добре, само един въпрос:
Ако случайно има да се додава, колко ще струва?
Ако искаш да прегърнеш света - купи си глобус!
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

survivor написа:Да не би предназначението на този форум е да прави реклама на услугите на бгмонреал, че ако се напише нещо не в негов интерес, да се обявява за антиреклама? Тук е форум и всеки споделя своя опит - едни казват че им е по-изгодно да ползват услугите на специалисти като бгмонреал (това, което от него се приема за единствено нормалното), други казват че са им по-удобни други опции. В това нещо нередно ли виждате? Не е ли така с всяка една тема - да се дават различни мнения и предложения? Финансовите теми изключение ли трябва да бъдат?
не е вярно! иначе нямаше да съм писал тук данъчни съвети.

само, че ако някой каже пита прясно мляко в картонени кутии или в найлонови пликове? бил попаднал на развалено мляко в найлонови пликове и му се отговори, че не всички млека в найлонови пликове са развалени и че има място където безплатно ще му напълнят млекото в картонени кутии, едва ли сърв ще се пени (незнайно защо пропуска хълтрол с ежедневните му реклами)!
САМО НЕДЕЙ да казваш ще са различни по смисъла в който влагам

а и както виждаш аз само отговарям и флами почна и ти го подкрепи, АЗ ОТГОВАРЯМ

Чао - няма и да отговарям вече - просто мразя двойните стандарти МРАЗЯ
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
survivor

Мнение от survivor »

Ти като икономист най-добре трябва да знаеш, че нищо не е безплатно, освен сиренцето в капана. На мен ми се струва безумие човек първо да се бъхти сам да си попълва данъчната декларация или да си плаща за програма, пък след това пак да губи време да я показва на данъчен съветник, че оня ако можел да му спести още пари, тогава да си плаща за услугата му. Както и да е, бизнес плана си е твой и между другото ми харесва, защото е гъвкав. Ама можеш да казваш че работиш безплатно само ако обявиш "Народе, попълвам данъчни декларации безплатно, без никакви условия".
Аз също знам случаи когато данъчни съветници са допускали грешки, ама не стигам до извода че всеки ще допуска грешки или че това е по-лошата опция. Наистина съм много доволна от това, което ми предлага ufile, точно както приятелчето ти сянката е доволно от тебе и си го пише тук. Не виждам защо и аз да не споделя впечатлението си. Между другото това, което говориш за тях го намирам за силно пристрастно и подценяващо възможностите им.
My Shadow

Мнение от My Shadow »

survivor написа:Ти като икономист най-добре трябва да знаеш, че нищо не е безплатно, освен сиренцето в капана. На мен ми се струва безумие човек първо да се бъхти сам да си попълва данъчната декларация или да си плаща за програма, пък след това пак да губи време да я показва на данъчен съветник, че оня ако можел да му спести още пари, тогава да си плаща за услугата му. Както и да е, бизнес плана си е твой и между другото ми харесва, защото е гъвкав. Ама можеш да казваш че работиш безплатно само ако обявиш "Народе, попълвам данъчни декларации безплатно, без никакви условия".
Аз също знам случаи когато данъчни съветници са допускали грешки, ама не стигам до извода че всеки ще допуска грешки или че това е по-лошата опция. Наистина съм много доволна от това, което ми предлага ufile, точно както приятелчето ти сянката е доволно от тебе и си го пише тук. Не виждам защо и аз да не споделя впечатлението си. Между другото това, което говориш за тях го намирам за силно пристрастно и подценяващо възможностите им.
Kakvi priatelcheta be skapa, che az sam go vijdal dva pati i edva li shte go vidia skoro shtoto pat kam kvebek niamam. Tova e zabravena teritoria za men. Kolkoto do softuera mislish li che bgmonreala go pravi na race :shock: Vseki si pravi kakvoto iska a toia forum otdavna e komersialen :beer:
Изображение
Аватар
Todd

Мнение от Todd »

ssttoo написа:uflie.ca - таман и няма нищо за инсталитане
За по-нисък доход (не помня колко) даже е безплатно
Ама това е за некакви бръмбари и комари?! :rotate:
По-добре малък ум, отколкото голям цирей!
Заключено