Угасете точно в 19,55!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Libra

Мнение от Libra »

KolioBalkanski написа:един македонец, като се изкъпе, става чист българин...
Коле (или там както се казваш), а ти знаеш ли един шоп като тебе като се изкъпе какво става ... Нищо не става, дървения шоп винаги си остава дървен шоп :lol:
Последно промяна от Libra на Съб Фев 03, 2007 4:27 pm, променено общо 1 път.
“Късмет и берекет, що ти сърце сака, в ръце да ти скака, който мисли зло, на майка му в г..зо, който те мрази, под теб да лази, който те обича, по теб да тича” - българска народна благословия :)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

теб задника ти литна ли след като снесе такова умно заключение?

за сведение - аз съм и македонец...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Libra

Мнение от Libra »

KolioBalkanski написа:...за сведение - аз съм и македонец...
Толкова по-зле за теб, след като пишеш подобни глупости :lol:

Припомни си какво казваше експрезидента Стоянов навремето : "Македонците са най-добрите българи!" , по добре сложи това като подпис, ще си много по-оригинален, отколкото с тая простотия :wink:

Нямам никакви лоши чувства към теб, особено след като разбрах, че освен българин, канадец, американец и шоп си и македонец. Това е просто един пример за гражданин на света :beer:
“Късмет и берекет, що ти сърце сака, в ръце да ти скака, който мисли зло, на майка му в г..зо, който те мрази, под теб да лази, който те обича, по теб да тича” - българска народна благословия :)
Kiwi

Мнение от Kiwi »

KolioBalkanski написа:а на "майката земя" са и таковали майката вече
Майката земя си е ОК и винаги ще е. Въпросът е ние как се вместваме. Казвайки да спасим планетата имаме предвид всъщоност да спасим самите себе си. Днес 6 млрд утре 9 млрд...
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Киви, не ми ги обяснявай ти на мен...аз като спасявах планетата реките в бегето още сменяха цвета си всеки ден...
аз и преди съм споменавал - майка ми като се е родила е имало само 2 милиарда...тя е още жива жената ама сега вече има още 5 милиарда и всичките искат да живеят като американци...

а Либра, аз освен че съм половин македонец, познавам и няколко такива и ме дразнят като се сърбеят. наскоро една ми се онбади от софия и на чист български ми обясни че самолета и не заминал и можело ли да спи при леля ми...
а за предишната ми реплика - беше сутрин и бях гладен а българина като е гладен е много зъл.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
LyuboK

Мнение от LyuboK »

Не знам защо на всички им става смешно и забавно, когато стане въпрос за екологични проблеми. Мисля, че това въобще не е добре и показва, че няма готовност да се вземат мерки, а така също че се поценява този много сериозен проблем. Призовавам всички да вземат мерки още днес, а това означава: пестене на електроенергия, ползване на личния автомобил само в краен случай, опазване на природата и екосистемите. Ако не вземем мерки "майката природа" ще ни покаже кой командва на земята!!!
А сега продължавайте да се кискате!...
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Любо, проблема не може да се разреши по този начин...начина му за разрешенние е популацичата човешка - напаст за земята и другите животински видове да спадне пак до ниво под един милиард...хем тогава няма да има нужда да използваме мепесетата си толкова, нито "футпринта" ни на планетата ще е толкова огромен.
LyuboK

Мнение от LyuboK »

Според мен е време да започнем да отброяваме дните до края на света. Спред мен остават още 30 години.
Така че да започваме:
от днес остават още 10950
утре 10949 ...
...
Предлагам всички да се включим-хайде !
canat

Мнение от canat »

KolioBalkanski написа:Любо, проблема не може да се разреши по този начин...начина му за разрешенние е популацичата човешка - напаст за земята да спадне пак до ниво под един милиард.
ami da vavedem togava tochkova sistema i da namalim broikata :lol:
(koito ozelee ozelee, drugite - na surovini, udarenieto na i)
Заключено