Значи ,седиме с хазяина ,в бъдещото ни жилище ,(ама първото в Канада - Квебек) , ше подписваме значи договора...... , преди това ,аз го бях чакал към 20 мин пред вратата - та знам че, никой нямаше в помещението преди да влвзем ние !!!!
И така - седиме говориме уточняваме - и аз си сложих подписа /че, и предплатих отгоре на всичко / ....... договора стои на масата ставам аз - и той става от стола и тръгваме да си стискаме ръцете ...... и ИЗВЕДНЪЖ някой страшно се изсра в кенефа , няма шега няма майтап звука си идваше от кенефа ни ... а аз бях убеден че,няма никой в жилището ....
моментално питам хазяина : "шефе абе нали каза че,предишните са напуснали бе ? сега бивали такива работи - те още тук а ние договор пишем ......!!!! " а оня ми вика :
"- не бе напуснаха отдавна - вервай ми !!!"
е добре де викам аз , - а кой се изсра току що в кенефа така зверски а ?
а оня вика - не бе счуло ти се е !!!
и така го казва ама съвсем спокойно - се едно аз нещо съм луд егати .......
и тъкмо си викам - прав е човека требе да ми се е счуло , от стреса ще да е ............... и

некой се изреза ама злостно - чак вратата потрепера !!!!!!!!
с два скока и вече тичам кам кенефа - то бива може ама в моя кенеф некой да сере а аз да съм го наел вече - това е безобразие !!!!!!
отварям рязко врата и гледам нема нииииииикой !!!!!
ВЕДНАГА СХВАЩАМ ЗА КО ИДЕ РЕЧ И ТИЧАМ ОБРАТНО ДО МАСАТА ЗА ДА СЕ ДОКОПАМ ДО ДОГОВОРА /мани ги парите - пари се печелят /
но братче нема договор нема хазяин - а му чувам само гласа отвън вече вика : "- айде лека и весела аз трябва да тръгвам "!!!!!!!!!!!
Така че отсега нататъка ПИТАМ /АКО Е НА ЕТАЖИ СГРАДАТА / :
- ИМА ЛИ СВОБОДНИ КВАРТИРИ ЗА/НА НАЙ-ГОРНИЯ ЕТАЖ