редно ли е 7 годишно момче да се къпе в обща женска баня

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

що бе, аз никога, ама никога не съм спала с децата си
и като бебета, от родилния дом - в собствено легло
не съм имала проблеми :roll: какво те наведе на тази мисъл,
че съм такваз мама :beer: :beer:
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

Gonzo#1 написа:da6terite mi ot 2 godi6ni se kapiat sami, .
това несериозно ми звучи..а вода пускаше ли им?
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

daje ia naglasiavah na jelanata toplina, tova o6te go pravia vsa6tnost.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Сега остава да се уточни, ще оставиш ли децата си да отидат в хотел, на друг етаж, в общата баня да се къпят сами на възраст от 7 години. Аз не виждам проблем детето да е самостоятелно и само да се изкъпе, но задължително бих го придружила, независимо дали това е дъщеря ми или сина ми, при подобни обстоятелства.
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

ami momi4eta bih ostavila sami, niakak si pedofilia pri jeni... :shock: :shock: :shock: :shock:

ako imah sinove, 6tiah da gi 4akam pred vratata, predpolagam.

pri vsi4ki slu4ai nema da se ragna v baniata s cel da gi sapunisvam i da sediat kato djigeri, osven tova intimnata higiena zatova se nari4a intimna, i kolkoto po-rano privikne deteto, tolkoz po-dobre.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ок, ами кой ще му нагласи топлата вода :)
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

sami, vse niakoga ima parvi pat. naglasiam ia 6toto kranovete sa nefelni, ili mnogo gore6ta ili studena.
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Аз като бях на седем години ходех с баща ми в мъжката баня, ама сега ми е по-интересно в женската :)
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

аз пък смятам, че няма нищо ненормално във факта, че жената е слязла с детето си в общата баня ... са, за къпането е друг въпроса - кой, кога и защо го къпе, а съвсем трети е за проблема трябва ли момче да ходи в женската баня и чувството за срам, което предизвикало у някой жени ... аз лично не виждам повод, но хора всякакви.
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

ne e to4no sram, 6toto ne e sramno nito da si gol, nito da se kape6, a ti naru6avat 4uvstvoto za intimnost. navremeto edna taifa hodehme na nudi plaj, no v stanciata kato si hodehme na gosti po staite, 4ukahme na vratata.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Не трябва да забравяме че българите са ни възпитали да ни е срам от сичко ( за разлика от тия тука ).
:beer: :beer: :beer:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

На мен пък не ми е приятно да се къпя с други жени в обща баня,а какво остава с момче било и то на 7 години. Хора всякакви.
Не бих направила скандал, бих изчакала.Все пак смятам, че възпитанието изисква от майката да се извини за причиненото неудобство,а не да прави скандал, още повече че няма право.
Все пак не разбирам защо повечето жени възприемат за нормално момче да се къпе в женсата баня, а не приемат момиче да се къпе в мъжката, че то едно и също. :roll:
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

IRA написа:На мен пък не ми е приятно да се къпя с други жени в обща баня,а какво остава с момче било и то на 7 години. Хора всякакви.
Не бих направила скандал, бих изчакала.Все пак смятам, че възпитанието изисква от майката да се извини за причиненото неудобство,а не да прави скандал, още повече че няма право.
Все пак не разбирам защо повечето жени възприемат за нормално момче да се къпе в женсата баня, а не приемат момиче да се къпе в мъжката, че то едно и също. :roll:
Никога не е било, не е и никога няма да бъде 1 & също.
За тва едните се казваме мъже а другите се казвате жени, щото не е 1 & също.
Само тука овцете тръбят насякаде че е 1 & също само докато допре до няква далавера, след тва почват: "Ние жените тва, ние жените онва" & бързо забравят че сме еднакви.
:beer: :beer: :beer:
Flagellum Dei

Мнение от Flagellum Dei »

krimon написа:що бе, аз никога, ама никога не съм спала с децата си
This is sick!
Kiriloff

Мнение от Kiriloff »

Ама майко кенга,
това е същият тоя форум който бях намерил преди време и ти обяви за безполезен и искаше да ти направим подобен тук.
Но явно редовно го четеш ... нещо не се връзва!
Заключено