А ако не можеш да обичаш...що за човек си???
Не е важно какъв си по произход, а какъв си като човек...

ама естествено бе голяма мечко. Канука просто най-вежливо помоли за помощ каквато би трябвало да полъчи в този форум и .......... и не само че полъчи различни обиди, спрягания на ника си и каква ли не още пумия. Та не бяха цитати и простоии. Човека поиска помощ и виж какво получи. Май термата ми "Какво правя в този форум" е точно на мястото си.goliama mechka написа:аз мисля,че проблема не го създаде канак-а,ами лично всички,дето започнаха да се месят защо аджеба ще си сменя името.Ами вас пък какво ви интересува,тои си пита в заглавието на темата инфо,моля! Това не ви ли говори нещо-които има,да му даде инфо,които не - здраве,вие го изядохте защо,та защо. Типично по БГ-ски,да гледаме на другия в канчето
The Great Bastun написа:Sorry my friends,
Не се обиждайте на "мърша", не съм казал, че само "мърша" заминава.Изразих мнение, че с процедурата за Квебек се дава шанс и на "мършата"...пък и в крайна сметка на кой ли му пука...???
Пламене, може и да не дойда в Канада, и знаеш ли защо?
Ами защото не мисля да идвам...!!!
Мисля да си стоя тук в БГ и да се боря да променя нещо, то все едно е да се бориш с вятърни мелници, ама нейсе, трябва да има и такива...
Не всичко е загубено...
Айде чао и да пращате повече парички на родата,
щото "глад майка" !!!
п.с.
Кофти АнтиБългарски настроения взеха да обхващат този форум.
БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!