Анкета - предложение за създаване на нов подфорум ..

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.

Да се създаде ли подфорум "Родители - деца"?

да
29
52%
не
27
48%

Общо гласове: 56
Kiriloff

Мнение от Kiriloff »

Може да ми ги зададеш естествено и не няколко а колкоот пожелаеш.
А отговораите са"
- не съм собственик
- не съм длъжностно лице тук
Обаче на анкетата не пише че могат да участват и дават мнение само от оправата. Затова си позволявам, пък и все пак е форум.
Ако ми се забранява, няма да взимам ... но естествено трябва да ми се забрани от разните там собственици естествено ;)
canat

Мнение от canat »

Kiriloff написа:За нуждите посочени от майка кенга си има вече създаден подфорум - Живот в Quebec. Освен него има и Малки обяви, и тези двата покриват всичко.
po mnenieto ti mi se stori, che ti vsiavash red tuka, zatova reshih da popitam dali e taka.
A mnenie vseki mozhe da izkazhe, razbira se. Dori takova:
Kiriloff написа: според мен няма смисъл. Тук и без това е пълно с глупости.
ama ne znam dali e konstruktivno :nenam:
Niakoi se opitvat da sazdadat polezni temi, "chisti" ot drezgi i prepirni, no tova e trudno, mnogo trudno :?
ne im rezhete krilata!
canat

Мнение от canat »

Kiriloff - veselo prekarvane na Novata 2007 Godina!
Badi zdrav i usmihnat! :beer:
Kiriloff

Мнение от Kiriloff »

Весела и на теб, а за мен в скучая е по-важно здравето.
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Само една постоянна тема за децата ми се струва крайно недостатъчна. Покрай едно дете има толкова много въпроси и теми, че не виждам как в една тема ще се обсъдат проблеми с тийнейджър например и раждане в коя болница е най-добре.
Имате ли деца, г-н Кирилов?
Kiriloff

Мнение от Kiriloff »

Скъпа майко кенга,
моите деца са със сигурност на Вашата възраст По-скоро питайте кога ще имам внуци.
А който си няма друга работа и мисли че форумите до сега са му недостатъчни може да си създава колкото си иска пък и да си пише в тях .... нали живеем в демокрация.

Майко кенга весела Нова Година ...
Confucius

Мнение от Confucius »

Този въпрос е много важен!
Но според мен предложението да се отвори една тема за децата е едностранчиво и егоистично, а изобщо недостатъчно! То не отразява нито нуждите нито конкретната специфика на въпроса! Трябва да се отворят поне две теми: Една в Квебек и една в Канада! Освен туй е хубаво да се диференцират по години и всички да са по две - една за деца и една за родители.
Така първо ще се отговори на една нарастнала нужда, децата да влизат в БГсайт
и второ ще бъдат сепарирани от разни индивиди , които ще им изкривят образованието и правилния БГ език , които учат в къщи.

Защото "езика , които се употребява тук е много по-далеч от българския , отколкото кебекарския от френския". Разрешавам да ме цитирате само в сайта бгканада. За навън трябва спецялно разрешение. :lol:

Айде админа да бега да ги прави, че иначе ще се регистрирам в бгмама и ще пиша че в бгканада пише бебе емигрирало без майка си в кебек щото му е спряла кърмата преди 20 годишна възраст и са го признали за бежанец.

Пък после може да се пуснат и реклами на известния бутик: COSTCO и детската му колекция зима/2007

айде хайрлия да е ! :lol:

От друга страна не се знае дали този замисъл ще има успех щото вижте - те тез от кебек пишат в канада и обратното.

Бе ако нема да пишат и четат децата аз предлагам да се изтрият всички подфоруми с изключение на имиграция в квебек, шипки и Джунк така хем нема да се чудим де да се намираме за да се , за да си комуникираме, хем ще може да се трие и да се мести :lol: а и ще останат най-интересните подфоруми :lol:

Весела Нова Година !

Забележка за задаващи тъпи въпроси :
Имам деца и продължавам да правя!
Kiriloff

Мнение от Kiriloff »

Confucius написа:Забележка за задаващи тъпи въпроси :
Имам деца и продължавам да правя!
Скъпи Кон-фу-ций, забележителна е забележката на края. :lol:
Поздрави и весела нова година.
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Kiriloff написа:Скъпа майко кенга,
моите деца са със сигурност на Вашата възраст По-скоро питайте кога ще имам внуци.
А който си няма друга работа и мисли че форумите до сега са му недостатъчни може да си създава колкото си иска пък и да си пише в тях .... нали живеем в демокрация.

Майко кенга весела Нова Година ...

Това изяснява изцяло позицията ви. Ако имахте деца под 18 друга песен щяхте да пеете.
Познавам хора, които са тук от един месец, жената е с дете и бременна и повече инфо би й се отразило много успокояващо, не мислите ли? Едва ли я интересуват разсъжденията за живота на форумните идиоти.

Наздраве и весело изкарване на новогодишната нощ!
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

kengata, :beer: :beer: :beer: :beer: i veselo izkarvane!
a selo bez iGiot moje li?
Kiriloff

Мнение от Kiriloff »

Gonzo#1 написа:kengata, :beer: :beer: :beer: :beer: i veselo izkarvane!
a selo bez iGiot moje li?
Явно определено хора от определено кръгове а обществото не могат да избягват по простичките изрази. Но да не забравяме че и те са хора. Трябва да им оставяме малкото им се полагащо място. :beer2:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Kiriloff написа:Обаче на анкетата не пише че могат да участват и дават мнение само от оправата.
O-oo :o, месю Кирилоф, не само че противоречите на МК но и допускате правописни грешки. Не искам да наливам кво беше там в другото, какво беше :), ама ю ра дед мен :twisted: ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

mama_kenga написа:Този сайт го зная твърде добре. :D Целта е да има подфорум, който да се различава от онази лигава боза, да носи конкретна информация . Сега в бг-мамата има само една жалка постоянна темичка за канадски майки ( около 15-20 от цяла Канада ), които цял ден се чудят какво да правят и си изпращат картички и снимки на тутманиците, които са направили, както и цунки -гунки на "мъничетата си". Касае се предимно за деца в бебешка възраст.
mama_kenga написа: Познавам хора, които са тук от един месец, жената е с дете и бременна и повече инфо би й се отразило много успокояващо, не мислите ли?
Ами вероятно познатата ти би научила нещо полезно от някоя от тези майки, стига да не й е прекалено "лигава бозата" bgmama.
Изображение
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

От къде познатата ми ще черпи информация определено си е нейна работа. Опитала се е в Бг-маммата , ама освен снимки на тутманик и баклави друго не е видяла. И безкрайни лигави писания . Освен това я интересуват конкретни неща за ville de Saint-Laurent, къде да отиде някой да я прегледа, в момента има сериозен проблем с бременността, няма лекар, виси по някакви юржанси и какво ли още не. Аз не съм раждала в Монреал и не мога особено да й помогна, та си мислех ако имаше един такъв подфорум колко по-лесни биха били нещата. Примерно закована тема "Болници", "Как да се регистрираме при бременност", "Документи, необходими за получаване на ЕГН", списък на училища и т.н. в този дух.
Confucius

Мнение от Confucius »

ЧНГ mama_kenga !
Информацията не се черпи от подфорум а от това , което е написано в него.
Аз бих пуснал теми в Живот в Quebec :"Болници", "Как да се регистрираме при бременност", "Документи, необходими за получаване на ЕГН", списък на училища и т.н. в този дух. И хората , които се интересуват ще пишат. Пък ако има такава размяна на мнения модераторите ще са първите, които ще ревнат гороломно , че за това си трябва отделен подфорум. И тези теми ще си се отделят естествено в подфорума , които предлагаш.
Споделям как бих постъпил аз !
Много поздрави на татко_кенг и на малките кенгчета !
На всички здраве,щастие и късмет през новата година, която един мой приятел, нарече "Двата Бонда" (2 х 007)!
Заключено