Този въпрос е много важен!
Но според мен предложението да се отвори една тема за децата е едностранчиво и егоистично, а изобщо недостатъчно! То не отразява нито нуждите нито конкретната специфика на въпроса! Трябва да се отворят поне две теми: Една в Квебек и една в Канада! Освен туй е хубаво да се диференцират по години и всички да са по две - една за деца и една за родители.
Така първо ще се отговори на една нарастнала нужда, децата да влизат в БГсайт
и второ ще бъдат сепарирани от разни индивиди , които ще им изкривят образованието и правилния БГ език , които учат в къщи.
Защото "езика , които се употребява тук е много по-далеч от българския , отколкото кебекарския от френския". Разрешавам да ме цитирате само в сайта бгканада. За навън трябва спецялно разрешение.
Айде админа да бега да ги прави, че иначе ще се регистрирам в бгмама и ще пиша че в бгканада пише бебе емигрирало без майка си в кебек щото му е спряла кърмата преди 20 годишна възраст и са го признали за бежанец.
Пък после може да се пуснат и реклами на известния бутик: COSTCO и детската му колекция зима/2007
айде хайрлия да е !
От друга страна не се знае дали този замисъл ще има успех щото вижте - те тез от кебек пишат в канада и обратното.
Бе ако нема да пишат и четат децата аз предлагам да се изтрият всички подфоруми с изключение на имиграция в квебек, шипки и Джунк така хем нема да се чудим де да се намираме за да се , за да си комуникираме, хем ще може да се трие и да се мести

а и ще останат най-интересните подфоруми
Весела Нова Година !
Забележка за задаващи тъпи въпроси :
Имам деца и продължавам да правя!