Podaruci + Boxing Day :)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Леле, хора, вие ме убихте направо! :shock: Джой си подарява бужута на детето и чака то да се зарадва... ми много ясно, че няма! :? fantalicious се радва на прахосмукачка... аз ще го убия моичкия, ако ми подари метла за Коледа! :lol:
Let it go...
bateto

Мнение от bateto »

Мен пък Дядо Коледа ме изненздз с един Chocolate. :D
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

На мен пък Дядо Коледа ми подари най-хубавия подарък - нямам идея :roll: откъде е разбрал какво харесвам, щото беше изненада. :D Заключението - Дядо Коледа е много голям пич! :D :kissy: :kissy:

Чаровни усмивки,
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Joy написа:Тази енциклопедия в хартиен вариант ли излиза или е само он-лайн? :roll:
На живо е още по-"тийн": с пайетки, мъниста, ламета и всякакви аксесоари :P Книжката е френско издание (със специално квебекско приложение) и се оказа, че е страшно популярна сред младите девойки.

Изображение
Последно промяна от krimon на Вто Дек 26, 2006 8:55 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

tazi godina podariavahme knigi na decata, s krasivi ilustracii, i drugi drebolii, laskavi, za asortiment.
canat

Мнение от canat »

interesno zashto tazi tema e v "Живот в Quebec".
O.K. i as shte se prisaedinia. Nie biahme mnogo shtastlivi na 25 sutrinta,
otvariashti podarazi s palachinka s nutella i capuccino v raka! :mrgreen:
Tazi godina vsichki zaedno otvorihme podarazite (ne kato drugi godini,
vseki pootdelno i vseki gleda chuzhdia seir... Taka radostta beshe umnozhena na enta stepen :D .)
Ta, govoreiki za teens, shte kazha, che sinat poluchi chasovnik (mnogo
vazhen atribut, dori za malki deza, da svikvat da si organizirat vremeto i
deinostite :P ), zashtoto beshe schupil stariat, pantalon (uniformata mu v
uchilishte mu se izplazva s chasove...), boxeri (???...mazhki, tanki,
hubavi, toi dovolen - as dovolen) i razni exotichni sladkishi (bebeto si e bebe...dori na 12 godini :rotate: . Taka si spestihme "La Befana", tova e drug italianski obichai
na koito na 5/6 ianuari se palniat "chorapi" sas sladki ako dezata sa bili dobri)
Plius, ot rodninite poluchi iake i igri (tip shah, no ne tochno, logicheski
anyway).
Deteto (goliamoto dete, zashtoto e dosta visoko) beshe
shtastlivo! Vazhnoto e kak shte predlozhish podarazite i praznika :mrgreen: :haplio: :dance: :tuut:
A inache toi napravi podarazi na bratovchedite si sas sobstveni pari (na
tova darzhahme poveche otkoolkoto da pravi podarazi na nas roditelite)
Taka che minahme chudesni praznizi. Sega shte chakame Novata Godina :queen: , da vidim kakva shte bade ...
(a tia izglezhda hubava, mlada, privlekatelna i palna s iznanadi...)
canat

Мнение от canat »

oshte neshto.
Parvo pitaite dezata kakvo iskat. Posle, ako zhelanieto ne e razumno,
kupete neshto POLEZNO za tiah + razni malki podaracheta za "zamazvane" na polozhenieto (namirat se mnogo - evtini i "laskavi" .)
Tova e samo idea, koiato pri nas funkzionira alla grande :D
Joy

Мнение от Joy »

krimon написа:
Joy написа:Тази енциклопедия в хартиен вариант ли излиза или е само он-лайн? :roll:
На живо е още по-"тийн": с пайетки, мъниста, ламета и всякакви аксесоари :P Книжката е френско издание (със специално квебекско приложение) и се оказа, че е страшно популярна сред младите девойки.

Изображение
Не ме дразнете а казвайте как да се абонирам де! Дали става он-лайн? :roll:

Канат, твоя опит не важи при нас. Първо, дрехите не се смятат за подарък, защото се смятат за задължение. Отпада. Освен това, на шантавия и вкус не може да се смогне. Ако бях подарила прашки :lol: щеше да ми се натяква сигурно цял живот. С бонбони сме напълнили чорапа, но това също не се смята. Избирах между готин часовник и гривната-двете бяха на една цена към 100-тина дол., но се спрях на второто, т.к. я комбинирах с колието и освен това не съм забелязвала мания за много часовници. :roll:
Между другото, точно това направих- питах, и на неразумното желание за телевизор направих собствен разумен избор. :lol: На нейната възраст ревях и се тръшках с месеци за да ми купят някакъв злощастен пръстен. :lol: Егати и разглезеното поколение сега се е пръкнало! :evil:
Джой си подарява бужута на детето и чака то да се зарадва... ми много ясно, че няма!
Ивет, и от къде ти стана толкова ясно? Какво според теб е по-подходящо за момиче-тийнейджър?
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Не е абонамент, Джой. Това си е книга, другото е като он-лайн издание-сайт за тинейджърки. Отваш в Рено Брей или Аршамбо и я намираш.
canat

Мнение от canat »

Ami koi vi e vinoven, kato ste si "napravili" momicheta...
(te sa naistina po-trudni i po-razglezeni, no si imat i tehnite predimstva - organiziranost, podredenost, zhelanie za rabota/uchene/idei i t.n.)
Ama tova mai e otdelna tema
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

що бе, мойто не е толкоз разглезено ... написа си писмото на дядо Коледа ... Цитирам: "Знам, че не съм била послушна тази година и не съм била добра с брат си :lol: :lol: , но все пак ще ти поискам няколко подаръка /общо 9/ ... Накрая завършва ... "знам, че е много, но аз да си кажа" :lol: :lol: :lol: Нарисува го хубаво писмото, налепи му лепенки и вместо да го пусне, като друга година го остави на видно място, за да го прочете дядо ви Коледа :twisted:

То ако става въпрос, малкото /момче на 7 г./ поиска компютър само за него с Интернет, но слава богу дядо Коледа не носи в тежкия си чувал такива екстри като интернет :wink: :rotfl:
canat

Мнение от canat »

krimon
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :beer:
Joy

Мнение от Joy »

Отваш в Рено Брей или Аршамбо и я намираш.
Това пък къде е? Адреси? Колко струва?
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

това са двете най-големи книжарници в Квебек

Ето тук адресите на Renaud-Bray

тук и Archambault

А това е книгата.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Джой, не си хаби времето да се мъчиш да разбереш какво да кажеш или подариш, винаги ще е грешно :twisted:. Четох една статия в началото на годината, лошото е че не помня къде, та тя се казваше "Save the drama for mama" :lol: ... Беше за лов-хейт рилейшъншипа на тинейджърките и техните майки :lol:. Не го взимай навътре и ще отмине ...
Циганите - на Сатурн !
Заключено