Inak vaobshte ne se podceniavam... hich i ideia si niamash kak se fukam kogato si triabva... no sashtestvenoto e horata ot foruma koito ne sa imali info da razberat che rabotata e syvsem dostapna kogato chovek se potrudi v pravilnata possoka.
John Steinbeck написа:Два галона са много вино, дори и за двама паисаноси. В духовно отношение шишетата биха могли да се градуират така: под гърлото на първото шише - сериозен и съсредоточен разговор. Пет сантиметра по-долу - сладостни и тъжни спомени. Осем сантиметра по-долу - мисли за някогашни щастливи любови. 15 сантиметра по-долу - мисли за някогашни нещастни любови. Дъното на първото шише - всеобща и неопределена скръб. Под гърлото на второто шише - черна, мъчителна потиснатост. Два пръста по-долу - песни за смъртта или за напразните копнежи. Един пръст по-долу - каквато и да е друга песен, стига човек да я знае. Тук градуирането спира, защото след това следите се губят и няма сигурност. От тази точка нататък всичко може да се случи.
ognen led moje li da kajesh koga si podal dokumenti, koga hodi na testa i koga zapochna da poluchavash ofertite. da znam kolko vreme se chakaOgnen_led написа: ... i moje da prozvuchi kato maitap ama tochno predi 10-15 minuti GSM mi pak zvani... i pak gledam na affichiora gouv qc... niamashe kak da im vdigna toia pat... ii saobshtenie ne sa mi ostavili ta ne razbrah koi kakvo shte mi predlaga... abe tia ot fonction publique napravo poshtrakliaha naposledak:roll: ... sigurno imat niakakakva kampania :nenam:
P.S. gornoto e v shegovit ton no e napalno seriozno. Hich ne shta niakoi da si pomisli che se hvalia che me tarsiat. Vseki drug chovek bi mogal da bade na moeto miasto (specialnosta mi e nai-obiknovena humanitarna; izpitite koito se darjat za fonction publique sa lesni t.e ot 300 vazmojni tochki triabva da izkarash nad 155; daje i CV-to i uspeha ot unito ne ti gledat predi da ti se obadiat i predi samoto interview). Tova e, dano informaciata posluji na niakoi.
Merci za byrzia otgovor ognen ledOgnen_led написа:Za Todor73, dokumentite gi podadoh on line v kraia na septemvri (campagne de recrutement universitaire 2006), posle izpita beshe v nachaloto na noemvri, a predlojeniata zapochnaha da idvat sled 11ti dekemvri. Jelaia ti uspeh. Ako imash drugi vaprossi - pitai.![]()
p.s. ti sega li si podal ili mislish teparva da podavash molba?
как ги подаде вчера като няма в момента кампания :nenam:todor73 написа:Merci za byrzia otgovor ognen ledOgnen_led написа:Za Todor73, dokumentite gi podadoh on line v kraia na septemvri (campagne de recrutement universitaire 2006), posle izpita beshe v nachaloto na noemvri, a predlojeniata zapochnaha da idvat sled 11ti dekemvri. Jelaia ti uspeh. Ako imash drugi vaprossi - pitai.![]()
p.s. ti sega li si podal ili mislish teparva da podavash molba?![]()
podadoh gi vchera, iavno shq sa stava fonktioner
krimon, tova pqk kqde go prochete, che kampaniata e zavyrshila, che mi stana interesnokrimon написа:как ги подаде вчера като няма в момента кампания :nenam:todor73 написа:Merci za byrzia otgovor ognen ledOgnen_led написа:Za Todor73, dokumentite gi podadoh on line v kraia na septemvri (campagne de recrutement universitaire 2006), posle izpita beshe v nachaloto na noemvri, a predlojeniata zapochnaha da idvat sled 11ti dekemvri. Jelaia ti uspeh. Ako imash drugi vaprossi - pitai.![]()
p.s. ti sega li si podal ili mislish teparva da podavash molba?![]()
podadoh gi vchera, iavno shq sa stava fonktioner
пише, че е завършила тазгодишната
Jalko che niama rezultat. Edva li si obarkala neshto, veroitno e malchance, prosto predi dve godini pochti biaha zamrazili naznacheniata v pravitelstvoto (a kogato podavash imash pravo na predlojenia samo v ramkite na edna godina). Ama nisto nova godina nov kasmet preglejdai redovno obiavite za zavarshilite...krimon написа:аа, добре
и аз да кажа по темата - от 2 години съм си пуснала там Офр дю сервиз, обаче няма като твоя резултат ... беше си набирането на студенти, аз не бях завършила :nenam: Може да съм объркала нещо или да не съм го била направила както трябва.
Иначе сегашните постове /към днешна дата/ изобщо не ми се вписват в профила, за да кандидатсвам за някой
Ami ako sledvame logikata che pri men izpita beshe v nachaloto na noemvri, a predlojeniata doidoha prez dekemvri... da se nadiavame che shte poluchish niakoi chestitki pokani prez januari...mama_kenga написа:Аз на 02 дек. ходих на изпити, ама още нямам резултат. Кога да го чакам този резултат? Имате ли идея?
Иначе наистина трябва да пишем, че сме minoritе visible - много връзва.