Български ресторант?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Joy

Мнение от Joy »

Джой, ако отвориш български ресторант, аз държа да съм от почетните клиенти
Ухх, ти пък! :D Само си слагате по една табелка с ника и целия форум ще са почетни клиенти. :lol: :lol:
Само къде ми е печалбата от тотото. :lol:

Ира, недостатък на любители да се хранят по ресторанти не съм забелязвала да има в Монреал. Фалитът е резултат от лош маркетинг и лоша преценка някъде.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Каква ти табелка с ника - всеки стол да бъде с дърворезбовано име на участника ... в яденето :lol:
canat

Мнение от canat »

Joy, as sam "za"!
Ama tazi tema triabvashe da ide pod shipkite ili napravo v "kuhniata".
Men ne me vdahnoviava samo balgarski restorant, neka da e mezhdunaroden -EVROPEISKI (nali sega i BG shte vliza v EU)!
Vsiaka vecher razlichno meniu, kakvo shte kazhete?
Godis

Мнение от Godis »

Independent написа: Аз точно затова питам. Щото се начетох и наслушах на неприятни работи за "избата", а все пак ми се иска да ги заведа колегите някъде.
Dobre de, idi i proveri, taka chte si sigurna dali si struva ili ne.
Joy

Мнение от Joy »

Vsiaka vecher razlichno meniu, kakvo shte kazhete?
Мммм, това е страхотна идея! Ще си правим един вид "национални вечери" с кухня от съответната страна и съответната обстановка. :roll: :D Едно малко "кулинарно пътешествие". Харесва ми, канат! :wink: И каним лично Иван Звездев за откритието- няма да ми откаже, гарантирам. :wink:
bateto

Мнение от bateto »

Индепендът прочети в заключената тема за ресторант София в Малки обяви.Там съм дал координати.Въздържам се да давам по вече информация ,защото пъдарите на форума са решили единственно да се рекламира това което им изнася и от това което имат сметка.За справка рекламата он да топ на измамниците с домашните телефони.Когато някой направи нещо истинско ,което да е и от полза на сънародниците и то бъде рекламирано минават с ножицата,за справка заключената тема за кафе-ресторант София.Наглоста и безпринципноста човешка не познава граници,тук няма плурализъм ,а популизъм и дребни материални сметчици и поради тая причина няма да ти дам по вече информация,поне до момента когато хайдуците спрат да ни възприемат като балъци.
Stoni

Мнение от Stoni »

Ползвайте свободния форум...няма такси няма ала бала има само портокала :beer: :beer: :beer:
Странджата

Мнение от Странджата »

Абе аз преди да доида в Канада си ме4таиа за една механа,даже посуда и атрибути си носиа,ама ...много сме капризни туи ние братиата булгари и да не раздавам след фалита луканки на бедните араби :? :(
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

ей Странджа, как ще им даваш луканки, ми те нали са със свинско :lol:
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Странджата

Мнение от Странджата »

Расистка с расистка , ниама зиан да стават :evil:
Странджата

Мнение от Странджата »

Моите луканки са мултикултурни, мултирелигиозни, с пове4ко бахар- бахаиски луканки :)
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

иииииииии ма колко си несъобразителен 'начи
я ги дай насам тия луканки, що арабите да ги ядът
и ние също сме хора

а суджук има ли?
ако има и него ще вземем, един вид ще те облекчим да не търсиш, къде да го раздаваш
People they fall apart
No one can stop us now
Странджата

Мнение от Странджата »

Ето , видиш ли, аз не сум оште отворил механата , ти ме фалираш :(
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

bateto написа:Индепендът прочети в заключената тема за ресторант София в Малки обяви.Там съм дал координати.Въздържам се да давам по вече информация ,защото пъдарите на форума са решили единственно да се рекламира това което им изнася и от това което имат сметка.За справка рекламата он да топ на измамниците с домашните телефони.Когато някой направи нещо истинско ,което да е и от полза на сънародниците и то бъде рекламирано минават с ножицата,за справка заключената тема за кафе-ресторант София.Наглоста и безпринципноста човешка не познава граници,тук няма плурализъм ,а популизъм и дребни материални сметчици и поради тая причина няма да ти дам по вече информация,поне до момента когато хайдуците спрат да ни възприемат като балъци.
Бате, поне напиши имената на тия улици на латиница, както са си. Пробвах над десет варианта в гугъл мапс и все нищо.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

rue Masson
rue de Bordeaux
виж ето тук
People they fall apart
No one can stop us now
Заключено