Спрете да се плюете-вижте хората какво са направили!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Nabludatel

Мнение от Nabludatel »

shtom gi e dal cash znachi e zagubil 3.275% lihwa na tiah - a sega smetni kolko e tova za 10 godini?

6 apartamenta * min 80m2 * 1100 EUR = ?
? * 3.275% kapitalizirane za 10 godini = ?
Tuk ima dosta netochna i podvezdasta informatsia.

Zasto reshi che godinite sa 10? bateto ne kazva nikade za 10 godini.
Zasto reshi che gi e kupil na tsena ot 1100 Euro? Tova e tsenata dnes, choveka ne e kupil 6 apartamenta dnes.
Moze njakoi ot apatramentie da sa kupeni kato se vkluchva v stroez na zeleno, togava tsenata ne e 1100 a dosta po niska.
1100 e tsneata dnes na zavarsheno stroitelstvo.

Zabravjas da kazes che na 3.275 % dohod na godina ima i danak i realnia dohod e dosta po nisak.

Ti znaesh li kolko ste e tsenata na 1 m2 na Slanchev brjag sled 6 godini? Zasto da ne e 2000 Euro.
Ako na men njakoi predi 6 godini mi be kazal che tsenata na moja imot ste se vdigne sas 130 % stjah da mu kaza che e lud.
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Nabludatel написа:
shtom gi e dal cash znachi e zagubil 3.275% lihwa na tiah - a sega smetni kolko e tova za 10 godini?

6 apartamenta * min 80m2 * 1100 EUR = ?
? * 3.275% kapitalizirane za 10 godini = ?
Tuk ima dosta netochna i podvezdasta informatsia.

Zasto reshi che godinite sa 10? bateto ne kazva nikade za 10 godini.
Zasto reshi che gi e kupil na tsena ot 1100 Euro? Tova e tsenata dnes, choveka ne e kupil 6 apartamenta dnes.
Moze njakoi ot apatramentie da sa kupeni kato se vkluchva v stroez na zeleno, togava tsenata ne e 1100 a dosta po niska.
1100 e tsneata dnes na zavarsheno stroitelstvo.

Zabravjas da kazes che na 3.275 % dohod na godina ima i danak i realnia dohod e dosta po nisak.

Ti znaesh li kolko ste e tsenata na 1 m2 na Slanchev brjag sled 6 godini? Zasto da ne e 2000 Euro.
Ako na men njakoi predi 6 godini mi be kazal che tsenata na moja imot ste se vdigne sas 130 % stjah da mu kaza che e lud.
с теб не се спори!

само за сведение - инвестиция от 6 апартамента носи данък на Capital Gain-a
ne si prawi truda да ми отговаряш - нито си запознат с цените (1100 е цената на зелено), нито с данъците.
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Nabludatel

Мнение от Nabludatel »

Che kapital gain na pechalbata pri prodazba na tezi apartamenti njakoi den ste ima e jasno na vsichki.
No ako kupis imot dnes za 1100 Euro m2 i go prodades sled 6 godini za 2000 Euro kato prez tova vreme i malko naem si vzimal minus danak kazvash li che tova e po losha investitsia ot 3.275 % na godina. minus danak.

Az ne sam ubeden v tova.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Много искам НИЩО да не направя -:)
:beer: :beer: :beer:
Заключено