Marginal39 написа:Muha, si4ko mi e qsno s izkliu4enie 6to sloji tva sys zatvarqneto na kry4mite v "Jivot V QC"?
Tuka kato stane kysno naprotiv otvarqt kojenite zavedeniq, ima kry4mi deto ti servirat goli koji.
Aide dano i vie v Ontario edin den porasnete -:)
Mdaaaa mnogo se izviniavam zabravih che Quebec iska da se otcepva kato samostoiatelna darjava
Molia Glavnnia Kro Stoni da vzeme dymata
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Marginal39 написа:Muha, si4ko mi e qsno s izkliu4enie 6to sloji tva sys zatvarqneto na kry4mite v "Jivot V QC"?
Tuka kato stane kysno naprotiv otvarqt kojenite zavedeniq, ima kry4mi deto ti servirat goli koji.
Mdaaaa mnogo se izviniavam zabravih che Quebec iska da se otcepva kato samostoiatelna darjava
Ne vijdam kvo ima ob6to otcepvaneto s kojite & liokaneto ...
Prosto iskah da ti kaja 4e temata koqto si po4nal ne e za tuka a e za ostanalata 4ast ot Canada.
Ne vijdam kvo ima ob6to otcepvaneto s kojite & liokaneto ...
Prosto iskah da ti kaja 4e temata koqto si po4nal ne e za tuka a e za ostanalata 4ast ot Canada.
Sory,ne znam kak e v Quebec ,no predpolagam che vavaji za ciala Canada
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Муха, тук в Монтреал си има всичко онова което Крокозиянеца го кефи...единствената разлика е, че за да се кефи по кръчмите и да има време, сили и средства е нужно да си стегне задника, за няколко години да поучи, поработи, адаптира, и чак когато свойто място си намира да започне вечерите от трите да избира а ако ще и трите да яде...НО чак когато даде това което се полага да даде, след като вземе това което му се полага да вземе и зареди буферната зона та да се насира ако ще а не с насиране да започва и цял живот да стене че му миришело в Канада.То от него си е миризмата
Stoni, ne e verno, zavisi ot krakozqneca, za mene naprimer nqma koji takiva kvito gi imahme v BG v dobroto staro vreme ( ne 4e sega gi ima no predi gi ima6e ).
Tuka6nite boxiorki dori i nqkoi ot tqh da izglejdat dobre kato ti se ozybqt i ti sekne edi kvo si ...
Марги, не забравяй какво е казал сърбина и нямаш проблем.Но това е само една част от нещата, тук може да се спори но няма и смисъл
Знаеш ли какво значи да си ефрейтор в секса, Марги?
Stoni написа:Марги, не забравяй какво е казал сърбина и нямаш проблем.Но това е само една част от нещата, тук може да се спори но няма и смисъл
Знаеш ли какво значи да си ефрейтор в секса, Марги?
Obadi mi go tva po drug na4in 4e ne razbrah, syrbina, efreitora i t.n.
Сърбина е казал:
"Колко паре, толкоз музика"
А за ефрейтора..ефрейтор е всеки с по един бял косъм, който се появява на едно място след # 100, Марги ..млад сержант и така нататък....обаче не ги бъркай с появата от годините, та.....