Сбогом на илюзиите след новите правила за Селекция

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

HI

Мнение от rorcho »

Zdravei Natalinik :D

Zashto ne probvate da emigrirate v Avstralia, maksimuma za vazrast e 52g. I tam sled 3g. se vzima grajdanstvo i sled tova si otidete kadeto iskate. 8) Razuchete ei taka ot liubopitstvo :wink: Veche sveta e edno goliamo selo i razstoianiata niamat znachenie :D

Be happy :D
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

Наш познат в Австралия /от 7 год./ каза, че вече срока за вземане на гражданство е 2 год. :?:
На мен ще ми хареса там, поне е топло 8)
Аватар
Guinness

Re: HI

Мнение от Guinness »

rorcho написа:Zdravei Natalinik :D

Zashto ne probvate da emigrirate v Avstralia, maksimuma za vazrast e 52g. I tam sled 3g. se vzima grajdanstvo i sled tova si otidete kadeto iskate
И къде по-точно :D :D Обратно в Европа ли :D :D :D Ама тогава за какво му е австалийски паспорт. Или отново по процедурата за Канада. :x :xПаспорта с кенгуру пак не върши раобта. И накрая седиш и се питаш '' А бе, що ги руча'аме жабетата'' :D :D
Аватар
georgivanov
Обратна връзка:

ЕХ КАНАДА...

Мнение от georgivanov »

Здравейте всички, и най- вече natalinik. :D От доста теми и мнения прочетени до сега разбирам от всеобщото мнение, че не съм единствен в България, който иска да опита по- нормален начин на живот извън родината си... Единствен имам предвид, това че повечето хора които познавам и искаха да зачезнат, напоследък ги чувам да казват, че биха останали, за да видят как биха потръгнали нещата след 2007-ма... :? Ех... мечти! :roll: Честно казано това е най- малкото, което би ме задържало. Аз съм на принципа ( око да види, ръка да пипне ), така че смело на пред. :) Единствено ако нещо важно не ви спира тук, natalinik, това което го имате "6.Остана само силната мотивация и желание за емиграция в Квебек " е най - важното!
Аз лично съм абсолютно сигурен за Канада, но напоследък мои познати ме питат, защо само от Канада се интересувам, а не и от Австралия, Нова Зеландия. Незнам защо, но знам че искам да се развивам и в BG не става!!! Както каза мой много добър приятел за BTV, когато бяхме на една от първите лекции за Канада в х-л Радисън : "Трябва да се бега!"... за съжаление...

Желая на всички "бегащи" и още повече на оставащите успех!!!
"МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА СИ, ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ"!!!- уникален графит
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

ЗДРАВЕЙТЕ!МЕН АКО МЕ ПИТАТЕ-НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ!ОПИТАЙТЕ!ЗАЛЯГАЙТЕ ЗДРАВО НАД ФРАНСЕТО!АКО НЕ СТАНЕ ЗА КАНАДА,ТО ФРАНЦИЯ ОТВОРИ ВРАТИ ЗА БЪЛГАРИ И ИМАМ КОЛЕГИ,КОИТО БЯХА НА СТАЖ В НИЦА И МИСЛЯТ ОЩЕ ТОВА ЛЯТО ДА РАБОТЯТ ТАМ!ИЗВОДИТЕ СА МНОГО,НО УЧЕТЕ ЕЗИЦИ!ТОВА ЩЕ Е ОТ ПОЛЗА!ПРОЦЕСА ЗА КАНАДА Е ДВУСТРАНЕН-НИЕ НАТАМ,А ИМА СЪЩО ХОРА КОИТО СЕ ВРЪЩАТА НАСАМ.ВИНАГИ ЩЕ ИМА ДВИЖЕНИЕ В 2 ПОСОКИ!ОПИТАЙТЕ!НИЩО НЕ ГУБИТЕ,ДОРИ ОПИТА СТАВА ПО-ГОЛЯМ!А КАКВО Е ТОВА СКЕПТИЧНО ОТНОШЕНИЕ ЗА ЕС?НАПРОТИВ,ДОСТА НЕЩА ЩЕ СЕ РАЗВИЯТ.ВЯРНО,БАВНО...МНОГО БАВНО,НО КОЙТО ЗНАЕ ПОНЕ 1-2 ЕЗИКА НЯМА НАЧИН ДА НЕ СЕ ОПРАВИ ,КЪДЕТО И ДА Е !
УСПЕХ!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
em4o
Обратна връзка:

zaglavie

Мнение от em4o »

Problema ne e da doidete tuka ........... Problema e 4e sled kato doidete , sled vsi4kite peripeti, diplomi, interviuta i t.n. 6te se 4udite tia cigani okolo vas, te kak sa do6li ???? I 6te se 4udite za kvo adjeba be6e cialoto napuvane...... Moia hazain se kazva "Mohamed Ali" (niama maitap) , ne 4e sum go tursil , taka se e slu4ilo........ Ne si mislite 4e tuka se e subral elita na sveta .......... Ako biaha samo kriteriite po koito izbirat vas, da............ no tuk vseki den se stovarvat neznaino kolko korabi s refiudjita , neznaino po kakva programa ili spogodba.
Na men specialno Canada mi haresva, no i mnogo ne6ta ne mi haresvat i si gi kazvam. Sled koeto se izsipva ogum i jupel.......... : wink:
Jelaia vi uspeh!
ako vi interesuva ne6to pi6ete na LS
от умората ми омръзна.....
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Ами аз и без това съм заобиколен цял ден тук от цигани, ама истински, с каруци, с коли пълни с дърва, съвсем сериозно вече превзеха града, всекидневни проблеми с полиции и "гяури" както те се изразяват, кражби и тнт, не ми се рзказва щото е страшно....
та в този ред на мисли ако ми кажеш че е по-зле в Монреал, ще се замисля да тръгна... ама ей на дъщеря ми след 1-2 години тръгва на училище, чак не ми се мисли да я пускам сама в града ... щото ония само висят по центъра се чудят каква простотия да им дойде на акъла... Нямам нищо против всякакви етнически малцинства-мнозинства стига да се държат цивилизовано и що годе морално, а тука стана направо цигания яка. И няма закон дето да ди поозапти малко... По скоро могат да се замислят тия от по-големите градове които не са свикнали на това ежедневие, в смисъл заобиколени от такива "лица"
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
canat

Мнение от canat »

kade zhiveesh, alkaponbg?
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

В един регион в България, който се слави с голямо присъствие на това крадливо "племе". И се увеличават....
Павликени....да го знаят всички, много е зле работата тук... Преди съседния град Левски беше нарицателно за цигания, даже лаф има "Гара Левски, пази багажа"
canat

Мнение от canat »

alkaponbg, BIAGAI!
(kak varvi frenskia? i as ti broia dnite do interviuto...)
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

никак не върви...готвя се за самото интервю, то няма какво толкова много да науча друго освен заучени фрази за 2 седмици още...
canat

Мнение от canat »

togava slushai poveche radio. As slusham tova, mozhe bi i ti go polzvash, struva mi se dosta polezno:
http://www.radio-canada.ca/radio/indexPc.html
( na 16/11 imashe v 9.00 A.M. tasting na Beaujolais nouveau en direct :lol: )
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

мерси ще го пробвам
ramone

Мнение от ramone »

Емчо, и на мен ми прави впечатление че по-мургавите хомо-сапиенс ги пускат по-лесно навсякъде! Искам да погледна по-оптимистично на нещата и си мисля,че нас ни селекционират толкова сериозно,защото разчитат,че емигрантите с европеидни черти ще дадат началото на новото
население на Квебек! А що се отнася до по-мургавите може би им трябва и нискоквалифицирана работна ръка! На тях им е пределно ясно,че много от нашите висшисти няма да издържат на първоначалния шок в Канада и ще се върнат! За тях са важни тези,които останат и се адаптират там! Очаква се,че техните потомци ще са новото население на Квебек! И щатите имат същата политика! Като гледам държавите с европеидно население са с най-големи квоти за зелена карта! Искам да подчертая,че
НЕ съм расист! :)
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

alkaponbg написа:Преди съседния град Левски беше нарицателно за цигания, даже лаф има "Гара Левски, пази багажа"
e верно че град Левски и най-вече гарата немат аналог, още се сещам едно време за кенефа на гарата и едни гевреци които бяха направени от незнам какво, че и за разквасване на устата една "минерална" газирана вода....лелелеле :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Заключено