без канадски паспорт в Щатите ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Oficialnata informaciia e tuk:

http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/id_vi ... mexico.xml

Lichnata - predi 3 meseca xodixme cialoto semejstvo - 4 choveka. Citizenship card e dostatuchna, ne sme imali problem.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Потвърждавам: по сухопътната граница може да се пътува само с картата за гражданство и без канадски паспорт. И в Щатите е много гот :wink:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
bateto

Мнение от bateto »

Kade hodi v 6tatite,ta 4e taka se izkefi.Na men naprimer 6tatite ne mi haresvat,tuk e po got. :wink:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

къмто Ню Йорк - природа, пътища, инфраструктура, чистота, обслужване по заведения - абе различно е и даже е доста по-добре от тук или поне на мен така ми се стори. За това допринесе и една културна институция, която беше демонстрация на отворения дух и разбирания ... всичко друго ми се струва предубеждения. А американския митничар говореше и кебекуа :lol:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
bateto

Мнение от bateto »

A OK,hodili ste kam to Nova Angliq,ponqtna.Imai na vpredvid,4e tova e drugata Amerika ,nqma6ta ni6to ob6to s kauboisko-afrikano-meksikanskite 6tati.
Заключено