Oficialnata informaciia e tuk:
http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/id_vi ... mexico.xml
Lichnata - predi 3 meseca xodixme cialoto semejstvo - 4 choveka. Citizenship card e dostatuchna, ne sme imali problem.
без канадски паспорт в Щатите ?
Потвърждавам: по сухопътната граница може да се пътува само с картата за гражданство и без канадски паспорт. И в Щатите е много гот 

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
къмто Ню Йорк - природа, пътища, инфраструктура, чистота, обслужване по заведения - абе различно е и даже е доста по-добре от тук или поне на мен така ми се стори. За това допринесе и една културна институция, която беше демонстрация на отворения дух и разбирания ... всичко друго ми се струва предубеждения. А американския митничар говореше и кебекуа 

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)