Айде на новия Онлайн-тест :)
Точно за това става дума. Специалностите от средното и висшето образование са коренно различни. Просто линковете им не са активни и не може да бъде попълнена тази втора /коренно различна от първата/ специалност. Като избереш от списъка специалността си и кликнеш върху указания от тях "бутон" - нищо. Просто полето остава празно, а после постянно ти напомня, че трябва задължително да го попълниш.
-
- Обратна връзка:
estoyanova, Еми то всичко си е така както са го казали. Значи аз средното ми е Технология и производство на хранителни продукти, а висшето ми е Организация и управление на хотели и ресторанти. Да ти кажа честно, не виждам кое им е общото, но за да не споря излишно, аз преди това писах, че опитах с различни специалности. Пожелавам успех на тези от вас, които имат време и искат да се уверят сами. Нека да си изберат 2 абсолютно различни сфери, и дано при тях излезне нещо при средното професионално образование.
Проблема според мен, е че нещо не е доизкосурен още сайта, но това разбира се си е мое мнение.
Както и да е. Както казах, всички могат само да проверят дали са годни за подаване, и дори и да не са, може пак да пуснат документи. Нека хората отговорни за това, да преценят сами вашите качества, умения и т.н...
Проблема според мен, е че нещо не е доизкосурен още сайта, но това разбира се си е мое мнение.
Както и да е. Както казах, всички могат само да проверят дали са годни за подаване, и дори и да не са, може пак да пуснат документи. Нека хората отговорни за това, да преценят сами вашите качества, умения и т.н...
Az znam che ti znaesh che az znam 

Някои забеляза ли ,че ако не минеш теста но си близо те съветват да си подобриш френския като изкараш един курс и тогава да пробваш пак

Your candidate profile is interesting. Nontheless, in light of the information that you have submitted, you do not currently meet Quebec's selection criteria. You or your spouse do not possess adequate knowledge of the French language. We recommend that you, along with your spouse if applicable, take French language courses. The Ministere de l'Immigration et des Communautes culturelles has signed agreements to teach French with certain Alliances francaises and French language teaching institutions. You may submit an official immigration application once you have acquired adequate knowledge of the French language, if you wish. You may submit an official immigration application by downloading the form Application for a Selection Certificate and the list of documents to be attached to your selection application, or contact us to have the form mailed to you. Processing fees are charged when you submit an official immigration application.
- Helena
Не би трябвало да има промяна в оценката на нивото на езика и можете да го видите оттук: http://www2.publicationsduquebec.gouv.q ... I-5-11.pdf
А тук са всички части на гайда:
http://www2.publicationsduquebec.gouv.qc.ca, като пише че информацията ще бъде актуализирана на 30.10 в съответствие с новите правила.
А тук са всички части на гайда:
http://www2.publicationsduquebec.gouv.qc.ca, като пише че информацията ще бъде актуализирана на 30.10 в съответствие с новите правила.
-
- Обратна връзка:
Ееее, това обяснява нещата засега, че наистина има много за доизкосуряване. Само дето лично аз не видях вече горе долу с какви точки минаваш теста, което преди даваше една минимална разбира се представа за точките, а сега: минавате - подавайте, не минавате - пробвайте с френския. Но както и да е. Няма да имаме време да разберем по новите критерии ще минем ли или не, тъй като сме на интервю на 25, така че след това ще проверяваме приятелите дали ще минават 

Az znam che ti znaesh che az znam