Decision prise. A oshte nqmam pismo za wiza?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
silver

Мнение от silver »

Браво,бе Митак!Силно се надябах да не ми се сардиш.Готин си и наистина не сам искал да те нараня-ти го пазбра.Дано ти е от полза моята информация.Ако и ти имаш ниякаква-пиши.Хаиде успех.
silver

Мнение от silver »

Браво,Мите,4е не ми се сардиш.Благодаря ти за това.Дано ти е била интересна моита информация.Ако все пак имаш други вапроси-пиши ми.
И ако ти доиде писмо се похвали.Здраве и КАСМЕТ.
silver

Мнение от silver »

ьь
mitko
Обратна връзка:

Мнение от mitko »

Силвер, не съм се обидил ни най-малко. Ще се похваля като(ако) получа писмо и ще те :beer: (превеждам: черпя :lol: (нали сега ти няма да се натовариш? :( )) тебе първи :beer:
Rosi и Boby, вие сте страхотни, и давате верен тон на общуване тука.
Айде и за вас една :beer: та да не ви стане нещо.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Ey, Mitak, samo taka, nyama da se shashkash i razseyvash da ne stavat izcepki. :lol: Dano veche da si se uspokoil.
I gradski, imash ot men a free lesson po angliyski na chasha bira, ako imash pat kam Ottawa. Raboti vrhu slovoreda i predlozite i vnimavay s okonchaniyata na prilagatelnite. Eto ti primerche, tova izrechnie deto si go napisal (Thаnks a lot Silver, that you gave to me that valued information.) bi zuvachlo po-dobre kato: Silver, thanks a lot for the valuable information.
Samo uspeh i spoko, tuk brzo shte usvrshenstvash your English.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
mitko
Обратна връзка:

Мнение от mitko »

Hey Canuck, thanks a lot for the valuable information :lol: .
Ama si mislq, che shte se uspokoq chak cato pristigna /sega vnimanie :/ in your country.
P.S.
Da ne zabrawish posle, che si obeshtal uroci na 'a glass of :beer: ' :?:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Nyamsh problemi Mitak, na chasha Molson Canadian nay-sladko vrvi angliyskiyat, a moje i na Labatt Blue :lol:
Ey, gradski, blagodarya za tova, che narichash Canada my country, tya naistina e moya. :lol: Ako govorim za dokumenti, oshte go nyamam zavetniyat pasport, ama in my heart, tya otdvana e moyata strana i tova e mnogo po-vajno. Dano i s tebe da e taka! Nyama da se pritesnyavash, finalat e blizo! :lol: Good luck!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Заключено