ИНТЕРВЮТА ***от 13 Ноември до 08 Декември***
Ли-ли-ли...получихме дата за интервю и ние-23 ноември 2006, 11.00h.
Колкото се радвам, че няма проблемация по документите и точките..толкова ми се е свила душата заради френския. Тези хора направо ни изтреляха в космоса!?
Не очаквах толкова рано интервю, но....здраве да е и залягаме над уроците сериозно. За 2 месеца дано да покрия 3 за говорене, което писах в ASC.
Стискам палци всички да успеят!

Колкото се радвам, че няма проблемация по документите и точките..толкова ми се е свила душата заради френския. Тези хора направо ни изтреляха в космоса!?

Последно промяна от oganche на Сря Сеп 13, 2006 8:34 am, променено общо 1 път.
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
Уау - Хайде и вие вътре при вече тръпнещите в очакване на интервюто. Здраво залягане над френския и мисля, си че всичко ще е нормално. Пожелавам и се надявам, на всички които очакват до края на седмицата и те да получат покани със дати. Успехът идва с труд, който съм убеден, че всеки влага!
Ами т'ва си е Успех !!!
Ами т'ва си е Успех !!!
Не се съмнявам в езиковата ви подготовкаoganche написа:Ли-ли-ли...получихме дата за интервю и ние-23 ноември 2006, 11.00h.![]()
Колкото се радвам, че няма проблемация по документите и точките..толкова ми се е свила душата заради френския. Тези хора направо ни изтреляха в космоса!?Не очаквах толкова рано интервю, но....здраве да е и залягаме над уроците сериозно. За 2 месеца дано да покрия 3 за говорене, което писах в ASC.

А-а-а, забравих - ЧЕСТИТА ДАТА

Много, много благодаря! И тук да ви пожелая на вас всичко най-най и се надявам да се видим на Канадска земяJeeves написа: Не се съмнявам в езиковата ви подготовкаСпециални поздрави на С.
![]()
![]()
А-а-а, забравих - ЧЕСТИТА ДАТА

Ще предам непременно поздрави на С. и дано не я измъчим много. Вчера ни беше първият урок

Докато се усмихнеш...се озъбиш!
Честито и успех на всички на интервютата!
Честито и успех на всички на интервютата!
А стига деее..! Ами ние, ние откъде аджеба ще прочетем как минава - то според списъка на г-н Курта007, ние сме на втория ден, добре че поне ще имам време да хапна и да пия една бира, че барем не се чудят кой говори - аз или корема ми..тц. Да знаете, че ако нищо не сме пуснали след това, не е нарочно - или аз изтрезнявам, или...пак изтрезнявам