remontirat se remarketa ,po tochno cisternite s koito se razkarva benzin po benzinostanciite . obache bez sertifikat za truck mehanik ne te dopuskat da vleznesh vatre ,a da ne govorim dasi podavash reziumeto.otdelno se minava na obuchenie v companiata.mnogo ot rabotite se izbatshvat na otkrito.na horata raboteshti tam ne im pravi vpechatlenie dali e +30 ili -20.a i vakantni mesta ne se namirat lesno .raboti se s sobstven instrument ,a da ne vi kazvam toi kolko struvanevergiveup написа:Я раздуй малко за тези механици!JoroF написа:A ima i truck mahanici koito rabotiat za 70$ na chas s saotvetnite sertifikati i staj![]()
![]()
Ot dve sedmici v Montreal
THE LAST LINE OF DEFENSE
Taka liako chovek iska da si hapne bulgarsko sirene za 10$ shte triabva da si vzeme i kola, zashtoto bulg. magazin e izvun grada

Ako vi e po blizko na boul. Decarie ima magazin Buccarest i v nego se prodavat dosta bulgarski artikuli ( namira se m/u Isabela i Queen Mary ). Osven tova ako vi e samo za Bg sirene - ima i v arabskite magazini ( Akaban ili kakto tam se kazvashe, neshto akano beshe

"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
V.Frankl (1962)
Разбира се, че е квалифициран. И двете позиции изискват познания и квалификация. Квалифицирания труд не е само този, който изисква висше образование....filipne написа:Според теб, водопроводчик квалифициран труд ли е ? Защото един водопроводчик или електротехник взема кам $ 25 - 40 / час. От друга страна един висшист може да взема и $ 15 / час.nevergiveup написа:Да не би да искаш да кажеш че това(понятието "квалифициран труд") е нещо абстрактно, без ясен смисъл и неподдаващо се на класификация понеже всеки го разбира както си иска?krimon написа:хаха, утрепа рибатаnevergiveup написа:Не мога да разбера какво е квалифициран труд!!!![]()
а като дойдеш тук все по-мътно ще става какво е туй квалифициран труд
Р.s. Ни най малко не се заяждам.
Koi sa te?
Drasti. koi sa te i kade i kakvo rabotqt, mnogo im zavijdam za taq zaplata, az sym mehanik i zimam 28$ na 4as samo -:)JoroF написа:A ima i truck mahanici koito rabotiat za 70$ na chas s saotvetnite sertifikati i staj
Последно промяна от Marginal39 на Пет Авг 25, 2006 12:17 pm, променено общо 1 път.
70$ na 4as
Qsno, tova e tejyk fizi4eski trud i e normalno da qdat tolkova.
Da sa jivi & zdravi -:)
Da sa jivi & zdravi -:)
Re: Ot dve sedmici v Montreal
Na4i, za na4alo dobre do6li i priqtno prekarvane.Krassima написа:Zdravejte na vsichki! Nie ot 26.07. sme v Montreal- vremeto beshe goreshto, no sega veche zahladnia- kato ciganckoto liato v BG. Vajno e da se znae ezik- frenski ili angl., niama znachenie spored men za da se opravi chovek, no e nomer edno v prioritetite!!! Niama da pisha za tova dali ni haresva ili ne, zashtoto tova e vupros na razbirane i gledna tochka. Spored men tuk koito raboti (kvalificiran trud) ili e pensionere mnogo dobre:). Kojto uchi ili e na social e gore-dolu dobre, no zavici ot chovek dali iska da se razviva v niakakva oblast ili da mu stigat parite da si plashtat kvartirata, zashtoto hranata ne mislia che e mnogo evtina i ako chovek iska da si hapne bulgarsko sirene za 10$ shte triabva da si vzeme i kola, zashtoto bulg. magazin e izvun grada.
Pogelavam na vsichki da realizirat mechtata si da dojdat tuk, ako mnogo go gelajat kato se vuorujat s mnogo turpenie i optimizum:) Gelaia vi kusmet i naj-veche zdrave!
Ako ste po-gyvkavi 6te se nagodite, az ne sym i ve4e 17-ta godina mi e dyrvo tuk.
Kakto i da e.
1. na 26/07 ne moje da ima cigansko lqto, to ( kakto tuk mu vikat indiqnsko lqto ) idva mnogo po kysno, sept.-okt.
2. Tva za ezicite e prekaleno vqrno.
3. 6tom opredelq6 koi e dobre spored tva dali raboti i kvo nqma da obsyjdam taq to4ka s tebe -:)
4. BG magazin ne e izvyn grada a e v grada. Osven tva za da si pohapne6 BG sirene ne e neobhodimo da hodi6 4ak tam ako ti e dale4e, ima BG sirene o6te v stotici magazini ( baklii ) nai-ve4e orientalski ( arabski ).
5. Az sy6to pojelavam na vsi4ki jelae6ti da doidat tuk da do4akat tva & mnogo zdrave i uspehi -:)
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Както каза Кримон "като дойдеш тук все по-мътно ще става какво е туй квалифициран труд "Aries написа:Разбира се, че е квалифициран. И двете позиции изискват познания и квалификация. Квалифицирания труд не е само този, който изисква висше образование....filipne написа:Според теб, водопроводчик квалифициран труд ли е ? Защото един водопроводчик или електротехник взема кам $ 25 - 40 / час. От друга страна един висшист може да взема и $ 15 / час.nevergiveup написа:Да не би да искаш да кажеш че това(понятието "квалифициран труд") е нещо абстрактно, без ясен смисъл и неподдаващо се на класификация понеже всеки го разбира както си иска?krimon написа:хаха, утрепа рибатаnevergiveup написа:Не мога да разбера какво е квалифициран труд!!!![]()
а като дойдеш тук все по-мътно ще става какво е туй квалифициран труд
Р.s. Ни най малко не се заяждам.

Иначе и метенето на улицата изисква определени "познания и квалификация"

-
- Обратна връзка:
хахахахаха,това беше най-смешното което съм чела напоследък.Благодаря за забавата.Това с квалифицирания труд и бг сирене беше яко.За твое сведение бг сирене има на толкова нестя че чак ще ти писне ,но с времето всичко ще си дойде на мястото.Объркани сте сега.Късмет
"Дори и да загубиш битката ,важното е да спечелиш войната "
Българско сирене има почти навсякъде. Има и кашкавал, и продуктите на "Олинеза"... абе има всичко, моят съвет е да опитвате всякаква кухня, да контактувате с повече хора и да забравите, че сте българи и имигранти, или поне да не си го повтаряте често. Канада е готина страна, всички сме отнякъде и затова всички сме канадци.
- Independent
ts написа:моят съвет е да опитвате всякаква кухня, да контактувате с повече хора и да забравите, че сте българи и имигранти
Абе аз се пробвах да забравя, че съм българка, ама не става, да му се не види. Току изтърва някоя дума на български, или почвам да кимам в погрешната посока. И се наядох на интернационална кухня - то не бяха китайски, мексикански, индийски, призлява ми само като чуя "суши". За сметка на това така ми се яде шкембе, от онова, дето майка ми го прави - леко насмърдяващо, с много лют пипер, чесън и оцет. Тук и да искам, няма откъде да си го купя

I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.